|
![]() |
#451 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Smeće konzolaško. Nazadovanje i poglupljivanje igara. Nano suit je drastično "osakaćenij", grafika je solidna (daleko lošija od prvog djela i Warheada), nema lean-a, prone-a, i sl. Mape su smješno uske (nalik Call of Duty-u), igra je linearna do bola, sve pršti akcijom i brzinom, destrukcije NEMA, fizika je lošija od prvog djela. Sve u svemu konzolaški shit. Prosjek igra, zapravo slična MOH 2010. Ne, nije službeno rečeno. nVIDIA je maknula igru sa liste kao "DX11 Ready" igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
grafika u demou je bila izvrsna i sa dx9,jedino ako je u finalnoj igri gora,u sto sumnjam. Zadnje izmijenjeno od: Constantine. 24.03.2011. u 08:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
To ti je ionako opcija koja zahvaća samo xbox360 gamepad. Neznam kaj dižete prašinu oko toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Iznad prosjeka, ali lošija od prvog djela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
pa i nije tak loše... crysis jedan sam prošao par puta na delta i uopće nije bilo teško... onda sam zadnji put išao proći sa xbox kontrolerom (ili je to bio warhead) uglavnom, bilo je dobrih scena, kak nisam baš navikao igrat prek gljivica fps... ono izleti ti baja a ti panično potežeš rafal :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
@sinisa 1989... To se slažem, fps s gamepadom igraju samo konzolaši i ljudi s pshičkim problemima no niko te u ovom slučaju ne tjera da igraš Crysis 2 s gamepadom. Full podrška za x360 gamepad je tu reda radi, ionako za njega to ima 95% igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Na demo mp-u sam vidio da solidno mogu igrat na nekih 40-50 fps-a, pa se radujem sp-u. Valjda neće biti kratak.
![]() |
![]() |
#460 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
nakon deus ex-a 3 i onog videa od neki dan i ovog fail-a od cryteka samo se nadam da ce wičer opravdat ono sto se ocekuje.e jebiga mi Morronwind generacija smo zahtjevni očito nema muda pod bubrege ko konzolasima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Meni se baš čini da je beta fluidnije radila. Edit: MP nije bila beta već demo, naravno mislio sam na SP betu. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 25.03.2011. u 01:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
meni je igra odlična isto kao što je bila i jedinica, samo što je radnja u gradu a grafika (osim eventualno textura, nimalo me ne smeta) i efekti su barem 5 koplja bolji, vrlo, ali vrlo blizu fotorealističnosti, što više poželjeti... i umjesto da citam kojekakve forume dali je directx 10, 11, dali u meniju piše press start i slične gluposti, guštam igrat... ajme meni čime se vi zamarate ![]() i fala bogu da nema detaljnog namještanja grafičlih postavki, kad na advance savršeno fluidno radi i još savršenije izgleda (čak je i AA izgleda uključen, i uz vertical sync on svejedno ne pada ispod 60), a razlika izmedju advance i extreme je jedino u padu fps-a btw. Linearna? hahaha, fps-ove igram još od prvog wolfensteina i nisam naišao na nelinearan fps... Eventualno odvratnu linearnost poput nedavno izašlog Homefronta što crysis 1 i 2 sigurno nisu Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 25.03.2011. u 05:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
evo programičića za namještanje detalja http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
da li se nekom nakon 10 minuta igre komp ugasi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nope. Inače, 1440*900, Hardcore, VSync - On = 40~60 FPS. Igram kampanju, no čini mi se da sam već blizu kraja.
![]() |
![]() |
#474 |
Bazinga
|
Gamer: 50-60 fps-a Advanced: 30-45 fps-a Hardcore: 250 lock ![]() Na Hardcore postavkama imam nekih 20-25 fps-a. Inače sve postavke su bile na 1920*1080 rezoluciji s uključenim Vsync-om. @ mamutarka Nisam primjetio, tj. nisam ni pucao s pištoljem ![]()
![]() |
#475 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni je igra sranje, malo sam igrao, i opće mi se neda..opće nemam osjećaj ničeg..ja neznam šta je s igrama ali sve nove igre su u ku*** (fala konzolama)..texture su napravljene katastrofalno (zmuljanje) isto kao i zvuk, osjećaj pucanja nemam. kad odem s crysis 2 na bc2 preporodim se
![]() |
#478 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Grafika je još vrh s obzirom na DX9, ali brzo čovjek izgubi volju za igranjem jer to nije to. šteta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja ima problem sa SLI postavkama, (nisam jos detaljno podesava opcije u driverima pa je to mozda uzrok), manifestira se tako da igra leti sve u 16 i odjednom pocne stucat i zapinjat pa opet proleti i tako nasumice bez ikakve logike ili zakona. Tek sam je jutros instalira i proba na kratko, pa je vjerovatno problem u tome, ali los pocetak znaci da nije bas ispolirano 100% do kraja. Jel jos ko ima problema sa SLI-jem ???
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 25.03.2011. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Igra je nemilosrdna za graficku i moju gtx 580 konstantno dere sa 99%. Eto razloga zasto se komp nekome ugasio. Pregrijavanje grafe. Fps je u 70tima i 580 ima jos snage za aa ili dx11 ali mislim da necu ni pokusavat jer nije vrijedno trosenja vremena, bar meni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|