|
![]() |
#8852 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kod Continentalki treba paziti gdje su proizvedene, nije isto pise li na njima Made in France ili Indija. Razlika bi trebala biti vidljiva i u cijeni...osim ako Indijske ne stave po cijeni francuskih, ali ne bi me zacudilo. Drzim se Shwalbica ![]() btw Slucajno sam navratio u Hervis (Dubrava) i vidio na akciji u pol cijene Balance Baggy hlace (s uloskom) za 150 chuna (bile 300)...dobra kupnja. Sive su, izmedju jaja imaju stretch tanji materijal, i dobro izgledaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8853 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
http://img.photobucket.com/albums/v7...010_resize.jpg evo deda testirao... obli sljunak=vrlo dobro tucanik=odlicno pijesak fini, ostao od poplave=odlicno rahla zemlja=vrlo dobro utabana tvrda zemlja i asfalt=dovoljan (prebucno) uglavnom, vrlo dobra guma, ali sam se ipak zaribal, nije adekvatna zamijena ritchey alfi i omegi... ako netko treba takovu gumu, za 200kn sam ih spreman udomit, prosle tocno 17km...
![]() |
#8854 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
rice burner pa koliko si ti čovječe visko da nije 2,5 metra imaš borbeno vozilo za pariz-dakar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8855 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Eo mene s jos jednim problemom. Vilja je SR XCT V3. E sad kad stisnem prednju kocnicu ( tektro diskovi) , vilica ima lufta izmedju "klipa" i uloska i to dobirh 2-3 mm i klima se.odvezo sam ga tamo di sam ga kupio i lik je rekao da ga dofuram da ce rastavit vilju i "zategnut" ju sto god to znacilo.Zanima me dali da pristanem na to da oni rastavljaju vilju ili da ju zamjeni novom posto je to ipak 10 ak dana star bajk?
![]() |
#8856 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Jeli mi moze netko preporuciti di u Osijeku oterati bicikl na servis? Nisam iz Osijeka pa ne znam di je bolje/kvalitetnije/brze/povoljnije ? Po meni trebao bi mjenjati kazetu, lanac, prednji pogon i mozda zadnju osovinu (guma se mrda lijevo desno). Radi se o treku 4300 iz 2005. Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8857 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Jel to nemožeš u Pž obavit? Nije da nema servisa ![]()
![]() |
![]() |
#8858 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8859 |
Premium
|
Koja promjena vremena u nedjelju! Nadam se da su se zabunili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8860 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Točniju prognozu dobijem tu, ali najbolje se osloniti na samog sebe, moji stari su znali kakvo će vrijeme biti bez ikakve tehnolođije...
![]() |
![]() |
#8866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8868 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kam mislite ic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8869 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
meteo-info je optimisticniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8870 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Buraz je dobio lagani luft na XCM-u kad je zapeo za korijen na prvoj vožnji. Danas smo buraz i ja lutali malo po gradu, vozili se i na kraju završili na Grmi da je i njemu pokažem. Vidjeli gore neke opake DH bajkere, nismo im se baš svidjeli valjda ![]()
![]() |
![]() |
#8871 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8873 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko god sentimentalno bio vezan za svoje HT bajkove, vrijeme je da raskrstis s njima. Glavni razlog zasto sam se bez razmisljanja opredijelio za FS je sto sam prije cca 1.5g. dana otkrio da imam stres frakturu u lumbalnom dijelu - s time da mene uopce ledja i kraljeznica ne bole kod pedaliranja (ni prije na HT-u, ni sada na FS-u, uglavnom)...dok se studosi s PCE-a s kojima se vozim Sljemenom dosta cesto zale na ledja, a bome sam isto primjetio i kod drugih bajkera s kojim se provozam tu i tamo. Bolje da shock amortizira nego kraljeznica, mic po mic iz godine u godinu ce te mikrostresovi na kraljeznici dovesti do toga da ce bajk skupljati prasinu u garazi. @murina idite Leustek-greben-Dotrscina-Maksimir (i to od Policijske akademije, preko mostica i onda singlicom desno po vanjskom rubu Maksica (okolo naokolo) pa polu-dijagonalno preko cijelog parka van na sam jugozapadni cosak parka). Da malo pomognem ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2011. u 09:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8874 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako nešto i imam u planu ![]() Znam tu singlicu oko Maksimira ali ta dijagonalna mi je nepoznata. Ili misliš da to gađamo od oka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8875 |
|
trenutna i vrlo vjerojatno jos poprilicno vremena situacija ce biti takova da si necu moc priustit novu ramu, tj. bilo kakve vece investicije... ja i zena smo ostali bez posla, a sudeci po stanju u zemlji pitanje je kad cemo naci nekaj... edit: ima jos manijaka ko ja ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=32&t=50210
![]() |
#8876 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8878 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci zaokruzis singlicom skoro pa na zapadni kraj, ides blago pod koso na desnu stranu i tu se prebacis na puteljak koji vodi sjev.-jug. a ide desno od glavnog makadam koji izlazi na Mogilu (onaj brijeg sa sokolom na vrhu). Vise manje se vozis po obodu parka, a ovaj spust brz, pun brezuljaka i korijenja pa se moze skakutati po njemu i na kraju izadjes strmim spustom, preko cca 5m brega na samom JZ cosku parka. Prosao si 100% tuda. @riceburner Stanje - sranje, sto drugo reci. Ja radim ali ne samo sto mi je placa smanjena, nego i kasni mjesecima...al imam "ustedjenih" para u firmi ![]() [edit] @murina Zaboravi da ces se po strmopeci voziti bajkom, osim ako ne mislis nositi bic na ramenu - tu se tesko i popeti pjesice...sam naziv vrha ti sve govori. Tu bu te se pogubili ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2011. u 10:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8880 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |