|
![]() |
#7591 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa i mi igramo na random public serverima, nažalost. Pet puta dnevno mi dođe da provučem na karticu neki *ebeni server, samo da mogu benat i kickat retarde, debile, idiote, čitere, itd.
![]() |
![]() |
#7592 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Ma ove statistike, pogotovo k/d ratio, unistavaju igru. Vantage point u Vietnamu? Nema teorije da se prodje ako pola tima pazi na k/d. Koliko je ono unisteni m-com pointsa? 250? Trebali bi stavit 1000 na 32 player serverima. 750 na 24, 500 na 20 itd. Ili slicno. Neznam, treba poticati objective play igru na sve nacine. I to da se reflektira na scoreboard. Recimo points za kill, sto je defender blizi svom M-comu dobijes vise pointsa. Ako je m-com armed i ti ubijes defendera koju je u krugu od 10-20 metara od mcoma dobijes vise xp nego kada m-com nije armed. Sad iz glave bubam, mozda nisu najbolje ideje ali svakako bi trebalo na tome poradit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7593 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ovo što predlažeš za ubijanje u blizini M-coma to več je tako ali za uništavanje M-coma bi trebalo biti još više bodova,barem 500 jer to je CILJ IGRE,250 bodova je malo,to je 5 killova,ništa posebno i također 50 bodova za disarmanje M-coma je ne smiješno več tragično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7595 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#7596 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Pa da nece ljudi riskirat 2 zivota da idu disarmat pa da mozda dobiju 50 bodova. Sam pokusaj disarmanja bi trebao biti 50. A za snip da ne pricam. Sto si dalje to vise bodova. Jednim killom dobijes vise bodova nego za plant+destroy. Mislim super. Isto i za tank kills. Sto si blize covjeku kojeg ubijes sa tenkom vise bodova. Forsira te da ides naprijed. A ne ovi 2 kilometarski lucky killovi. To bi trebalo biti 10 bodova uvrh glave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7597 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() Al slazem se. Ja sam do lvl 25 imao 2.4 k/d ratio, tad mi je dopizdilo rekao i dont give a f...idem sad provjerit al 100% je ispod 1.... Svi paze mutavi k/d ratio, u rushu nema postenog pusha u cq se gubi momentum jer cim se uzme point napravi se fronta oko njega umjesto da se ide dalje..... trebalo bi ukinuti k/d ratio skroz, samo pointovi i gotovo, igra je team-based ffs. Poslje cu iskopati u prilog sc, jedan od najboljih igraca na mom regular hc server (po statistici servera), je neki odvratni hippy/wooky koji dane provodi na stablu vecinom sa 27/0, 35/2 i slicnim scorovima, mislim da mu je sada k/d preko 5-6, tim mu vecinom whyna i gubi, al eto on ima stat za pohvalit se..... dodas takvih 5,6 u tim i gg. Ja samo nemam vremena/volje za istrazivati o komandama i sl.,ako netko hoce dignuti server spreman sam ga i subvencuionirati pa taman bio sc only (koj nevolim) ,h/metal 24/7 (koji mrzim), nek jedini uvjet bude PERMABAN za likove koji ti udu u tenka dok ga popravljas, ubiju te da prije stignu do helica, spawncampaju u neprijateljskoj bazi dok tim pusi posvuda i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7598 |
Addicted to music.
|
Ti si Zen baš onako, normalan lik. ![]() Čudno s obzirom na (nažalost) poveću dozu retardiranih gejmera.Ajmo uzet neki server na neki kraći period da vidimo kako će funkcionirati? Naravno, kemperi, idioti, imbecili koji uništavaju prijevozna sredstva, provjeravaju teselaciju na krošnjama sa M95 i naravno - čiteri = PERMBAN. Ha?
![]() |
![]() |
#7599 |
Premium
|
Dapace. Ja samo uz posao/obitelj nemam vremena igrati se admina/ , al jednako nemam vremena vise ni nervirat se zasto igra ne radi, zasto ovaj server lagga, i zasto me s ovoga admin izbacio, takod a mogu pomoci: 1.financijski, 2.svojom uber nazocnoscu tu i tamo ![]() Ako ser netko od nas "normalnih" zeli igrati admina, zna kako se "uzima server" i sl. dogovori veceras na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7600 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
@ zen_sux Istina, ima i recona koji se negdje "parkiraju" i bulje kroz snajper, ono, ne bi ni na mapu bacili pogled. Neki dan se okupili trojica iz mog squada kraj protivničkog recona i tip nas ni ne kuži, mi još bacali med-kitove i municiju a on mirno nišani. Kolega mu skratio muke po nišanjenju nožem ![]() A isto tako se moja ekipa čudila kako sam u Atica Harboru u rush modu jurio sa svojim squadom Humvyem do MCOM-a odmah na početku, u prvoj minuti sredili Alfa MCOM, još ni naši snajperisti nisu ni "zalegli" na uobičajene pozicije. Drugi squad sredio Bravo MCOM u drugoj minuti dok su moj squad svi protivnici jurili unaokolo. U četiri minute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7602 |
Premium
|
Ja sam vec rekao da jesam, al zasto 24???, sta fali 32? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7604 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
A kad ima debila u ovoj igri da je to cudo! Danas odigrao jednu partiju rusha na valp. i mogu reci da sam po prvi put sretan s kojim sam squadom igrao..jest da je ostatak 28 igrača su bili debili al nea veze.. Squad je savrsen bio: recon (potpora mortarom i branjenje mcom-a) 2x assault (opskrba municijom) medic (ja)(plantanje,body armor,ozivljavanje,heal...uobicajen posao medica) ugl. moj squad nije plantao samo jedan mcom..pobjedili jako brzo jer su i protivnici debili i dolazili su ko muhe na gov*o... P.S. dodajte me za prijatelje da nabacimo svako toliko (imam headset i ts)... (KK)Ecips |
![]() |
![]() |
![]() |
#7605 |
Addicted to music.
|
Ako ćemo uzimati server, ja sam za.Tko će skupljati lovu i koliko ćemo uplaćivati? Tj. koliko bi nas uzelo?
![]() |
![]() |
#7606 |
Premium
|
Hm stanardno podjeljeni, ako bi bio HC ja bih imao jako puno ljudi, bucudi da je prob SC/24p nevjerujem da ce itko od mojih, al ja sam jos uvjek za, samo se dogovorite vas par regova. Lova moze preko paypala, right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7609 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
baš gledam na official fejs stranici battlefield stavili ovo http://www.youtube.com/watch?v=eS7fttts_ww neznam dal se to hvale odličnim hitboxom koji je 2 km od choppera ![]()
![]() |
#7610 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
"whoa.... only chuck norris can do that! deelicious84 prije 53 sekunde" ![]()
![]() |
![]() |
#7611 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
U zadnjih par dana sam se okušao u HC modu ove igre. I mogu reći samo najgore moguće o tome. Prvo što ovaj mod eliminira je teamplay jer nemožeš efektno reći timu da je jebeni Bradley otišao u pozadinu baze i da spawnkilla, kao ni da se pritivnički wookie zavukao u stijene na spawnu sa SVU-om i da ga se nemože istjerati od tamo. Drugo je da 1 od 10 recona baci mortar na aktivirani mcom. Treće je konstantno teamkillanje (namjerno). Sada sam maloprije na Arici bio odmah na početku runde 5 puta zaredom teamkillan bez razloga. O drogim vrstama exploitanja se niti ne isplati pisati jer ga ima na bacanje... Grm+guilly suite+silencer=WIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#7612 |
Premium
|
Vidis interesantno, ja zadnjih dana igram SC (da se naviknem ako ce se dizati nas server,jbg) i nikako da mi se dopadne ![]() Za tvoja HC iskustva: 1.teamplay nije nemoguc NEGO je tezi i cim se ostvari kakav-takav vid teamplaya dominiras nad protivnickom ekipom 2.Kakve veze timkilanje ima sa HC-om?-na serverima gdje ja igram 3teamkilla=kick 3.Grm+guilly suite+silencer=WIN =netocno Mene zivo briga imam li croshair i treba li mi 3 ili 5 metaka da ubijem neprjatelja,imam li podatke o municiji i sl , na oboje se mogu naviknuti, tako da mi ne pase zbog toga HC, pase mi jer mi totalno suxa u SC: 1) 3d spotting=vidim da ga dosta vole, meni je predebilan ovaj 3d wallhack.... mozda je bc2 only nubekima ok, igram bf od 1942 i neprijatelja trebas vidjeti na mapi, a ne tocno u kojoj/na kojem katu zgrade je i kako se krece... bf teamplay je vec 10g "enemy spotted"="neprijatelj je tu negdje", a ne oznacio sam ti ga na mapi pa ga vidis i kroz zidove i sl gluposti ![]() 2) killcam= skoro pa isti razlozi= to je cod debilana kojoj nema mjesta u bf igri.... 3) no ff=valjda ne treba objasnjavati 4) health regen=kakav mrtvi helth regen, ako mi fali helta=zovem medica=teamplay, a ne cucnem u kut dok se ne regeneriram.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7613 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajde daj mi jedan lijep scenarij gdje npr na Valparaisu ili Arici funkcionira bez da se radi o jednom OP teamu. Nepitaj mene kakve veze TK ima sa HC-om ali 5 puta biti ubijen odmah na početku runde je u najmanju ruku iritantno. Vjerojatno je bilo ograničenje na broj recona to teamu a ti pojedinci su htjeli biti reconi. 3d spotting ima dosta nedostataka, killcam je stavljen iz razloga baš da se spriječi kempanje i potakne orjentiranje na objektiv, jer zašto bi ti inače smetalo da ti protivnik zna odakle si ga HS-ao? FF mi je praktički svejedno dali postoji jer ne sprejam niti spamam sa EXP. A sada za health reg... nije da mi toliko smeta ako imam 10% energije ali jebao ih onaj blur. I u idealnim uvjetima medic bi uvjek trebao biti negdje u blizini (još bolje onaj koji zna baciti health) ali iz prakse sam vidio da to neide baš tako jednostavno. I neznam kako ovo možeš reći kad sam i sam probao i funkcionira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7614 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7615 |
Addicted to music.
|
Ja nemam "Select" na tipkovnici. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7617 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Tebi suxa jedno, meni drugo, imamo izbora nikom nece usrati nista. P.s. nisam skuzio ovo za scenarije, jedino mogu ponuditi da se pridruzis dobrom squda,ili cak 2 dok pustose po HC mapama^^. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7618 |
Addicted to music.
|
Uzmeš AN-94 i kralj HC-a si, ne moraš ni aim-at. ![]()
![]() |
![]() |
#7620 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nemojte me popljuvat, imam noob pitanja. Ako me friendly ubije, da li mi se računa da sam umro ili samo njemu idu minus bodovi a timu ticket manje? Ako nekog oživim, da li vratim jedan ticket nazad timu? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|