|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
vidim nitko me ne šljivi paćem opet pitat.... ![]() corsair 600T, CM storm sniper, il neki lian. cifra do 130e u švabiji za koliko sam našao corsa. jel ima jos koje kućište da uzmem u obzir? najviše me zanima funkcionalnost,izgled, temperature su manje važne..... Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 13.03.2011. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedno brzinjava: CM Stacker (STC-01 black) za 800 kn...? Imam li iššta slično za manje love gledati, a da nije nekakav HAF ili nekakav elijenver? Trebam brzo odgovor, jer sam već debelo nageo na stranu stare mrcine stackera ![]()
![]() |
#426 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja sam imao CM690 i tamo mi je GTX 570 TF2 radila u prosjeku na 63-65 stupnjeva nakon nekog duzeg loada, u HAF 932, ne prolazi 52-53. i7 920 na 1.29v 3.7 ghz mi je radio na 77-79 uz 100% loada, sad i7 975 na 1.27 4.0 ghz mi je na cca 63 stupnja. HAF 932 a vjerujemo i HAF X imaju odlican protok zraka, u CM 690 mi je iza izlazio vruci zrak, na ovom kucistu nigdje ne izlazi topli zrak. Jedino sto HAF 932 ima vece ventove nekgo HAF X, ali taj 230mm bocni cuda cini za NB, graficku i sam proc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
U minimalistickoj sam fazi i treba mi sto manje (ali kvalitetno kućište) da ugosti: - P67 plocu - 2500k proc - H70 cooler - Cors HX620 napajanje - grafu više srednje klase (gtx570 ili slicno) - 1 opticki drive - 1 2.5" SSD - i mozda (ali uistinu MOZDA) 1 3.5" HDD Meni se osobno jako svidio kontroverzni Silverstone FT03 i cak bi oprostio onaj ruzni fan grill sa strane. Ali, na kraju, pitam se da li su ostali kompromisi (m-atx ploca, slim opticki drive) vrijedni muke oko toga posto visestruko poskupljuju cijelu pricu (a i BR combo slim optike bas i nema kod nas). Osim tog kucista jos sam samo primjetio Lian Li PC-A05N ali, koliko vidim, u Linksa nije vise dostupan. Ima li jos tkogod kakvih prijedloga ? Dakle, trazim minimalizam ali ne naustrb kvalitete izrade i kvalitete hladjenja komponenti. Cilj mi je imati i tiho racunalo ne samo minijaturno. ![]() Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
CM690 (stari) dolazi sa 2 120mm venta - prednji i zadnji. Prednji je LED plavi, a zadnji standardno crni.
![]() |
#431 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam mislio da si odustao od bezveznog trošenja xxxx kuna. Imas solidno kućište i sad ćeš nadoplatit soma za HAFa.
![]() |
#432 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.605.099 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ali razlika izmedu CM 690 II i HAF 932 je cca 300 kuna? A ovaj pak ima 4 venta 3x230mm 1x140mm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Jao kako bi si ja jednog LianLi-a upecao da imam toliko para za kućište na raspolaganju ![]()
![]() |
![]() |
#435 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Itko ? Hvala ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() Ako ti je lijepo kuciste i ako si ga mozes priustiti, ne vidim razloga protiv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
El Mattador
|
Citiraj:
1. MicroATX format ploce - jedina kvalitetnija ploca koja se nudi kod nas je Asus P8P67M-Pro a i ona se nudi na kapaljku (trenutno je nema nigdje). *manja zamjerka* 2. Slot-in slim optika - Kod nas je tesko naci bilo kakvu slim optiku, pogotovo slot in a pogotovo ako zelis blu-ray/dvd combo. Osim toga najmanje je duplo skuplje od non-slim verzije. *velika zamjerka* 3. Onaj plasticni fan-grill sa strane im stvarno nije trebao. Totalno promaseno i umanjuje ukupni dojam kucista. *manja zamjerka* Lian-Li je pak nedostupan. Sutra zvrcem Links da vidim hoce li ga dobivati. Ako jos netko ima kakav prijedlog pomoglo bi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Valar morghulis
Datum registracije: Dec 2007
|
Lian Li imaš u anusmediji ako želiš kupovat kod njih nakon cijelog cirkusa kojeg su napravili i još uvijek rade..
![]() |
#439 |
Premium
|
Meni ta kucista Lian-Li nisu ama bas nista posebno.Mala i nikako mi nesjedaju.Preobicna su i nimalo stila barem za moj ukus. E sad bio sam u Linksu i bacio sam detaljanu inspekciju HAF-X-a. Kuciste je strava, cak se i nedoima ruzno uzivo. Sto se kvalitete tice u odnosu na moj Thermaltek tice vidljiv je ajme superiorniji materijal te sama konstrukcija koja se "ne uvija". Pao sam na dupe kad sam vidjeo te ventove. Pa to su ogromne hladnjace. U odnosu na moje kuciste ima zaista predivnu unutrasnjost i velicinu iako nema nista vise mjesta od mojega. No rijesenja u smislu kabl menagmenta i hladnjaka za grafu te sam pokrov napajanja su izvrsni. Ipak jedna zamjerka ide na one gumene otvore za kablove. Po mom misljenju trebali su staviti malo vise njih narocito s donje strane na kojoj je samo metalni otvor a ne guma. 3 gumena proreza su sa desne strane po visini. Rijesenje za ugradnju diska kojega se lako moze izvaditi mi je fenomenalno. Thermaltek ima i nekih svojih prednosti, recimo pretinac na gornjem dijelu kucista te svi usb ulazi i ostalo se za razliku od Haf-x nalaze na gornjoj strani sto je meni prakticnije. Takodjer sam izgled sjajne plastike i blue led tipke za paljenje mi je ljepsi. Negativnu ocjenu dajem i za crveni vent kod CM-a( volis vise plavo). Pokusat cu u toku veceri uplodat video s mojim kucistem da vidite kako sam ja to rijesio s hrpom plavih ventova kojemu vec ledice ricu te uzasnim kabl menagmentom barem odostraga. Sakrio sam kablove koliko sam mogao ali vidjet cete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Pupo Nemoj mu objašnjavati. Neki ne razumiju kvalitetu Lian-li... Ne bi kupio CM niti Thermaltake. Kučište je em ružno, nema stila (spartanski i više vuče na KR tunning ) a kamoli prejeftina izrada plastike za te novce. Ne volim nikakav LED ventilatore i neonke. Dapače ne volim kad mi u sobi svjetli kao svemirski brod.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Zašto si onda nekupiš Antec Skeleton? ![]() Šalu na stranu, naravno da se o ukusima neraspravlja, samo recimo što neki u ovoj temi pate o nekih 5 stupnjeva manjim temperaturama procesora i grafe, a što je najgore, temperature im nisu uopće kritične. 50-60 stupnjeva za procesor i 60-70 za grafu u loadu nije neka kritična temperatura. Druga stvar da vam procesor kuha na 90, a grafa na 100 stupnjeva pa bi onda tih 5 stupnjeva bilo krucijalno.
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
|
Ovako je to kod mene rijeseno.Stavio sam ga ipak u prodaju. Da netko zeli bar kupit dao bih ga i za manje jer jako zelim HAF-x-a. http://www.youtube.com/watch?v=PruEoMLY4tk |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo u adm-u CoolerMaster Storm Sniper Black Edition za "sitnih" 940 kunica... Jel se ja to varam ili je do nedavno cijena bila ~1400kn ![]() Istina, radi se o Mesh Editionu, ali kakvu razliku to radi u cijeni naspram regularnog plus sto je ovaj ofarban iznutra u crno.. Ovo kuciste bi tribalo Imho konkurirati Corsairu 600T, a sad pogotovo s novom cijenom... Review |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
|
|