|
![]() |
#151 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#153 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Vettel: Neki su piloti u Formuli 1 jer su za to platili! Evo gledan šta piše i nije mi najjasniji. Dečko se izgleda boji novih vozača. Govori o nekakvoj nesigurnosti, a F1 je toliko sigurna da je neki ozbiljni sudar nemoguće vidit. I sada se žali na dodatne komande, a oni šta su ručno prije šaltali nisu imali nikakvih problema ![]() Malo mi je pa u očima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Zasto se ovakve izjave nikad ne mogu nacu na stranicama tipa autosport, f1gpupdate itd. ![]() Uvijek klasika, gol.hr, index.hr, net.hr ![]()
![]() |
#155 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma sve je to dio "cirkusa" MS,Alonso... Nego tko ce prenositi F1 ? HRT,Nova,RTL,ArenaSport,SportKlub? Ili cemo se nakon 25 godina formule na HRT-u morati okrenuti susjedima i gledati na Alternativoj Televiziji? Ja razocaran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cak su i domaci portali uspjeli sve pohvatatiti i prenijeti cak i njima ocito...
![]() |
#159 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pozdrav ljudi. Trebam savjet gdje i kako gledat F1. U području gdje ja živim dostupan je samo max tv i satelit, naravno. Zanima me najjeftinija moguća solucija. Satelitsku nikad nisam imao jer mi nikad nije ni trebala. E sad, ako kupim neki najjeftiniji satelitski komplet, na kojim će se programima F1 moć besplatno pratit? Live streaming preko interneta ne dolazi u obzir. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ja sam skinuo ovaj program http://expatshield.com/ na desnoj strani se nalazi download instaliras i dole u taskbaru se pojavi štit crvene boje, desni klik na njega i connect, sacekas da postane zelen i onda odes tu http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/ i pratis live stream BBC One kanala koji prenosi F1 uzivo Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 19.03.2011. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne kuzim kako ovo funkcionira, ovaj Anchorfree je hotspot shield, kakve to veze ima sa streamom? ![]() EDIT: http://expatshield.com/ To je taj program, Anchorfree je samo naziv firme. Program dodijeli IP adresu iz UK, ali bojim se da kod mene ovo ne bi radilo, jer je PPPoE konekcija na routeru/modemu. :/ Zadnje izmijenjeno od: SRV. 15.03.2011. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
|
Znam, ali moj racunar je iza routera, jedino router ima vanjsku IP adresu. Racunar ima adresu iz internog opsega koju preko DHCP-a dodijeli router. Tako da ne vidim kako je moguce da u takvog konfiguraciji ja nekog zavaram. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
Meni ovo radi, stream je jako kvalitetan, hvala! Nadam se da neće zakazat u najvažnijem trenutku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
hehe tome se i ja isto nadam ![]() jer mi onda jedino preostaje njemacki RTL i slovenski POP ![]() al sam cuo da tu na BBC1 imaju emisiju prije i pje i analize i neznam sta sve ne i jos i Martin Brundle komentira trku |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
|
Probao sam, radi. Ne znam ni sam kako, ali radi. ![]() Sad je glavno pitanje kako ce ovo funkcionirati za vrijeme utrke, kada ce gledanost biti puno veca. Ima li jos neki nacin da se gleda utrka preko interneta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam prošlu sezonu gotovo cijelu gledao preko bbc streama, pomoću zgodnog programčića sa m.y.p.2.p stranice. kvaliteta 720p. nadam se da će ga i za ovu sezonu ponovno složit... što se tiče komentatora, nisu čak ni loši. brundel i jordan pod normalno konstantno seruckaju po ms-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace provjerio sam TV raspored POP televizije i nevidim nista od Formule ![]() Inace vrlo koristan post sto se tice live stream-a, Hvala |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
http://www.rtvslo.si/spored/modload....bran_program=2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
oznake za tip gume: http://www.autosport.com/news/report.php/id/90008 The six colours are as follows: Wet - orange Intermediate - light blue Supersoft - red Soft – yellow Medium – white Hard – silver |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#176 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
sa ovim bojama ces napokon znati na kakvim smjesama voze ![]() Jer prosle sezone su mekse bile sa crtom i znao si samo da je meksa smjesa u pitanju od dvije koje su ponudjene za taj vikend. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Moja preporuka je BBC sport kanali na Astri 28,2E jer imaju prijenos F1 na 4 kanala uz normalni prijenos imaju i onboard,replay i jedan sa grafičkim prikazom staze i vozača na stazi za vrijeme utrke. Slika je u SD kvaliteti i kvalitetnija je nego što je bila na HRT-u(to je moje mišljenje). http://www.prijem.hr/novosti.php?id=401 Edit:Zaboravio sam napomenut da kada je F1 vikend petkom onda znaju dati stare utrke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
To si mi već spominja, da li je te kanale moguće gledat sa najobičnijim receiverom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislim da nije jer ti kanali kako sam ti bio rekao nisu TV kanali već data kanali. Za dreambox je lako jer ima program za editiranje liste kanala u kojoj se to iz data u TV kanal lako prepravi i onda se ti kanali mogu gledat. Za ostale receivere stvarno neznam a možda se tu netko javi ako zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
A ako uzmem neku DVB-S karticu za kompjuter, hoće li onda bit problema? Ionako mi je dijagonala monitora puno veća od dijagonale televizora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|