|
![]() |
#8701 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Bio danas u lidlu kod arene nesto prije 10h, uzeo rukavice 2 para i nisu bas nesto, nakon danasnje voznje se izvuklo 4-5 končića i brzo će se raspast. ali ono, koliko para toliko muzike ![]() nosaca naravno nije bilo ni za pogledat, rukavica je nestalo prilicno brzo, mislim da je ostao samo jedan broj moje velicine. jedino je ciklokompova bilo dosta. iako, u intersparu ima neki ciklokomp za 29 kn. bezican, 18 funkcija, uzeo curi za bajk, i ne cini se nista posebno, za nju ce biti ok sto se tice silikonskih ulozaka bilo je nesto malo, i za to su se ljudi potrgali ocito |
![]() |
![]() |
![]() |
#8702 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo i mene iz Lidla. Ima još svega i to dosta ali nosača niti jednog. Kupio sam rukavice i računalo za bicikl ![]() Citiraj:
Kod mene još ima uložaka i to dosta, vjerojatno i u drugim Lidl-ima. Ako netko treba, a nemože nać tj. nema ih, mogu mu ja uzet ili nešto drugo. Lidl Jastrebarsko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8703 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
kaj nemas zube 11-23? ja imam tak na toj cestovnoj sa narančastim spajderom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8704 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
bio i ja u shopingu u lidlu krenuo po jaknu, al posto nije bilo uzeo jednu majcu i torbicu s alatom neznam kakva je majca, al za 70 kn bude dobra (bolja nego pamucna ko do sad) uglavnom trazio sam tak neku malu torbicu pa vidio ovo i ugodno se iznenadio ima komplet za krpanje guma i nesto imbusa i kljuceva. uglavnom 31u1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8705 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#8706 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#8708 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bio danas u TLu, Giant Seek4 s mehaničkim diskovima na sniženju 2100kn. Da tražim nekakav drugačiji bicikl(neki s prednjom suspenzijom) za po gradu ili će ovaj biti dobar? Neplaniram se vozat po nikakvom brdu il blatu, samo asfalt tako da ništa hc netražim. I da, da li bicikli imaju di propisanu nosivost? ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#8709 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Gume su na 6.8 BARa i racunaj de ces bez suspenzije osjetiti svaku rupu i grabu na tijelu (pogotovo na rukama) a preko rubnjaka ces malo opreznije. Znaci to je tvrd bajk. Inace po brdima vozim fulku, i nedostatak suspenzije na Seeku mi uopce nije tesko pao. Okvir je po meni debelo predimenzioniran (pogotovo na Seeku 2 koji ima robusniju vilicu od seeka 4) tak da ne brini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8710 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Inače, gledao sam i njega danas. Zanimljiv bajk, odnosno kočnice i brzine. Nisam vidio tako rješene kočnice već jako dugo. Naravno, nisam vidio takve skupe nikad ![]()
![]() |
![]() |
#8711 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ali da su ukusni, jesu ![]()
![]() |
![]() |
#8712 |
|
![]() |
#8714 |
Premium
|
Da vi znate koliko ja mogu pojesti, pogotovo slatkog...upravo sam veceras potukao jos jedne ![]() Skupljam energiju za vikend ![]() Ima li netko preporuku kuda se spustiti sa Sljemena ali na Zagorsku stranu - cilj je gadjati Stubake |
![]() |
![]() |
![]() |
#8715 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() @riceburner a da samo znaš kako je fino staviti 4 komada u šalicu i preliti ih mlijekom ali ne previše i pričekati da se malo razmoče i onda ih izmrviti i dodati još malo mlijeka i staviti u mikrovalnu na 45sec, e to je POSLASTICA! ![]() Ako mi nevjeruješ pitaj ekipu koja me vidjela koliki sam pa će ti biti jasno zakaj sam toliki ![]() Eksperimentiranje mi je srednje ime, naravno govorimo o hrani ![]()
![]() |
![]() |
#8716 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nova bebica je naručena. Dolazi idući tjedan kad i plaća. http://www.merida.com.au/en_au/bike/...s+TFS+XC+600-D Ovaj put novo da nebi bilo nisam znao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8717 | ||
|
Citiraj:
![]() ![]() bum probal ovaj tvoj "eksperiment" ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8718 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
E ovo u Lidlu nije normalno, jučer navečer bio tamo u Rudešu i od opreme samo brzinomjeri ostali, ništa obleke osim par komada za žene. Danas tamo otišao kod Doma sportova i opet ništa osim brzinomejra pa sam si ga uzeo, ima funkcija 2 stranice a i svjetli ![]() Ovo da ljudi kampiraju ujutro prije početka rada mi nije bilo ni na kraj pameti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8719 |
Premium
|
Ljudi ja sam vidio već za slijedeći četvrtak kaj hoću i ovaj put kampiram ispred da si odem kupiti to ![]() I ja sam malo prije bio u Lidl-Jankomir i nema niš osim ciklokompova, nožnih pumpi, nešto obleke za žene ono jedna jakna i možda koja majica i to je sve, e da i onih glupih lampi je bilo još par komada! Evo i novi katalog http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19142 Ja mislim neku pajicu ubosti!
![]() |
#8720 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Jel netko da se ide sutra?
![]() |
#8721 |
Premium
|
![]() |
#8722 |
Why So Serious?
|
Kaj ne štima tu? ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 18.03.2011. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8723 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kotač došao doma, dt žbice 2.34naba-2.0 ostatak + doubletrack, ako sad pukne koja žbica bacit ću ga u smeće ![]() Sutra ne mogu, al kao što sam napisao u nedjelju bih mogao na sljeme, ako ne bude neočekivanih gluposti ![]()
![]() |
#8724 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Zna netko gdje se može nabaviti nosač sličan ovome? http://tinyurl.com/5slv9sz Ne mogu monitirati stražnje svjetlo na sic štangu, predebela je, pa mi vjerojatno treba veći obruč. Sad imam pravi cirkus na biciklu ![]()
![]() |
#8725 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8726 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Šteta, ni vrijeme neznaju pogoditi ![]()
![]() |
![]() |
#8727 |
sto da napisem ?!
|
ja ću do navečer probati organizirati prijevoz do vrha za sutra... ima itko zainteresiran osim mene i poprilično sam siguran za distrača ??? jedan uspon 80% sigurno auto+ prikolica. ovisno o ljudima je promjenjiva i cijena. pa, raspitujem se dal je itko za ?! ![]() dakle, 4 osobe (putnika) i 4 bajka ! ja osiguravam i tovarim bajkove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8728 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam ziher za. Blato je enormno pri usponu + ispiti su, pa bi mi svakako pasala brza promjena visine ![]() Naravno, kretanje bi bilo relativno kasno onda, ne? Nema smisla da se spuštamo dok ne ugrije ![]()
![]() |
#8729 |
sto da napisem ?!
|
nema smisla ni da idemo gladni ![]() tamo, oko pol 2-2 ![]() ili možda i mrvicu kasnije. (govorim u rasponu pol sata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|