|
![]() |
#7503 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Kakvih 15fps, pa nećemo valjda gledati slideshow? Meni fraps snima u 60fps, 960x600. Snimke na yt će biti u 720p i 30fps. Samo ga treba ostaviti par dana da to uploada ![]() To ti opet ovisi o konfiguraciji, meni sa 4870x2 i medium detaljima fraps skine sa 60fps na 35-40, katkad i zaboravim da je upaljen... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7504 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Naveo sam samo primjer radi omjera duljina/veličina. Citiraj:
Ajde ajde, čekam ![]()
![]() |
![]() |
#7505 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Kako se spawnkilla i kempa: http://i56.tinypic.com/2i1mamt.jpg obratiti pozornost na tenk desno od 'A' m-coma. Dođem na server i onako, tenk me gazi na spawnu, gg.
![]() |
![]() |
#7506 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7508 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam citajuci ovo se sjetio da sam to kupio prije 7mj i nikad mi se nije otvorilo? Evo bas otvorio steam pise buyed & installed....a skroz zaboravio i nikad vidio :/ Mogu to kako ukljuciti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7509 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Pogledas koji ti je key za DLC i zapises. Udjes u igru > Multiplayer > Redeem Code i upises key od DLC-a i to je to.
![]() |
![]() |
#7510 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
TNX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7511 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7512 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
2 long shota sa AT4 http://www.youtube.com/watch?v=74bMjy2a5Lk&hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7513 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam problem s igrom, zadnja 2-3 dana mi se dok igram samo ekran smrzne (možda bude neki pištajući zvuk ali nemora bit) i jedino što mogu napravit je hard restart. Disejblo realtek zvučnu-ništa, reinstaliro realtek drivere-ništa, reinstall ati drivera-ništa, vratio clock grafičke na default-ništa više neam pojma što bi mogao, ostale igre normalno rade.ideje? edit: http://www.youtube.com/watch?v=Fzg6b8kzW88 ovo mi se događa
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 13.03.2011. u 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7514 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj staviti neke stare drivere, 10.4 ili 10.5 Jucer sam naisao na jednog finog aimbotera. 3-4 puta votekickan i prije svakog kicka je imao oko 40-0 http://www.youtube.com/watch?v=0q_yq5PB9PY Sljedeću rundu sam naišao na ovoga i neznam ako je cheater ali je imao ako se dobro sjećam 22-0 na serveru sa 10 ljudi http://bfbcs.com/stats_pc/Ishee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7517 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Probaj stavit starije drivere za grafu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7519 |
Premium
|
Mamutarka, to se meni događalo i najvjerojatnije je riječ o napajnju. Jel ti OC-an komp? Konkretno je kod mene problem bio sa napajanjem rama, dodao +0.05 A ram memoriji i od tada ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7521 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
PS. u bios-u moras disableat zvucnu (ako vec nisi). Driveri koje ja koristim su stari 10.5 hotfix |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7522 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
meni je u device manageru disablean realtek HD audio jer koristim integriranu zvučnu u headsetu a u BOISU nemam za disableat zvucnu, evo slika, ja nemogu nać: http://slike.hr/slike/p/photo_69390.jpg
![]() |
#7525 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7526 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
aktivacija nije pomogla, i dalje freeza sada sam vratio sve clockove na default, pa ćemo vidjet EDIT:ni default clockovi nisu pomogli, sad sam ugasio azaliu pa ćemo vidjet EDIT2:azalia također nije pomogla, više neam pojma što da probam
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 13.03.2011. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7527 |
Premium
|
A ništa, udri po redu. Posudi od nekog napajanje, zamijeni pa probaj, ako nije to posudi grafičku, zamijeni pa probaj... Ako već nisi naravno. Ako je do matične, flashaj BIOS pa ponovo sve instaliraj, što drugo možeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7528 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To se meni događalo/događa, i također samo u toj igri. Normalno igram i nakon nekog vremena slika se zaledi, čuje ili ne čuje zvuk, i jedino rješenje je ako uspijem "killat" igru (naravno da mi rijetko kada to uspije) ili kako kažeš restart kompa. Prije nekih mjesec dana nisam mogao normalno 20min igat a da mi se to ne dogodi, sada se izgleda smirilo, i radi bez problema :S Tako da ne znam ni uzrok, a niti rješenje tome. Jednostavno počinje hebat i prestane -.- Jedino što sam u međuvremenu napravio je čiščenje/fixanje registra, aplikacija itd. Možda je to pomoglo (za cod4 mi je, ista stvar mi se sa codom počela bila događat, al nakon toga radi bez problema, tj. nema crashanja bez razloga, možda jedanput u tjedan - dva) Probaj možda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7529 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
meni se to vec dugo dogadja.. toliko dugo da sam odustao od rjesavanja.. samo se smrze ekran i sound loop.. odguglo sam tisuce stranica i najcesce se kao uzrok spominju realtek i pb, al meni ni jedan recept nije pomogao... a lijen sam rusit winblowse jer bas i neigram nesto igre u zadnje vrijeme, sam ovo i dotu, a dota radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7530 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
metro 2033, occt, prime95, sve vrhunski odrađeno, tako da isključujem i 1% šansu da je do kompa.reinstaliro sam igru pa ćemo vidjet
![]() |
![]() |
|
|