Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.03.2011., 19:24   #1
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Pomoc web stranica

Potrebna mi je pomoc posto sam novi u ovome svemu. Ovako stvar je slijedeca, slozio sam jednu web stranicu i uploadao je na .com domenu, samo je problem sto se ta stranica ne prikazuje u search rezultatima u google-u pa me interesira sto napraviti sljedece. Dodao sam je u index google-ov ali se svejedno ne pojavljuje kao rezultat pretrazivanja, te sam je dodao i u google-ov webmaster tools ali tamo za sve stavke u nadzornoj ploci kaze nema dostupnih podataka. Sad bi me zanimalo sto bi trebao tocno napravit, prijavio sam stranicu kao vlasnik koristeci metodu zapisa DNS-a, servis koji sam koristio za kupnju .com domene je godaddy.com, te sam danas uploadao i sitemap preko filezille.

Ako vam je potreban kod stranicu mozete naci ovde

Stranica je radena u iWeb-u.
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 20:20   #2
burki
Umalo Premium

Datum registracije: Jan 2009
Pozdrav Razore!
Upravo to što tebe muči je donedavno mučilo i mene. Postoje mnoge stvari na koje google obraća pozornost kod indeksiranja, a najbitniji su backlinkovi, odnosno linkovi s drugih domena na tvoju domenu. Ti linkovi bi trebali biti sa stranica sa velikim google page rankom (pr) i trebali bi biti prirodni (ne spam na forumima i sl.). Također dodaj stranicu u web direktorije (najbolji je dmoz.org). Samo nemoj s backlinkovima i dodavanjima na direktorije pretjerati jer će google to shvatiti kao spam. Dosta korisnih informacija ćeš naći ovdje a poziciju na googleu za određene ključne riječi ćeš naći ovdje (da ne moraš pretraživati prvih 100 stranica google rezultata). Proći će još dosta vremena dok tvoja stranica ne bude indeksirana u googleu. Najbitnije je da budeš strpljiv i ako ti je važno da ti stranica bude posjećena razmmisli o oglašavanju...
burki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2011., 03:10   #3
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor burki Pregled postova
Pozdrav Razore!
Upravo to što tebe muči je donedavno mučilo i mene. Postoje mnoge stvari na koje google obraća pozornost kod indeksiranja, a najbitniji su backlinkovi, odnosno linkovi s drugih domena na tvoju domenu. Ti linkovi bi trebali biti sa stranica sa velikim google page rankom (pr) i trebali bi biti prirodni (ne spam na forumima i sl.). Također dodaj stranicu u web direktorije (najbolji je dmoz.org). Samo nemoj s backlinkovima i dodavanjima na direktorije pretjerati jer će google to shvatiti kao spam. Dosta korisnih informacija ćeš naći ovdje a poziciju na googleu za određene ključne riječi ćeš naći ovdje (da ne moraš pretraživati prvih 100 stranica google rezultata). Proći će još dosta vremena dok tvoja stranica ne bude indeksirana u googleu. Najbitnije je da budeš strpljiv i ako ti je važno da ti stranica bude posjećena razmmisli o oglašavanju...

Ok hvala puno proucit cu ove stvari sutra tokom dana, sada je vec malo kasno. Sve u svemu hvala na pomoci
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2011., 22:06   #4
damir89
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
SEO, google-aj taj pojam i sve će ti biti jasno )
damir89 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2011., 17:20   #5
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Potpuno sam fulao, ali da ne otvaram novu temu.

Kako staviti znak (logo) da se pokazuje u tab-u, dakle mislim na ovo:
Staro 12.04.2011., 17:26   #6
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Don Pregled postova
Potpuno sam fulao, ali da ne otvaram novu temu.

Kako staviti znak (logo) da se pokazuje u tab-u, dakle mislim na ovo:
favicon.ico
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2011., 17:28   #7
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Vjeko Pregled postova
favicon.ico