|
![]() |
#1 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Pomoc web stranica
Potrebna mi je pomoc posto sam novi u ovome svemu. Ovako stvar je slijedeca, slozio sam jednu web stranicu i uploadao je na .com domenu, samo je problem sto se ta stranica ne prikazuje u search rezultatima u google-u pa me interesira sto napraviti sljedece. Dodao sam je u index google-ov ali se svejedno ne pojavljuje kao rezultat pretrazivanja, te sam je dodao i u google-ov webmaster tools ali tamo za sve stavke u nadzornoj ploci kaze nema dostupnih podataka. Sad bi me zanimalo sto bi trebao tocno napravit, prijavio sam stranicu kao vlasnik koristeci metodu zapisa DNS-a, servis koji sam koristio za kupnju .com domene je godaddy.com, te sam danas uploadao i sitemap preko filezille. Ako vam je potreban kod stranicu mozete naci ovde Stranica je radena u iWeb-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Umalo Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav Razore! Upravo to što tebe muči je donedavno mučilo i mene. Postoje mnoge stvari na koje google obraća pozornost kod indeksiranja, a najbitniji su backlinkovi, odnosno linkovi s drugih domena na tvoju domenu. Ti linkovi bi trebali biti sa stranica sa velikim google page rankom (pr) i trebali bi biti prirodni (ne spam na forumima i sl.). Također dodaj stranicu u web direktorije (najbolji je dmoz.org). Samo nemoj s backlinkovima i dodavanjima na direktorije pretjerati jer će google to shvatiti kao spam. Dosta korisnih informacija ćeš naći ovdje a poziciju na googleu za određene ključne riječi ćeš naći ovdje (da ne moraš pretraživati prvih 100 stranica google rezultata). Proći će još dosta vremena dok tvoja stranica ne bude indeksirana u googleu. Najbitnije je da budeš strpljiv i ako ti je važno da ti stranica bude posjećena razmmisli o oglašavanju... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|