|
![]() |
#7441 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#7442 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Smrdljivi exploiter, gadi mi se ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dSDPW...&feature=feedu To je inace isti onaj poznati noscoper sgtEnigma |
![]() |
![]() |
![]() |
#7444 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Brzinja pucanja ti nije sumnjiva? Vidiš da preskače "pumpanje" svitchanjem na pištolj vraćanjem na sačmarku. To je exploit za koji i sam kaže da je moguće dobiti ban EDIT: Cijeli video http://www.youtube.com/watch?v=PkGl07jJRv8&hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7445 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro ih je naredao. I da, exploiter je, a i ne čini mi se da je ekipa koju gazi baš iskusna, ali kako ga možeš kriviti? On samo iskorištava što mu igra dopušta. Da je DICE to malo bolje riješio onda bi switchanjem sa pištolja nazad na sačmaricu samo resetirao na početak animaciju koju si prekinuo prvi put i riješen problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7447 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A na to si mislio? Pa to postoji od kada postoje fps igre i to nikada nije bilo niti mislim da ikada bude zabranjeno. Jednostavno je postalo dijelom normalnog igranja i to rijetko tko shvaća kao nekom vrstom cheata (osim ako imaš skriptu), jednostavno fast switchas, a mijenajt oružja nije zabranjeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7448 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 04.03.2011. u 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7449 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
maloprije sam napravio prvi roadkill sa helijom ....u zraku ![]() Nekog lika u protivnickom heliju sam natjerao u vjetro turbinu na heavy metal,on je iskocio a ja sam ga pokupio sa hindom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7451 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
jedno pitanje vezanu uz igru, ja bi kupio EADM code za BC2 sa accountom, pa me zanima dal ja mogu napravit novi account pa igrat ispocetka ili bas moram igrat sa tim kupljenim accountom
![]() |
#7452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Možeš napraviti novi profil u igri i igrati ispočetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7454 |
gadget freak
|
Evo stavljam baš signature od bc2 tu u profil i skužim da imam odigrano do sad baš 55h i 55min ![]() Btw, eto sad se vidi gamename, pa me slobodno dodajte na friends listu u igri tako da imam s kim igrat, frend i ja smo više ispalili na živce sa raznoraznim ne-team igračima od svuda.... I za teamspeak bih molio glavnog i odgovornog da mi se javi (ovdje pretpostavljam da ne, nego na pm, meni svejedno); za upad na isti, kako da ga postavim, itd.... Hvala!
![]() |
#7456 |
gadget freak
|
![]() |
#7459 |
Premium
|
odem na server browser ispunim filtere i nepronadje nijedan server bezobzira kako filteri bili podeseni..... ![]() EDIT: naso je servere al kad mi nijedan filter nije oznacen nit sa X ni sa kvacicom ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 08.03.2011. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7463 |
Premium
|
![]() |
#7464 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#7465 |
gadget freak
|
Jedva sam se dovukao na posao.... Ne znam jesi bio na teamspeaku kad smo kolega (zaboravih mu nick tamo u igri ![]() Inače, sad mi je igra 10x bolja i zanimljivija sa teamspeakom i sa vama 'domaćim' igračima.
![]() |
#7467 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ako je preko EADM, ima sve patcheve i Vietnam.Znam, jer ja imam preko EADM, pa se LE verzija sada zove Digital Deluxe i uključuje Vietnam, te zadnji patch i teži oko 7 i nešto sitno gigi.
![]() |
![]() |
#7468 |
Premium
|
![]() |
|
|