|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Kupujem novu zvučnu, i ne mogu se nikako odlučiti između: Sound CL AUDIGY2 ZS, 7.1, bulk 548,45 kn i TerraTec SoundSystem Aureon 7.1 Space 695,70 kn. Šta da uzmem- i cijena igra ulogu... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
mislim bolje creative. kolko sam cuo teratec ne baca mp3-ce na sve zvucnike. A bas ti treba 7.1? Ja imam CL Live! 5.1 Digital i kartica je i vise nego dobra. Spojena na pojacalo digitalno (COAX). Ako nemas 7.1 zvucnike nema smisla kupovati 7.1 karticu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Treba mi dobra 2.0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nije sarkazam- istina- šta će mi 5.1-7.1 sistemi ako imam 2 jbna JVC zvučnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam se zezao sa Space-icom 2 tjedna na nekoliko konfiguracija i bez obzira koje drivere stavis, 5.1 radi jedino na DVD filmovima. Igrice (koje podrzavaju 5.1) rade samo u stereu. EAX i sl. (iako ih Space podrzava) 0 bodova. Na kraju sam je zamjenio za Audigy 2. Ako ti treba zvucna za mjuzu (Winamp i sl) i igrice, uzmi Creative. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Creative it is! Thnx :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi u ta dva tjedna koji puta ukljucio opciju "SENSAURA 3D " u driveru? ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#10 |
Premium
|
Da. Poslao sam i mail na support i dobio objasnjenje da kartica tako radi i da se nista ne moze promjenit. To mi ne bi smetalo da kartica kosta 100-200kn, ali za 800 i kusur krznenih, koliko je kostala, ipak se od nje nesto ocekuje. Btw. kupio sam je zbog toga sto mi se Creative ne svidja, ali sam na kraju morao opet uzet Creative-cu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Čudno, jel kad e ukljuci sendsaura onda proradi 3D i EAX itd.. Barem je meni na igrama na kojima sam do sad probaval, al posto mi se ne da s tim petljat onda haklam na onboard ak su mi kojim slucajem spojeni 5,1 zvucnici.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
To sa 5.1 u igricam je je samo jedan od problema. Kod nekih DivXa mi je radio samo centralni zvucnik, a prednja dva se ubace povremeno. To mi se desavalo na tri razlicite konfiguracije, od kojih su na dvije "prozori" frisko instalirani. Poslao karticu na reklamaciju i nakon sto se i druga isto ponasala, zamjenio za Audigy2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
like i said, very very strange, a pogotovo ovo sa divx...
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|