|
![]() |
#811 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
nakon par sati clear skyja, jel je to samo meni ili je CS poprilican fail nakon shadow of chernobyla? da ga preskocim i idem drito na prypiat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Odigraj sve redom sve ima svoje čari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
CS je i meni najslabiji dio. Malo je drugačiji od SoC i CoP, ali svejedno je dobar, prošao sam i njega. No, CS mi ne pada na pamet igrati s nekim modom, dok sam s modovima SoC i CoP prelazio po nekoliko puta. Sad sam u iščekivanju lost alpha moda i novog STALKERA. Sve drugo što je bilo vrijedno igranja je odigrano ![]()
![]() |
#816 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#818 |
Ultrapiretik
|
nakon par sati odigranih clear sky completea, mogu reci da mi se igra ipak zavukla pod kozu, pogotovo pojacavanje oruzja. damn you stalker, sad sam se navuko (taman dok pomislih da me pustilo zavrsetkom SoCa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Himna zone od grupe Fairlake, odličan soundtrack koji dobro ide uz ovu odličnu igru. http://www.youtube.com/watch?v=dnIWf...eature=related
![]() |
#820 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#821 |
Ultrapiretik
|
pitanjce, polako zavrsavam clear sky complete pa me zanima da li se isplati igrati CoP sa Reloaded modom posto Complete jos nije vani za CoP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
herr Flick
|
![]() |
#825 |
Ultrapiretik
|
prosao i treci stalker. po prici je najbolji (warning: subjektivno misljenje), ali sam se iznenadio na kraju dok sam morao streloku spasiti dupe, a u SoCu sam dobio "i wanna be rich ending" i pola stropa se urusilo na mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Može link za SGM? Skinuo sam nesto sa linkova na prosloj stranici, posto sam nabavio igru, da odigram odmah taj mod...ali ja to nista nemogu slozit? ![]() brko help
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.02.2011. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Banned
|
http://www.gsc-game.com/main.php?t=c...3367&sec_id=19 Evo na 4 i 5 str. linka imaš model 1.7 pa skini i odigraj odličan mod, ja sam skinuo mislim 1.6.1 mod i sve šljaka za 5+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
eto, dobio si link. u biti ti je procedura ista kao i kod ostalih modova. GAMEDATA folder kopiraš u instalacijski folder od CoP-a i u fajlu fsgame.ltx pod GAMEDATA staviš true. i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Antimićanin
|
dal se ikome zaglavila igra kad treba dati 3 Veles detektora onom retardu Novikovu u bunkeru znanstvenika? imam 3 komada, a u dijalogu mi ne nudi da mu kažem da sam tu zbog 3 detektora i da me šalje Owl. naravno, radi se u buggiranom usranom sigerous modu v1.7 daleko je to od dobre igre. toliko .bugova nije imao ni prvi SoC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nisam imao nikakvih problem s tim questom. U invetoriju sam imao tocno 3 vales detektora i pojavila se nova opcija u dijalogu s Novikovom, da mu ih predam. Ja imam pak drugi problem, takodjer SGM v1.7 mod. Quest u X8 labaratoriju, ne zeli mi se updateat iako sam pronasao sve dokumente :S Izgleda da cu ga morati ponovno prelaziti Isto tako, zadnja misija kada moras odvesti Streloka i ostalu kompaniju prema helicima za evakuciju... likovi dodju do pola puta i jednostavno stanu i pecaju ... =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
herr Flick
|
Ja nisam imam nikakvih problema, pogotovo ovih koje spominjete. Malo trzanja ali to je vise do grafe tj. zahtjeva igre. Zavrsio sam SGM a sad sam u "slobodnom lovu", vjezbam peglanje snajpom ![]()
![]() |
#833 |
Antimićanin
|
Zamjeram tom modu što jako zapinje. disk više rošta i trza. jučer sam piknuo GTX 560 u kantu, umjesto da radi bolje, radi lošije. Naravno, vanilla igra piči bez beda, ali ovaj mod trza li ga trza. OK, nije loš, zanimljivija je igra, ali takvi nekakvi bugovi mi idu jako na živce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Antimićanin
|
Baš sam ga završio onako kako se spada. Zamjerke: - nakon što se ekipa evakuirala, ukralo mi svo nauružanje tamo kod kina. (izgubio sam FAL "Paratrooper", Gauss rifle, Strelok's SGI i jedno 300 dum-dum metaka - misija sa 3 detektora, kao što sam naveo, nije mi se aktivirala - misija sa Mercovima u Pripyatu kad ih treba lišiti života sa snajperom iz stambene zgrade, igra se tada ukoči i gledam Kowalskoga kako diše - užasno neoptimizirana, sa GTX 560 1GB clockanu na 950/1800/4400 trza i zapinje - općenito bugova - prijevod i nedosatak nekih desctriptiona u dijalozima tipa "minigame_2_dialog_svf_blabal3" i onda nemam pojima dal se tu mogu zajebat ili ne Pohvale: - Aplha squad - svi upgradeovi na oružju i oklopu se mogu napraviti - odlična ideja sa rezervnim dijelovima bez kojih nema upgradea - alat razbacan po mapi tako da je tek u Pripyatu grubi alat - više misija - dum-dum meci i neke odlične pljuce (SVD Tiger, FAL PAratrooper, Cobra gun) - more Zombija u free-modu igre - baze sa pojedinim frakcijama po uzoru na Soc i Clear Sky |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Banned
|
Citiram: -"odlična ideja sa rezervnim dijelovima bez kojih nema upgradea" Što si mislio pod ovim, naišao sam par puta i htjeo popraviti "okop i oružje" kod onog mehanićara u brodu i u Zatonu ali nisam imao opcije popravka ničega samo kupnja municije za gauss rifle? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
naravno, alate moraš sve odgovarajuće naći ako želiš posao napraviti kako treba. BTW, sad malo igram SMRTER mod. niš posebno. Kao i reloaded, malo drukčija grafika i poboljšana učinkovitost raznih pljuca. mislim da sam završio sa STALKER-ima na neko vrijeme... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
hm čitajući ovo vratila mi se želja za zonom.. da ne igram call of pripyat po 700ti put koji bi mod preporučili? hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Antimićanin
|
Kao što rekoh, Sigerous je dobar, a ovo što sam naveo su mane. Čak bi i bugove pregrmio, ali igra trza li ga trza. SMRTER, Atmosfear, Reloaded i kaj ja znam koji još su samo texture modovi, dakle ljepše boje i texture oružja, okoline, odjela i slično...ok, tu i tamo kakva pljuca... Ali Sigerous je taj koji bitno mjenja igru i dodaje na težini i uzbudljivosti. no ako imaš živaca tu i tamo da ti se u igri pojavi slide show od 10-12 FPS-ova. Nego, odigrao sam malo SMRTER sa pod DirectX11. ne znam u čemu je razlika naspram DirectX10. ja je nisam vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
znači sigerous.. hvala za info! |
![]() |
![]() |
![]() |
|