|
![]() |
#1651 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nisu sletili na uljanu repicu, već su sletili sa Koeniggsegom na uljanu repicu il na tako nešto (neda mi se kopat, znam samo da je bila neka spešl verzija koja je išla na neš drugo a ne na benzin) ![]() Da, Zonda nikako nije serijska proizvodnja, čini mi se da ti definicija serijske proizvodnje nije jasna. Da, napravili su dosta modela, al sve u jako malim serijama, plus, ručno se sklapaju. Lambo se proizvodi na traci, isto kao i Golf. Sad se sjetih, nije mi jasno zašto nisu stavili vrijeme Zonde R na onu ploču di je vrijeme od onog lovca, Capara i još nekih auta.
![]() |
![]() |
#1652 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ali toliko modela prave svake godine, tako da kao i da jesu u serijskoj proizvodnji nisam mogao vjerovati kad je clarskon poceo nabrajati sve modele.. btw rucno se sklapa i svaki motor za ferraria.. zonda r nije cestovni auto (nema zmigavce, ima slick gume i ne moze preko lezeceg policajca) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pa znam to, zato sam i rekao da mi nije jasno zašto nije na ploči s lovcem, caparom, formulom i ostalima. Ona mala ploča što imaju, ne ova na kojoj su "obični" auti. Znam što sam napisao :P
![]() |
![]() |
#1654 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A samo stavljaju cestove aute na board, tako da sve egzotike tipa MC12, FXX, Zonda R, Capara i sl, miču. Premda mislim da bi za njih bila dobra odvojena ljestvica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pa ima odvojena ljestvica, jbt, pa jel vi pratite TG? ![]() Citiraj:
Jbt, pa to je 3 ploča s vozačima, nije to ta. Al istina, nisu je dugo prikazali već
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 02.03.2011. u 00:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ili to, ili je ta ploca rezervirana samo za profesionalne auto vozace (tipa buton, hamilton i ostala pro ekipa) vise se ni ne sjecam koliko je dugo nisu prikazali.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Banned
|
Jebate pratim ![]() Pa da to je ljestvica sa svim onim trkaćim bolidima ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I ja tak mislim, znam da su micali te aute odmah čim su ih stavili na board, ali nisam primjetio da su ih stavili na posebnu ploču... jedino kaj imaju odvojenu ploču za ove amatere kaj dođu i profi vozače za Reasonably priced car. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1661 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Neznam zašto mi je ta ploča ostala nekako u pamćenju iako sam danas pogledao epizodu sa Caparom i sa F1 i nema je. Jebiga, moj zajeb. Al sve u svemu, možemo mi složit svoju listu ![]() Renault F1(2004) - 0.59,0 Caparo T1 - 1.10,6
![]() |
![]() |
#1663 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#1665 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Klik Ili za lijenčine Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Odlična zadnja epizoda kao i obično ![]() Obavezno probajte nabavit starije sezone i pogledat u pauzi do lipnja, tipa 8-9-10, ma sve su u biti odlične na svoj način. Meni je nekako 10. ostala zasad u najboljem sjećanju, pogotovo ona epizoda gdje su prikazivali njihovu 24h utrku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ako netko nezna, na podnapisi.net i na titlovi.com ima prijevoda za neke epizode TGa i za većinu specijala. hint: srpski jezik Tako ako je nekome problem engleski, ipak može nešto pogledati. Citiraj:
O kojem to autu pričate? ![]()
![]() |
![]() |
#1670 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1671 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ja sam ih bio skužio u epizodi kad su imali koncept Reventon u studio da kao Murcielago se prestaje proizvoditi a Reventon ga naslijeđuje. Moj bed, thanks na objašnjenju ![]()
![]() |
![]() |
#1673 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Osobno, niti jednog od njih uopće ne smatram presenterima, tako da niti očekujem išta više od ludiranja. To je bit TopGeara - hrpa nevažnih informacija uz ekvivalentnu količinu ludiranja. To je show kojem je jedina namjera zabava i kao takav je vrlo uspješan. TopGear nikad nisam niti ću ikada shvaćati ozbiljno.
![]() |
#1677 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Niti ja. Upravo zbog toga obožavam TG. Svaku epizodu sam tokom godina pogledao bar 3 puta, i večina mi je "reviewa" odlična baš zbog gluposti koje rade, ali Hammond mi ni u tome ne odgovara. Daleko od toga da ne radi "TG" posao dobro, radi ga odlično i svaki od njih trojice je nezamjenjiv.
![]() |
#1678 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
U par zadnjih epizoda primjetio sam da nam previse serviraju Clarksonovu stražnjicu bez cenzure =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | ||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1680 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() Ja baš htio napisat juče da nisam to primjetio, odnosno da nemam pojma o čemu mitra priča, ali eto, tvoj quote je bio kreativniji od mog možebitnog
![]() |
![]() |
|
|