|
![]() |
#391 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Demo cfg editor: Link Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Zaigrao danas prvi put Crysis 2......i mogu samo rec da je sranje. Grafika ok, zvuk ok, suit je zabavan.....multy je sranje, mape su sranje. Vise puta me neko u multyu ubije tako da mi kill cam pokaze kako je samo okrenio nisan na mene 100m dalje cloakanoga, a nije imao ni radar i termal vision, i 1-2 metka i mrtav. Il super human il cheater. Stojim u standoffu sa nekim likom, ja armor mode i m60 i derem mu u prsa sa 2m, on obicni power mode i SCAR i tuce mene u prsa. Naravno da sam ja prije krepao...brilliant. Jos achivementi i moram trcat po tag lika sta sam ubio, naravno, onda ja najebem. Ovo je kao CoD sranje sa boljom grafikom. Koja jebena mapa u 200m sve skupa i svi trce ko muhe bez glave pa ako naidju na nekoga onda paljba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
^^ Mape su 2x2 brijem.Ono. Hitreg i ovdje fejla, a često na killcamu i vidim kako metak prođe kroz banderu, ili komad zida i headshota me.Jej. Enivejs, dosegao sam maksimalni rank i mislim da sam otključao sve što se otključati može.Nije više zabavno. Također, kao u BFBC2 postoje skripte za 'noževanje', odnosno - nekad hoće, nekad neće, ali cilj je da se prišulja liku s leđa i slomi mu vrat.Većinom to ne šljaka. Team Instant Action je zapravo Team Deathmatch, a ono sa POD-ovima je conquest. Oba moda su mi bezveze, prvenstveno radi toga što je sve već viđeno, te što su mape premale i uske, a i radi toga što ima previše choke point-ova. Grafika mi je totalno bezveze.Previše blještavila, blura...i voda je onako, promašaj, s obzirom na vodu iz Crysis-a. Inače, sa onim 'optimizerom' što je postavio xGAME dobio sam oko 10 FPS-a.
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja se isto nemogu registrirat. kaže mi da koristim i mail i username (valjda vuce iz drugih EA igara), a kad ga upisem pod login ne želi uc. sranjce
![]() |
#398 |
Addicted to music.
|
Kreirajte novi akaunt in-game, a ne putem stranice.
![]() |
![]() |
#399 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kakvo smeće od igre, a nisam je još ni imao prilike zaigrati. Prvo kreiranje accounta sa 3 email adrese ne prolazi jer su kao zauzete, passwordi također ne prolaze, a retrievanje passworda na Mycrysis.com ne radi. Nakon što sam napokon to kreirao, meni (main menu) je tragičan, žešći konzolitis, kao i opcije...tragikomično. Grafiku sam stavio na hardcore, valjda je to najjače, jer naravno ništa ne piše ? Nakon "podešavanja" se išao joinat i odmah izbacilo poruku da sam behind strict firewall, iako to još nijednoj igri do sada nije smetalo. OK, isključim u potpunosti firewall, ali svejedno mi piše NAT Type: Strict. Joinam se u prvi session, unable to connect. Slijedećih nekoliko također. Napokon upadnem u jedan i ne dešava se ništa, ekipa samo chata. Promijenim ih još nekoliko i napokon jedan od njih počme odbrojavati od 60sec...dođe do 1 i stane, pa se vrati na 10sec, i tako u loop. Sprdali se u chatu 10ak minuta, lik rekao da ćemo se opijati šampanjcem na njegov račun ako igra ikada počme. Napustim njih, slijedeći server ista stvar, samo šta ovaj ne odbrojava, ljudi u chatu se masovno žale. ESC, quit, yes. Valjda su ovo neki prolazni problemi ? Anyway već imam osjećaj da je igra fail, a kada izađe BF3 vjerovatno je više nitko neće ni igrati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Prije mjesec dana kada je izažla ona beta verzija sam konstatira da je igra ista COD MW2 samo malo ispolirana našto mi je moderator obrisa post i banira me nakon 2 dana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
@starsailor2 Misliš da ti zato neće banat drugi acc? Nego, što se tiče same igre. A ono, ne znam ni sam kaj da velim. Prvo, umjetnost je upast na neki server. Piše 9/12, probam se spojit - server je full. Drugo, ne znam jel to bug u igri ili nešto drugo. Pucam po liku pol sata, na kraju on ubije mene, a na killcam-u izgleda da sam pucao u prazno. Treće, ne mogu stavit Zoom / Iron sights toggle (nisam još probao ovo što je stavio xgame). Nekako baš i nisam impresioniran. Valjda SP neće biti fail.
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema sansi da kupim ovu igru. Prodali se totalno i razbolili se od konzolitisa. Znao sam da nece ni dx11 stavit. Mislim da im je ovo velika greska i da ce ih u konzolaksoj sferi pojest FPS konkurencija jer tamo je Crysis samo jos jedna prosjecna igra . Metro2033 je novi Crysis, bar u tehnoloskom pogledu i jedva cekam nastavak. MP mi nije nista posebno.. izgleda da cu igrat bf2 jos neko vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
@sinisa1989 Probaj program, toogle aim radi super ![]() Također makne i blur i bloom koliko je moguće. Btw uć na neki server je teže nego na lutriji dobit ![]() Ili je connection lost, ili je full iako nije, ili počinje ispočetka odbrajat po 312343442343219876 puta ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 02.03.2011. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Addicted to music.
|
@ xGAME - Ne makne blur.Sve ostalo šljaka.
![]() |
![]() |
#406 | |
Premium
|
Heh soz, izašla nova verzija: Link Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Uglavnom, nisam mislio da će to spajanje biti toliki problem pošto sam danas kod prvog pokretanja uspio od prve. Isto tako ne znam zašto mi je kod registracije izbacilo da je već neko registriran sa tim mailom. Zanimljivi su ti "bugovi".
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
dajte dosadni ste već, konzolitis KONZOLITIS konzolitis ma sranje konzolsko prodali su se fuj konzole. šta vam je lol ![]() kao prvo, normalno da su serveri puni. to je demo i svi ga žele probat. ja svaki put uđem u roku pola minuta, ne vidim tu neki veliki problem. registrirao sam se u roku odma, tojest ni nisam, koristim gamespy acc nekorišten 3 godine i radi super. gameplay nije ništa lošiji od zadnjih par nastavaka cod-a, a grafika je bolja od jedinice i warheada a košta manje hardvera. što se tiče mapa, modova, oružja, pa i hitrega itd opet ponavljam, ovo je demo. nije cijela igra. a i da je, postoje patchevi, kao da je to nešta novo u svijetu videoigara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() iako mene jos vise smeta sto se moze igrati samo u DX9 ![]() opaske u vezi CoD-a necu komentirati da opet ne krene rasprava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da li je opcenito neki problem sa igrom ili je to samo do mojeg kompa, nece mi logirati, pise da mi nesto ne valja sa mrezom. Igrao sam prije sat vremena i nije bilo problema sa mrezom. P.S. skinuo sam onaj cfg editor postelao sve ali ne mogu probati kad se nece spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#412 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() i ono, sjećam se da su taj aim assist imale još neke igre novijeg datuma. dok god se može isključit ja ne vidim problem ![]() edit: al ove opcije za grafiku su stvarno neoprostive od jedne takve igre, i to nije samo demo, u beti je isto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa odgovor im je: konzole |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa je, al nesmiju tako rec. Jer ce onda ispast da su zakinili PC trziste...sta i jesu. I da, login je u banani, izbaci sa nekim network errorom kad ti vec procita acc i skida privilegije il whatever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Zaboravljate da je prvo demo izasao za konzolu i ocito su oni onda samo preradili taj demo da bude funkcionalan za PC da mi sa PCima ne cvilimo kak su oni dobili, a mi ne... Zato izgleda da i ima tih "zaboravljenih" detalja i manjka opcija jer to zapravo preradeni demo/port, a sad kak bude to nakraju zavrsilo vidjet cemo za 3 tjedna ![]() Eto ja se jos isto ne mogu loginati zato jer postoji ocito bug kod create accounta koji pamti nickove i emailove bez obzira da li je uspilo kreiranje acc ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
noob?
Datum registracije: Jan 2011
|
neznam za vas ja se normalno rego ali jedino nisam mogo večer prije več sam max lvl 10 u demou a što se tiče gameplay zabavan je onaj bar se meni sviđa ono penjanje i to podsječa me na mirrors edge xD Treba čekat da igra izađe a ne odmah srat po njoj zbog demo-a vidjet čemo kako bu full izgledalo!a što se tiče servera nemojte ič na one na kojima je ping 0 več meni je na 90 pingu u search uvijek ulazio u server a pingo zapravo oko 60-70 to je neki bug ipak je ovo demo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Probao. Mape katastrofa.Nasao onaj auto-aim, il sta vec u opcijama.odinstalirao. Lol na ekipu "al ovo je samo demo", a na temelju cega da kupim igru, zar mu to i nije svrha. Da je valjalo preorder, ovako back to bc2 do bf3 (tako sam se nadao nakaciti na nesto s manje bugova do jeseni ![]() Ko voli Sp jos ima nade....nisu ovi turci za MP... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|