Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.02.2011., 14:43   #1621
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ja od prve sezone čekam F40 na njihovoj stazi, i kada sam ga vidio tamo, mislio sam KONAČNO!!!!

Kad ono banana -.-

Scorpius je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2011., 15:02   #1622
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Nemogu vjerovat koliko BBC ima utjecaja da i NASA-u može nagovorit da posudi moon buggy od 4-5 mil funti.
Pa koliko je ta TV kuća jaka?
Staro 28.02.2011., 15:11   #1623
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Netreba podcjenjivati Engleze. Ipak upravljaju svijetom vec ohoho godina
Staro 28.02.2011., 15:13   #1624
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Tolko jaka da im nije problem iskeširati nekolko desetaka milijuna funti za pilote svojih serija (ala novi Sherlock) ili pak financirati višegodišnje pripreme i snimanja diljem svih mogućih svjetskih lokacija, ne bi li na kraju dobili sat vremena dokumentarnog programa s David Attenboroughom i materijalom koji naprosto oduzima dah. Imaju oni para - i za svoje TV i radio kanale. Dok im je programski sadržaj nerijetko o-ho-ho bolji od hiperprodukcije koja dolazi s one strane Bare.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2011., 15:58   #1625
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Nemogu vjerovat koliko BBC ima utjecaja da i NASA-u može nagovorit da posudi moon buggy od 4-5 mil funti.
nisu prvi koji su vozili taj moon buggy

na discoveryu i national geographicu je vec bilo nekoliko emisija o tom vozilu, i voditelji su ga mogli voziti i isprobati ona odijela

NASA koristi sav publicitet koji moze da skrene paznju na sebe i svoje programe kako bi dobili vise para, tj kako ne bi pali u zaborav tako da sad posvecuju puno vise paznje medijima nego u proslosti.
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2011., 16:32   #1626
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
nisu prvi koji su vozili taj moon buggy

na discoveryu i national geographicu je vec bilo nekoliko emisija o tom vozilu, i voditelji su ga mogli voziti i isprobati ona odijela
Inače volim i gledam i Discovery i National Geo, i da - neki ga jesu dobivali, ali BBC je engleska kuća a to sigurno nije lagano.

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Tolko jaka da im nije problem iskeširati nekolko desetaka milijuna funti za pilote svojih serija (ala novi Sherlock) ili pak financirati višegodišnje pripreme i snimanja diljem svih mogućih svjetskih lokacija, ne bi li na kraju dobili sat vremena dokumentarnog programa s David Attenboroughom i materijalom koji naprosto oduzima dah. Imaju oni para - i za svoje TV i radio kanale. Dok im je programski sadržaj nerijetko o-ho-ho bolji od hiperprodukcije koja dolazi s one strane Bare.

Nekada stvarno mislim da njihove ruke sežu u sfere nevjerovatnoga.
Ali kvalitetan program stvarno zlata vrijedi.

I opet, koliko god da su bili bogati, nisu mogli osigurati Ferrari 250GTO da ga Clarkson provoza.
(OK, mogli su, ali nisu htjeli)
Staro 28.02.2011., 16:40   #1627
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Sam pogled na par redova teksta u Financijskom dijelu i na tablicu i pie chart govori dosta.
Vrlo moćna kompanija.

Al Sky ima veći budžet kako piše u prvoj rečenici.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2011., 17:11   #1628
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
It's a JAAAAAAAGGGGGGGGGGGG

V8 kompresor, brutala zvuk.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2011., 17:21   #1629
McG
-------

Citiraj:
I opet, koliko god da su bili bogati, nisu mogli osigurati Ferrari 250GTO da ga Clarkson provoza.
(OK, mogli su, ali nisu htjeli)
To je čak i razumljivo s obzirom da se radi o doslovno unikatnom i izuzetno limitiranom primjerku, a Top Gear je sve samo ne obična auto-moto emisija, pa nije čudno da nisu htjeli riskirati.
Priredili bi si fijasko i pol da su ga na neku foru mogli provozati, pa da se autu nekaj desi, jer se Clarkson nije uspel suzdržati.
Staro 28.02.2011., 17:32   #1630
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
To je čak i razumljivo s obzirom da se radi o doslovno unikatnom i izuzetno limitiranom primjerku, a Top Gear je sve samo ne obična auto-moto emisija, pa nije čudno da nisu htjeli riskirati.
Priredili bi si fijasko i pol da su ga na neku foru mogli provozati, pa da se autu nekaj desi, jer se Clarkson nije uspel suzdržati.
Trebao je zamoliti starog kolegu Tiffa da mu pokaze kako se vozi
Staro 28.02.2011., 18:09   #1631
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Gledao sam maloprije zadnje dvije epizode jer nisam stigao prije pa malo osvrt na neke stvari koje se spominju u zadnjih nekoliko postova:

GTO: Lako je zaključit kako se jednostavno nisu htjeli vozit s njim iz poštovanja prema ferariju (tom modelu pogotovo).

Što se tiče lunarnog modula, jebiga, vožen po mjesecu neće biti, a zašto neprivući malo pozornosti na sebe jer nije tajna da je NASA sama po sebi "Cvijet koji vene", da se tako izrazim jer nema više hladnog rata, nema više zvjezdani ratova, nema više prijevoza satelita u orbitu (koju Rusi bez greške rade već dosta dugo a ameri nemogu skrpat par misija bez pizdarija)

M3vsRS5. Koliko god RS5 bio dobar/odličan, nikad neće biti kralj klase, isto što Focus il Astra nikad neće biti kralj Golf klase. Iako bi ja svejedno RS5 uzeo, ak zbog ničeg drugog onda zbog zvuka. A M3, koji k s onim gašenjem na semaforima, pa nisam kupio takav auto da bi štedio gorivo ccc
Staro 28.02.2011., 20:58   #1632
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Meni je JAG brutalan i uzeo bi ga prije nego recimo A8,koji je uber dosadan auto...
NASA rover je zakon i fascinantno mi je koliko su puta bili na mjesecu u tih par godina, i od 72. ništa,što rade ti ameri,su se tak zdebljali da nemreju poletit? Ili im je istekao ugovor u TV studiju di su snimali slijetanje na mjesec
Staro 01.03.2011., 16:13   #1633
McG
-------

Lamborghini Aventador LP 700-4 - nasljednik Murcielaga i nova "igračka" za jednu od narednih TopGear emisija.

The Aventador sports an all-new 6.5-litre V12 engine weighing in at just 235kg which produces 700bhp, 509lb ft and the ability to transport the carbon-fibre bodied, scissor-doored supercar from 0-62mph in just 2.9 seconds and on to a top speed of 217mph. Since you're asking, the whole thing weighs 1,575kg - lean, for a two-door instrument of shouty oversteer. The Aventador gets Lambo's new ISR transmission, claimed to be faster and ‘more emotional' than a dual-clutch system. We hope ‘emotional' doesn't refer to randomly breaking out into Opera or weeping hysterically at traffic lights. Those 700 horses trumpet through the box to all four wheels with an electronically controlled Haldex coupling distributing forces front and rear.

Prices start at £201,900 with first deliveries beginning later this year.
Staro 01.03.2011., 16:23   #1634
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
majko mila

jedino mi maglenke fale
syss je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2011., 16:26   #1635
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Damn

Lijepo, jako lijepo. 2.9 sec do stotke, V12 sa 700 konja. Al će mu JC izvadit mast

Izgleda ipak ovo stavljalju umjesto Reventona, koji je trebao zamjeniti Murcielaga.
Valjda je Reventon preskup.
Staro 01.03.2011., 16:28   #1636
McG
-------

Mogel bi Clarkson s ovim novim čudom i Sesto Elemento brutalom, dobiti potreban poticaj za The Italian Job 2.
Staro 01.03.2011., 16:30   #1637
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Na zalost gotova sezona

Mda moram priznati nije mi bila bas ono odlična malo se primjeti da su štedili ili mi se barem tako čini.

No jedva čekam lipanj novu sezonu TopGear-a , a i izlazi onda i onaj dokumentarac o Senni.
duffy je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2011., 16:36   #1638
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Mogel bi Clarkson s ovim novim čudom i Sesto Elemento brutalom, dobiti potreban poticaj za The Italian Job 2.

Kakav Ferrari, kakav Pagani, kad LAmborghini sa svakim modelom pokazuje tko je kralj među talijanskim supercar-ovima

Ovo, kao i Reventon, izgleda prebolesno.
Prelijepo za gledati!
Staro 01.03.2011., 16:55   #1639
McG
-------

Ko skrojeno za Batmana, a bome i EA je već zgrabil licencu i strpal Sesto Elemento u novi Triple Threat DLC za aktualni HFS:HP. Još samo da ga dobe u TopGear i pokažu s čim raspolaže.
Staro 01.03.2011., 19:41   #1640
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Moga bi dobit komentar kao i 458 Firstly, Pininfarina has pulled its finger out this time and produced the first properly pretty Ferrari since the 308

Pravo remek dijelo, 999 kg i ~570 ks. To je bolid.

Citiraj:
Kakav Ferrari, kakav Pagani, kad LAmborghini sa svakim modelom pokazuje tko je kralj među talijanskim supercar-ovima
Cinque ima ~1.779 kg/ks, Sesto ~1.75, plus izlazi i Zonda 750
R ne triba ni spominjat
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2011., 21:27   #1641
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova

Cinque ima ~1.779 kg/ks, Sesto ~1.75, plus izlazi i Zonda 750
R ne triba ni spominjat
Nitko ne govori o power-to-weight ratio.

Ja govorim o onom wow dojmu kad vidiš Lamba i onom "grow up" dojmu kad vidiš Pagania.

Huayra (ili kako se već zove ) mi izgleda 3 puta ljepše od Zonde, a opet klasama iza Lamba.

Ove linije na Reventonu i Aventadoru su prelijepe.
Staro 01.03.2011., 21:29   #1642
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Nitko ne govori o power-to-weight ratio.

Ja govorim o onom wow dojmu kad vidiš Lamba i onom "grow up" dojmu kad vidiš Pagania.

Huayra (ili kako se već zove ) mi izgleda 3 puta ljepše od Zonde, a opet klasama iza Lamba.

Ove linije na Reventonu i Aventadoru su prelijepe.
Meni su Lambe prelipe, ali Zonda mi je isto top. Što se tiče ove hauauxaijy ona mi nije upola dobra.
Staro 01.03.2011., 21:35   #1643
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ja tu Zondu ne doživljavam baš...
OK mi je bila kad su bili u Francuskoj sa Ford GTom, Ferrari F430 i Zondom, u ostalima mi nikako ne sjeda, a i tamo mi je Ford bio najbolji.
Staro 01.03.2011., 22:44   #1644
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Citiraj:
Ja tu Zondu ne doživljavam baš...
OK mi je bila kad su bili u Francuskoj sa Ford GTom, Ferrari F430 i Zondom, u ostalima mi nikako ne sjeda, a i tamo mi je Ford bio najbolji.
Novi GT40 mi se uopće nesviđa, stari je ok. Meni je Zonda Cinque vrh, ove nova kak se već zove mi se isto nesviđa, nije mi sjela.

Gledam sad Wagenwerks Worthersee 2009, jaoo, hoću nabuđen R32
Staro 01.03.2011., 23:04   #1645
Ordem
Banned

taj novi pagani huayra mi je vrh talijanskog dizajna

prelijep auto

i ne znam kako netko moze reci da je "klasama iza lamborghinia"

po cemu to? performansama koje su u rangu 1-2 lamborghinia? izgledu koji je primjer klasicne talijanske extravangarde (posebice unutrasnjost koja jednostavno oduzima dah)?

no dobro, izgled ovisi o subjektivnom dojmu

ali rec da je auto srot zbog bilo ceg drugog (tehnikalija), to nikako. auto postize 370km/h..

lamborghini vec postaje dosadan sa svojim pravocrtnim dizajnom (kao sto bi clarkson rekao: "its like they only had rulers and triangles when designing this car")

jedini novi lamborghini koji me ostavlja bez daha je reventon, a prije toga tek oni stariji legendarni diablo i countach

da ne znam, nikad ne bih rekao da je lamborghini talijanski proizvodjac, prije bih rekao da je svapski (dobro sad i je ^^), ili svedski poput koenigsegga..
Staro 01.03.2011., 23:12   #1646
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
taj novi pagani huayra mi je vrh talijanskog dizajna

prelijep auto

i ne znam kako netko moze reci da je "klasama iza lamborghinia"

po cemu to? performansama koje su u rangu 1-2 lamborghinia? izgledu koji je primjer klasicne talijanske extravangarde (posebice unutrasnjost koja jednostavno oduzima dah)?

no dobro, izgled ovisi o subjektivnom dojmu

ali rec da je auto srot zbog bilo ceg drugog (tehnikalija), to nikako. auto postize 370km/h..

lamborghini vec postaje dosadan sa svojim pravocrtnim dizajnom (kao sto bi clarkson rekao: "its like they only had rulers and triangles when designing this car")

jedini novi lamborghini koji me ostavlja bez daha je reventon, a prije toga tek oni stariji legendarni diablo i countach

da ne znam, nikad ne bih rekao da je lamborghini talijanski proizvodjac, prije bih rekao da je svapski (dobro sad i je ^^), ili svedski poput koenigsegga..
Uspoređivanje lamba i paganija je isto kao uspoređivanje krušaka sa šljivama. Pagani pravi ručno, male serije auta, lambo je serijski auto, koliko god koštao il imao konja.

Kad si se već sjetio Koenigsegga, di su oni nestali? Ili ih samo nema u TGu otkad su malo sletili sa staze s onim Koenigseggom na uljanu repicu?
Staro 01.03.2011., 23:25   #1647
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Kad si se već sjetio Koenigsegga, di su oni nestali? Ili ih samo nema u TGu otkad su malo sletili sa staze s onim Koenigseggom na uljanu repicu?
Ja mislim da čekaju Ageru, koja bi prema dizajnu tribala bit daleko ispred CCX(R)a.
Staro 01.03.2011., 23:28   #1648
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Slažem se sa Splićom, bivši zaposlenik im svako malo pokaže kako se to radi, očito je veoma malen broj ljudi koji gledaju dalje od brojki na papiru, a bogme i PR materijala i referenci na hip-hop video spotove.

Grow up dizajn? Googlaj pojam hypercar pa vidi tko se prvi spominje u tom kontekstu, pogađaš Lamborghini. Ravne linije ih prate od post Diablo ere i jedino što se može još dodati jeste okačiti slike svih modela izdate od 2001-e do danas.

Sjećate se Noble M600 i sličnih "ludorija"?

Baš kako su rekli, analog versus digital, a za ovaj Sesto Elemento da ne piše gore o čemu je riječ, rekao bi da je onaj Reventon za kojim Hollywood bali i interwebz Ken Block wannabe.

Koenigsegg kupuje Saab i tako to, čini se da turbo era dolazi, Koenigsegg CCX95 Aero, kao što je 9-5 Aero parirao 911 Turbo sa međubrzanjem, tko zna...

Kada ste spomenuli već famozni 250GTO čiji je vlasnik bio gost ako se ne varam, neki radijski DJ je u pitanju, kako li je 5th Gear provozao ovaj unikat, a radi se ako ništa o trećini cijene Ferrarija.

Da zanemarimo sve komformističke isprike od sportskih automobila, jedna šalica STFU za PR menadžere u gore navedenim tvrtkama: Kraljica oktana

An era when drivers had to have two XXXL balls fitted between their legs...

tOta je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2011., 23:29   #1649
Ordem
Banned

Citiraj:
Uspoređivanje lamba i paganija je isto kao uspoređivanje krušaka sa šljivama. Pagani pravi ručno, male serije auta, lambo je serijski auto, koliko god koštao il imao konja.
a dobro, moze se reci da je i pagani sad sa svojim autima u serijskoj proizvodnji

vec ih 12g proizvode i imaju mali milijun modela..

Citiraj:
sletili na uljanu repicu i onda poslali poboljsani model i postigli trece vrijeme.. eno jos uvijek mozes vidjeti taj rezultat u svakoj epizodi top geara posto je taj lap time uvjerljivo najduzi sa svojim koengigesegegegggegegggsgsggegg natpisom ^^

ugl, i koengisegg izbacio modela ko blata i sad rade (ako nisu vec gotovi) na sasvim novom modelu koji izgleda vrhunski.
Staro 01.03.2011., 23:33   #1650
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Slažem se sa Splićom, bivši zaposlenik im svako malo pokaže kako se to radi, očito je veoma malen broj ljudi koji gledaju dalje od brojki na papiru, a bogme i PR materijala i referenci na hip-hop video spotove.

Grow up dizajn? Googlaj pojam hypercar pa vidi tko se prvi spominje u tom kontekstu, pogađaš Lamborghini. Ravne linije ih prate od post Diablo ere i jedino što se može još dodati jeste okačiti slike svih modela izdate od 2001-e do danas.

Sjećate se Noble M600 i sličnih "ludorija"?

Baš kako su rekli, analog versus digital, a za ovaj Sesto Elemento da ne piše gore o čemu je riječ, rekao bi da je onaj Reventon za kojim Hollywood bali i interwebz Ken Block wannabe.

Koenigsegg kupuje Saab i tako to, čini se da turbo era dolazi, Koenigsegg CCX95 Aero, kao što je 9-5 Aero parirao 911 Turbo sa međubrzanjem, tko zna...

Kada ste spomenuli već famozni 250GTO čiji je vlasnik bio gost ako se ne varam, neki radijski DJ je u pitanju, kako li je 5th Gear provozao ovaj unikat, a radi se ako ništa o trećini cijene Ferrarija.

Da zanemarimo sve komformističke isprike od sportskih automobila, jedna šalica STFU za PR menadžere u gore navedenim tvrtkama: Kraljica oktana

An era when drivers had to have two XXXL balls fitted between their legs...

bez uvrede, ali ja kurca nisam skuzio sta si pisao i kome.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na