|
![]() |
#1624 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Tolko jaka da im nije problem iskeširati nekolko desetaka milijuna funti za pilote svojih serija (ala novi Sherlock) ili pak financirati višegodišnje pripreme i snimanja diljem svih mogućih svjetskih lokacija, ne bi li na kraju dobili sat vremena dokumentarnog programa s David Attenboroughom i materijalom koji naprosto oduzima dah. Imaju oni para - i za svoje TV i radio kanale. Dok im je programski sadržaj nerijetko o-ho-ho bolji od hiperprodukcije koja dolazi s one strane Bare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
na discoveryu i national geographicu je vec bilo nekoliko emisija o tom vozilu, i voditelji su ga mogli voziti i isprobati ona odijela NASA koristi sav publicitet koji moze da skrene paznju na sebe i svoje programe kako bi dobili vise para, tj kako ne bi pali u zaborav tako da sad posvecuju puno vise paznje medijima nego u proslosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Nekada stvarno mislim da njihove ruke sežu u sfere nevjerovatnoga. Ali kvalitetan program stvarno zlata vrijedi. I opet, koliko god da su bili bogati, nisu mogli osigurati Ferrari 250GTO da ga Clarkson provoza. (OK, mogli su, ali nisu htjeli)
![]() |
![]() |
#1627 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Sam pogled na par redova teksta u Financijskom dijelu i na tablicu i pie chart govori dosta. Vrlo moćna kompanija. Al Sky ima veći budžet kako piše u prvoj rečenici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1629 | |
-------
|
Citiraj:
Priredili bi si fijasko i pol da su ga na neku foru mogli provozati, pa da se autu nekaj desi, jer se Clarkson nije uspel suzdržati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1631 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Gledao sam maloprije zadnje dvije epizode jer nisam stigao prije pa malo osvrt na neke stvari koje se spominju u zadnjih nekoliko postova: GTO: Lako je zaključit kako se jednostavno nisu htjeli vozit s njim iz poštovanja prema ferariju (tom modelu pogotovo). Što se tiče lunarnog modula, jebiga, vožen po mjesecu neće biti, a zašto neprivući malo pozornosti na sebe jer nije tajna da je NASA sama po sebi "Cvijet koji vene", da se tako izrazim jer nema više hladnog rata, nema više zvjezdani ratova, nema više prijevoza satelita u orbitu (koju Rusi bez greške rade već dosta dugo a ameri nemogu skrpat par misija bez pizdarija) M3vsRS5. Koliko god RS5 bio dobar/odličan, nikad neće biti kralj klase, isto što Focus il Astra nikad neće biti kralj Golf klase. Iako bi ja svejedno RS5 uzeo, ak zbog ničeg drugog onda zbog zvuka. A M3, koji k s onim gašenjem na semaforima, pa nisam kupio takav auto da bi štedio gorivo ccc
![]() |
#1632 |
OMG, thats the funky shit
|
Meni je JAG brutalan i uzeo bi ga prije nego recimo A8,koji je uber dosadan auto... NASA rover je zakon ![]() ![]()
![]() |
#1633 |
-------
|
Lamborghini Aventador LP 700-4 - nasljednik Murcielaga i nova "igračka" za jednu od narednih TopGear emisija. ![]() The Aventador sports an all-new 6.5-litre V12 engine weighing in at just 235kg which produces 700bhp, 509lb ft and the ability to transport the carbon-fibre bodied, scissor-doored supercar from 0-62mph in just 2.9 seconds and on to a top speed of 217mph. Since you're asking, the whole thing weighs 1,575kg - lean, for a two-door instrument of shouty oversteer. The Aventador gets Lambo's new ISR transmission, claimed to be faster and ‘more emotional' than a dual-clutch system. We hope ‘emotional' doesn't refer to randomly breaking out into Opera or weeping hysterically at traffic lights. Those 700 horses trumpet through the box to all four wheels with an electronically controlled Haldex coupling distributing forces front and rear. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
|
Damn ![]() Lijepo, jako lijepo. 2.9 sec do stotke, V12 sa 700 konja. Al će mu JC izvadit mast ![]() Izgleda ipak ovo stavljalju umjesto Reventona, koji je trebao zamjeniti Murcielaga. Valjda je Reventon preskup.
![]() |
#1636 |
-------
|
Mogel bi Clarkson s ovim novim čudom i Sesto Elemento brutalom, dobiti potreban poticaj za The Italian Job 2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Na zalost gotova sezona Mda moram priznati nije mi bila bas ono odlična malo se primjeti da su štedili ili mi se barem tako čini. No jedva čekam lipanj novu sezonu TopGear-a , a i izlazi onda i onaj dokumentarac o Senni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
|
Citiraj:
Kakav Ferrari, kakav Pagani, kad LAmborghini sa svakim modelom pokazuje tko je kralj među talijanskim supercar-ovima Ovo, kao i Reventon, izgleda prebolesno. Prelijepo za gledati!
![]() |
![]() |
#1639 |
-------
|
Ko skrojeno za Batmana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Pravo remek dijelo, 999 kg i ~570 ks. To je bolid. Citiraj:
![]() R ne triba ni spominjat ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1641 | |
|
Citiraj:
Ja govorim o onom wow dojmu kad vidiš Lamba i onom "grow up" dojmu kad vidiš Pagania. Huayra (ili kako se već zove ![]() Ove linije na Reventonu i Aventadoru su prelijepe.
![]() |
![]() |
#1642 |
Banned
|
Meni su Lambe prelipe, ali Zonda mi je isto top. Što se tiče ove hauauxaijy ona mi nije upola dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
|
Ja tu Zondu ne doživljavam baš... OK mi je bila kad su bili u Francuskoj sa Ford GTom, Ferrari F430 i Zondom, u ostalima mi nikako ne sjeda, a i tamo mi je Ford bio najbolji.
![]() |
#1644 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Gledam sad Wagenwerks Worthersee 2009, jaoo, hoću nabuđen R32 ![]()
![]() |
![]() |
#1645 |
Banned
|
taj novi pagani huayra mi je vrh talijanskog dizajna prelijep auto i ne znam kako netko moze reci da je "klasama iza lamborghinia" po cemu to? performansama koje su u rangu 1-2 lamborghinia? izgledu koji je primjer klasicne talijanske extravangarde (posebice unutrasnjost koja jednostavno oduzima dah)? no dobro, izgled ovisi o subjektivnom dojmu ali rec da je auto srot zbog bilo ceg drugog (tehnikalija), to nikako. auto postize 370km/h.. lamborghini vec postaje dosadan sa svojim pravocrtnim dizajnom (kao sto bi clarkson rekao: "its like they only had rulers and triangles when designing this car") jedini novi lamborghini koji me ostavlja bez daha je reventon, a prije toga tek oni stariji legendarni diablo i countach da ne znam, nikad ne bih rekao da je lamborghini talijanski proizvodjac, prije bih rekao da je svapski (dobro sad i je ^^), ili svedski poput koenigsegga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Kad si se već sjetio Koenigsegga, di su oni nestali? Ili ih samo nema u TGu otkad su malo sletili sa staze s onim Koenigseggom na uljanu repicu ![]()
![]() |
![]() |
#1647 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Slažem se sa Splićom, bivši zaposlenik im svako malo pokaže kako se to radi, očito je veoma malen broj ljudi koji gledaju dalje od brojki na papiru, a bogme i PR materijala i referenci na hip-hop video spotove. Grow up dizajn? Googlaj pojam hypercar pa vidi tko se prvi spominje u tom kontekstu, pogađaš Lamborghini. Ravne linije ih prate od post Diablo ere i jedino što se može još dodati jeste okačiti slike svih modela izdate od 2001-e do danas. Sjećate se Noble M600 i sličnih "ludorija"? ![]() Baš kako su rekli, analog versus digital, a za ovaj Sesto Elemento da ne piše gore o čemu je riječ, rekao bi da je onaj Reventon za kojim Hollywood bali i interwebz Ken Block wannabe. ![]() Koenigsegg kupuje Saab i tako to, čini se da turbo era dolazi, Koenigsegg CCX95 Aero, kao što je 9-5 Aero parirao 911 Turbo sa međubrzanjem, tko zna... ![]() Kada ste spomenuli već famozni 250GTO čiji je vlasnik bio gost ako se ne varam, neki radijski DJ je u pitanju, kako li je 5th Gear provozao ovaj unikat, a radi se ako ništa o trećini cijene Ferrarija. ![]() Da zanemarimo sve komformističke isprike od sportskih automobila, jedna šalica STFU za PR menadžere u gore navedenim tvrtkama: Kraljica oktana An era when drivers had to have two XXXL balls fitted between their legs... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | ||
Banned
|
Citiraj:
vec ih 12g proizvode i imaju mali milijun modela.. Citiraj:
ugl, i koengisegg izbacio modela ko blata i sad rade (ako nisu vec gotovi) na sasvim novom modelu koji izgleda vrhunski. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |