|
![]() |
#2101 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ne znam,tako sam procitao mozda je netko fulao. Ovaj gore flash mi izgleda za VIP ne za CRONET. Ili se varam? Koliko znam prethodne verzije od t-mob-a su bili PDA: I9000BOJG3 Phone: I9000BOJF1 Probaj to staviti u patch a CSC ostavi kako jest. |
|
![]() |
![]() |
#2104 | |
Premium
|
Citiraj:
Eh vidis,moze lako biti. XEN je GENERIC UK i moze biti da ti se nesto pomutilo kada si modao telefon. Za vratiti original product code trebas napraviti ovo Code:
1. enable usb-debugging 2. adb shell 3. su 4. cp /efs/nv_data.bin /sdcard/nv_data.bin 5. disable usb-debugging 6. connect your phone to your pc with mass-storage enabled 7. open nv_data.bin from your internal SD-Card with an Hex-Editor 8. search for XEN and replace both findings with your original product code, save the file 9. enable usb-debugging 10. adb shell 11. su 12. rm /efs/nv_data.* 13. rm /efs/.nv_data.* 14. cp /sdcard/nv_data.bin /efs/nv_data.bin 15. reboot OBAVEZNO SACUVAJ KOPIJU FAJLA NV_DATA.BIN Mozes i rijesiti sa ROOT EXPLORER-om takodjer direktno u telefonu. I Naravno nakon toga napraviti reboot P.S. CSC je ipak i9000GCROJP4 , provjereno Zadnje izmijenjeno od: spawn. 22.02.2011. u 20:42. |
|
![]() |
![]() |
#2105 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro promjenit ću PC na CRO nije problem. Nego kad sam stavljal taj 2.2.1 ROM, trebal sam ga stavit bez mijenjanja tog CSC-a(jer s njim se promjeni PC) jel tak! Sad znači moram u patch stavit ovak: I9000XFJM3/I9000GCROJM1/I9000XXJM1/I9000XXJM1 (da bi mogel nadogradit na 2.2) (ovo su postavke za 2.1 android iz t-mobile, provjero sam ) 2.1 ECLAIR I9000XXJM1 ECLAIR.XFJM3 PDA: i9000XFJM3 PHONE: i9000XXJM1 CSC: i9000XFJM1 |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice promjene PC-a,citao sam negdje da negdje u tom folderu imas i NV_DATA.BAK tj ,original backup file koji se napravi kad modas telefon. AKo ga imas,samo obrisi nv_data.bin i nv_data.bin.md5 (taj MD5 moras ionako brisati jer telefon mora napraviti novi MD5 filenakon izmjene PC-a) i rebootaj telefon. Mozes i preko terminal emulatora kojeg skines u marketu. Ne treba ti ANdroid SDK. |
|
![]() |
![]() |
#2108 | |
Why so serious
|
Citiraj:
I još nekaj, jel ima koji softvare za explorer preko windowsa, da se može ući u root? Promjenio sam PC(barem mi tak KIES veli u registryu. Ne mogu više naći kod za provjeru PC-a, jel znaš koji je možda...? našel sam : *2767*4387264636# I da piše mi I9000HKDCRO znači da sam ga promjenio...sad me samo taj glupi patch zeza!!! Stalno mi kies izbacuje da nema nadogradnje! Zadnje izmijenjeno od: danc00. 22.02.2011. u 23:29. |
|
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
|
taj Bak je inace u istom folderu kao i NV_data.bin. S root explorerom ga mozes vidjeti. Ali ako si promijenio i sve radi kako treba, tj. nemas problema s nicim,onda ti ne treba BAK. E sad ovo sa KIES-om, jebga ,morat ces malo eksperimentirati. ![]() Jesi li probao one gore postavke koje sam postavio? Cek cek sad sam skuzio. JEsi stavio u cijeli onaj stariji patch i STARI CSC? Tj ovako: I9000XFJM3/I9000XFJM1/I9000XXJM1/I9000XXJM1 a ne kao sto si napisao : I9000XFJM3/I9000GCROJM1/I9000XXJM1/I9000XXJM1 A i mogao bi provjerit jeli taj i9000HKDCRO uopce u starijim telefonima kupljenim u T-mobile-u il ije neki drugi,kad je vec taj nebrendirani eclair u njemu. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 22.02.2011. u 23:51. |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad kad si nasao oznake za eclair onda probaj original sve, i PDA i modem i csc . Ako ni to ne radi onda jebga,stvarno ne znam sta bi dalje.... Zadnje izmijenjeno od: spawn. 23.02.2011. u 00:01. Razlog: ubacio u jedan post |
|
![]() |
![]() |
#2112 |
Why so serious
|
NE RADI ![]() Za popizdit....pa ja neznam u čem je problem, KIES izbaci ljepo taj softver koji sam patchom napisal, ali kaže da nema nadogradnje za njega i moreš ga j! BRUNO -- ja se bum ubil, tj ubil bum onog lika koji mi je dal podatke za 2.1 iz "tmobile" . Imal si ti prav, to je iz VIP_A ![]() ![]() ![]() ![]() A ja se čudim zakaj ne radi...a lik mi još veli da je t-mobile a dvaput ga pitam! http://cafe.mobil.hr/threads/68522-S...JM1#post960019 Evo tu kolega NEO ljepo pita, a sad šuti, ne bi pomogel ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: danc00. 23.02.2011. u 01:23. |
![]() |
![]() |
#2113 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko je tu stavio link za program kojim se otključava Desire. Moj je bio lockan na vip i s time sam ga otključao (probano sa t-scum sim karticom). Postupak je foolproof: 1. spržiti iso na cd 2. spojiti UGAŠENI mob na komp usb kabelom 3. dignuti komp sa tog boot cd-a 4. slijediti upute na ekranu Svi podaci i aplikacije su ostale. Ocjena: 11/10
#2114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Galaxy S II na ponudi u UK za skromnih 650£ (cca. 760€) http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4...rlrefer=search
#2115 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2116 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Eto to je to, cijeli dan se mučim s tim i tebe i ostale a to server s kojeg treba skinuti ROM ugašen ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2117 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Uskoro stiže službeni gingerbread za HTC Desire http://mob.hr/htc-desire-dobiva-andr...3-gingerbread/ |
![]() |
![]() |
#2120 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Eh, shebali nas ovim zadnjim updateom za xperiu x8. Nisu donijeli dual-touch kako su obećali (bar meni ne radi), a mob mi se sad zna parput dnevno iz čistoga mira restartati. Ima netko predzadnji update (prvi 2.1) za x8 da si downgradeam ako je ikako moguće? |
![]() |
![]() |
#2122 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, ako netko ima posljednji update (ili link gdje je hostani) i voljan je ukratko objasniti na PM kako downgradeati na predzadnji update (Prvi 2.1 na x8), bio bih mu jako zahvalan. |
|
![]() |
![]() |
#2123 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2124 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nakon stavljanja Darky's ROM-a, naravno, blokirao sam Galaxy S jer nisam znao da treba dulje pričekat u Odinu da se mob sam opet pokrene. Sad mi je napokon došao nakon 10 dana Download mode USB JIG za Samsung Galaxy S uređaje. Znači, ako ko ima slučajno da mu je mob soft-bricked i ne ulazi mu u download mode, neka mi se javi na PM. Trenutno imam gore 2.2.1, Darky's v9.2 Extreme Edition, baseband i9000xxjpy i jako sad zadovoljan kako mobitel radi. Imam još usput pitanje ako je tko slučajno otključavao mobitel, meni baca u SGS Unlock kada ga pokrenem: "Sorry, no codes found", a nv_data.bin kao da mi ne postoji kada stavljam preko Generate_code-a. Može kakva pomoć? Zadnje izmijenjeno od: salvarez. 26.02.2011. u 00:25. |
![]() |
![]() |
#2125 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
vidi pod tockom 8... neki pisu da je izuzetno jednostavno... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939752
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#2126 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
http://www.xda-developers.com/androi...gned-motorola/ To bi bilo to što se tiće Atrixa. Mislim da će biti popriličan fail. Uspješno je rootan, ali: Citiraj:
Šteta dobrog hardvera. IMO prije bi uzeo SE Arc nego ovo. Upitan ROM development, a sam Motorolin Android out of the box izgleda poprilično očajno. OTOH, ostali interface-ovi izgledaju sve bolje i bolje. http://www.youtube.com/watch?v=ykFh6s6qOOU SPB Mobile Shell 5 na Desire HD-u ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 27.02.2011. u 00:07. |
||
![]() |
![]() |
#2128 | |||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
motorola droid, galaxy s i iphone su u potpunosti zakljucani pa opet bili megahitovi. Citiraj:
kao sto to ne mozes ocekivati niti od jednog drugog proizvodjaca osim HTCa i mobitela iz nexus linije mobiteli iz nove SE linije izgledaju dobro - mislim da je u atrix u tom rangu i morao bih dobro promisliti izmedju njih poanta je da ostali proizvodjaci napreduju, sto dizajnom, sto hardverskim karakteristikama ova nova linija mobitela koju je HTC najavio me nicim nije impresionirala, niti mi dala razlog da nadogradim mobitel - hardverski nista novo, izgledom slicno kao i godinu dana stari nexus one.. cak im i tablet zaostaje sa single core procesorom i froyom.. Citiraj:
+ mogu mislit koliki su battery drain sve te animacije.. |
|||
![]() |
![]() |
#2129 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Touche, ali opet Atrix je praktički osuđen na vlastiti ROM jer je ROM development gotovo pa nikakav. Čitam da su i brickali par Atrixa pokušavajući instalirati ROM na njega. Citiraj:
To stoji. Al izgleda prebolesno ![]()
![]() |
#2130 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
SPB Mobile Shell radi na običnom Desireu glatko baš kao na videu. Nakon prvog wow dojma, očigledno je da osim 3D izgleda moraju ponuditi još nešto. Postojeći widgeti, ma koliko cool bili (recimo world clock) nisu dovoljni jer oni za Sense naravno ne rade. Neki paneli se ne daju customizirati iako se doista lijepo i lako miču, vraćaju, mijenjaju mjesta. Ideja staviti sve icone aplikacija na panele mi se također čini loša. Što s onima koji imaju na stotine aplikacija? Pogotovo loše izgleda nakon instalacije kad su sve icone nabacane bez ikakvog smisla po panelima koji imaju ime prema namjeni. Kao engine, doista ima potencijala. Ovo je još beta i moj prvi dojam nakon današnjeg isprobavanja. Vidjet ćemo kako će se dalje razvijati.
|
|