|
![]() |
#1591 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma i svi ti današnji reality idiotizmi su isplanirani i razrađeni do najstinijeg detalja, a kamoli da ne bi bila superpopularna auto-moto emisija iza koje stoji jedna od najimućnijih i najistaknutijih TV kuća na svijetu. Samo kaj su Clarkson i društvo majstori u tome kaj rade i zbog toga je emisija bez obzira na očite dogovore i proračune tolko zabavna i zanimljiva za gledati. Sve je fino upakirano u vrhunsku produkciju uz odličnu dozu specifičnog britanskog humora, satire, cinizma, ironije i sveopćeg ismijavanja svih i svega poprijeko. Američka verzija je lijepi primjer kolko sve to pada u vodu kad se uzmu tri totalno nezanimljiva i bezvezna voditelja, koji unatoč odličnoj (britanskoj) podlozi nisu u stanju ni približno tolko zabavno odraditi i prezentirati emisiju kao takvu, vozila koja testiraju, mjesta koja posjećuju i sva ostala popratna događanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ne branim ja nikom da raspravlja, al IMO, sama rasprava je potpuno nepotrebna. Naravno da je sve fake, naravno da nitko ne riskira propadanje kombajna u led, naravno da su tu ljudi koji se brinu za sigurnost i naravno da je sva konverzacija skriptirana. Al to je sve nebitno kad je konačni rezultat vrhunski zabavni show.
![]() |
#1595 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ja bih radje da se vrate korijenima, nego da je svaka epizoda skriptirana i da mi ocigledno lazu (kunu se tamo da su kombajnom sami cistili snijeg, je mos mislit.) ugl, show bi trebao biti o autima i prije je to sljakalo fora mi je i ovo sto rade sad, ali prije je clarskon posvecivao puni vise paznje autima bilo bi fora da naprave 2 emisije jednu samo o autima, a drugu di samo rade sranja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#1598 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ovo je zabavni show gdje "testiraju" aute u koje 99% nas nikad neće ni uć. Raznorazrne sprdačine, razvaljivanje one Toyote, komični komentari te vrhunska produkcija su stvari koje prodaju taj show. A sve mi se čini da ga jako dobro prodaju. ![]()
![]() |
![]() |
#1599 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
In the name of May, Hammond, and the Holy Clarkson... Top Gear ![]() Samo nek bude fejk dok god se ja smijem ko lud. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma uvijek je bio fejk al su se malo isfurali. Ova sezona nije bas nesto, albanija definitvno najbolja epizoda dosad, koliko god da je heavy scripted, iznenadilo me kak su se u sred dana po najvecoj gužvi s tim autima ganjali okolo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1605 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Kako nije,jesam ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1608 | |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
"Ujutro za dobar dan Navecer za dobar san" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 | |
Premium
|
http://transmission.blogs.topgear.co...zza-vs-prezza/ Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ferrari F40 ![]() ![]() ![]() ![]() Naj zivahniji "Star in reasonbly priced car" do sad ![]() Odlicna epizoda, opet mi nije zao sto sam do sad ostao budan
![]() |
#1613 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#1614 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Odlična epizoda. Početak dosadan, ali dalje je odlično. Ove trke bi trebali češće imati, bar takve kratke. Jaguar... možda nije najljepši auto na svijetu, makar meni nimalo nije loš, ima najljepši interijer koji sam ikada vidio. Ono je stvarno nešto prelijepo. Kakav Mercedes, kakav BMW, spram ovoga se čine kao igračke. Kraj sezone, stvarno je šteta što su spali sa 12-14 epizoda po sezoni na 6. No kaže Clarkson da se vračaju u 6. mjesecu. Jedva čekam. Mislim da ću dotad opet početi gledati sve sezone po redu, po neki 5 put ![]()
![]() |
#1616 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ocekivao sam vise od zadnje epizode.. kad sam vidio hammonda i porsche, pao mi mrak na oci (i onda opet kad sam vidio koliko je unakazio saltanje brzina u f40 - mom najdrazem autu iz nfs2:se ^^) ona "utrka" sa suncem totalno bezveze i forsiranje neke nepostojece napetosti (uvijek te utrke budu "guste" ali se stigne tik prije isteka vremena) - jos snimano po mraku pa nemos ni vidjet auto kako treba aj drago mi je sto smo opet vidjeli cool wall - stvarno dugo nisu imali taj segment a onaj segment sa jamesom i lunar explorerom kao da su uzeli iz one njegove emisije sto se moze vidjeti na national geographicu - tj uopce nisam imao feeling da gledam top gear prosla epizoda je bila puno bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je baš bija dobar taj dio o Moon buggyju. XJ je meh, kao i svi ti Jaguari koje TG gura jer su britanski (da su američki ili francuski popljuvali bi ih ![]() Hammond i Porsche je već tradicija, iako mi je draža tradicija razbijanje Morris Marine, a čak i je Hammond reka da mu je bolji F40 ![]() Meni dobra epizoda, bolja od prošle.
![]() |
|
|