|
![]() |
#31 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#32 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Nelosa izvedba sudeci po odigranom demou (2 sata za download). Vizualno jako dobro - i kampanja i bitke. Iz enciklopedije se vidi da ce tu bit solidna kolicina raznih jedinica i gradjevina. Ubacen je research i upgrade generala/agenata. Diplomacija malo prosirena, a vidim da ima i dosta regija (nekih 50-tak).
![]() |
#34 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
bez puno filozofiranja igra je zakon. više vuče na empire total war nego na prijašnje nastavke ima jako puno mali provincija koje kad se spoje predstavljaju jednu veliku državu.demo ima 5 gb možda puno ali puno u nudi demo. grafika u 3d borbi je super. preporuka za PREORDER preko stema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Završio sam demo, nije loše! Od prvih dojmova: vratili su Family Tree i Bribe opciju; dodali upgrade likova i manualno biranje pomoćnika (ancillaries?); characteri se sada mogu kupiti pa ne treba čekati na njihov random spawn - dovoljno je imati potrebnu zgradu i nešto novca; nove opcije za diplomaciju - može se drugom klanu ponuditi člana svoje obitelji kao taoca; nove sposobnosti za jedinice na bojnom polju;... Grafika je odlična, vjerojatno će biti još bolja kada izađe cijela igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
khm khm.. trza mi za poludit.. vrijeme je za renew!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Demo koristi samo dvije jezgre, ima nekih sranja sa i7 procesorima, itd... Detaljnije o tome: http://forums.totalwar.com/showthrea...will-be-better http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=429231 http://www.dasreviews.com/das-latest...sis/#more-7355 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Opa, znaci mozda full verzija bude radila bolje! Super
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
kakav je AI? ako i dalje nisu popravili siege AI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Shogun 2 to launch without DirectX 11 SEGA confirmed to Eurogamer this morning that DirectX 11 support will be patched in through an update scheduled to release two to four weeks after the game comes out. ![]() Ovo me nije toliko iznenadilo, tak i tak ETW me naucio da sve Total War naslove nakon njega kupujem 4-5 mjeseci nakon izlaska. Nakon barem 2 zakrpe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Evo ide mi cijela 100 kb/s pa ćemo ovaj tjedan vidjet. Ako sam dobro shvatio zahtjevi su preveliki , a nijedan total war nisam volio ![]() Svaki put se nabrijem a onda kad pocmem igrat živci proradu i neda mi se radit diplomaciju nego hoću odma u borbu. Onda par borbi odradim onda promislim jao da je Total War:Bagdad ![]() drugi svjetski rat .... ALi nekako me gameplay trailer ovaj put privuko jako mislim da ću čak i ja biti prikovan za stolicu dok ovo budem igro satima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ti jedan dobar review dok skidaš: PC Gamer: Total War: Shogun 2 review Ja ću pričekati prve patcheve i rasprodaju na Steamu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
Citiraj:
to vise ne bi bio total war nego company of heroes gdje upravljas jedinicama od max 10 ljudi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
TW teško pa štima i u Napoleonu, kamoli u WWII ili nečem još modernijem... Sam koncept igre, a i subjektivan dojam zajednice koju okuplja još od prvog Shoguna je totalno kontradiktoran ikakvom modernon ratovanju.
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Probao i nisam impresioniran ali bit ce dobro za ubit vrijeme. Sa performansama nemam nekih problema, bar ne na dx9 sa svime na max i 4xaa. Kad se jako zumira u bitku fps se spusti malo ispod 40fps a normanlo je iznad ili oko 60. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kakva je igra ekipa? Dali se isplati kupit ili..!? Ima je mozda kod nas u Algoritmu ili negdje...posto mi ona ide u kolekciju ako je ok te mi treba obavezno box izdanje. Ono sto me brine je moja konfiguracija pa me zanima hocu moci igrati kako treba igru ili ce me ubit ovaj CPU i vec stara graficka!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja jucer igrao malo tutoriale prije krme na konfi iz moj komp na medium 1600x900 sve leti, jedino dosta dugi loadinzi kampanju nisam stigo probat (al ninđe sa granatama su zakon XD) dakle win32 tebi bi trebalo bit ok ![]()
![]() |
#51 |
smeghead
|
evo meni upravo stigla igra od algoritma, krenuo instalaciju, napravio steam acc, ubacio cd key i sada mi updejta igru(valjda skida s neta) a ne instalira s diskova, proslo preko 15 min tek na 1% jel se moze to nekako zaobic, da instalira s diska a ne skida s neta EDIT; rijeseno, izbrisao i pokrenuo opet i pocelo instalirat s diska Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 24.03.2011. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Kaj nisi dobio DVD sa Shogunom 2? Ak jesi pokreni instalaciju sa DVD-a i ne trebas nis skidat sa steam-a osim update-a. EDIT: Bio sam malo brzoplet, nisam vidio da si rijesio stvar. ![]() Zadnje izmijenjeno od: gmax. 24.03.2011. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
igram na core 2 duo 2.66ghz, 4gb rama, 512mb 3870, win 7 64bit sve na high, 1680x1050, no aa, 8xAF, iskljucen SSAO, ukljucen depth of field, haze effect, v-sync on i jos neke stvari pokrenuo jedan history battle zasad, igra ide bez stekanja cak bih rekao i malo bolje nego empire total war na istim postavkama |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Gamer 2 the Bone
|
Evo ja jucer malo pokrenuo, radi super sa ultra detaljima, jedino me zivcira sto ne mogu ukljuciti AA...sve mi prenazubljeno. Jel se moze forsat mozda kroz Nvidia control panel? Nisam stigao probat....
![]() |
#56 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra je ok, igrao sam davno i jedinicu, ova je dosta kompleksnija ali loadanje je za poludit, komotno su mogli stavit reklamne bannere za SSD na loading screen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
__________________ Tko leti - vrijedi Tko vrijedi - leti Tko ne leti - ne vrijedi __________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja danas pokreno. nisam igro jedinicu pa sam izaso za 3min jer nisam kužio k****. a vjerujem da se iplati uložit malo vremena, al kad nemam strpljenja :S
![]() |
#60 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|