|
![]() |
#7381 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja se ne mogu logirati na EA forum, a imam kreiran profil i sve. Upišem email, password i nakon klikanja na login samo se pojavi prazni bijeli ekran. Ima li kakva solucija? Probao u Chromeu i Firefoxu, isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7382 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
To je spawnrape, zar ne? I ko za vraga, baš na tim serverima nema admina da to riješi.... Zato sad čim vidim da nešto ne štima, exit, pa tražim server gdje je ekipa ok, gdje se fighta fer i normalno.... A za renk, da, to smo već raspravili, ima likova koji su katastrofa uvijek, bez obzira do kojeg lvl-a došli.
![]() |
![]() |
#7383 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Po meni baserape u rushu ne postoji,defenderima je cilj što prije istrošiti tickete atackerra pa ako dopuste da im defenderi dođu u bazu i ubijaju ih sami su to zaslužili... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7384 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7385 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Obožavam admine! ![]() Operation Hastings, ja defender i taman se pomaknemo na treču bazu, Attackers spawn pomaknut na drugu bazu i spawna im se nenormalno overpowered UH-1, admin ga uzme, leti prema meni, skinem ga sa M40 i helić padne neoštečen meni pod noge. Ja u helić da attackerima malo zagorčam život, napravim nekih 5-6 krugova oko obje baze sa 2 gunnera i odjednom kick bez objašnjenja ![]()
![]() |
#7388 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Popodne igram s Manhuntom i letimo i neki lik se spawna u chopper i 2 put ga ukrade dok ga popravljamo i odleti u crno,sad odem igrati i nakon jedne runde me izbaci uz ovu poruku ![]() Što je najgore imao sam 7/4 prethodnu rundu,to je 1.75 K/D,mislim ono,WTF,pa koliko mora biti malouman admin,da ne povjeruješ... i da,nije bio nikakvi n00b server ni ništa u imenu servera nije upučivalo na maloumnost admina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7393 |
gadget freak
|
Citiraj:
To je još dobro, ja igram u timu sa još dvojicom poljaka maloprije i kreteni se dvaput poubijaju preda mnom oko helikoptera, i do kraja partije tako, uopće nisu išli naprijed dok se ne bi respawnao helikopter.... Prestrašno. Ja sam tako danas majstoru ukrao tenk i još ga zgazio, al su me zato dvaput s....li sa c4 kad sam imao iste namjere....
![]() |
#7394 |
Premium
|
ovo mi ide najvise na zivce, mi smo attackeri u phu bayu a igra se 10/10... umjesto da rushaju oni cekaju da se respowna huey pa makar to bilo i 5 min! dok nam oni trose tickete ovi cekaju u bazi a cak je jedan spec "supporto fire" tenkom iz nase baze bez da napravi 15 m osim kad padaju mortari ![]() http://www.pohrani.com/f/1K/d1/442Q7...2191410007.png Zadnje izmijenjeno od: Thund3rman. 26.02.2011. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7395 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo je uzas.Znaci dignuo sam nove winse, zadnje drivere za svaku komponentu ( moj komp), dx zadnja verzija kao i pb.Na svako spajanje na server je crash to desktop uz koji slijedi sound loop kao da netko puca iz m60.Cak sam i klok maknuo s proca, isti kurac.Neznam, sad slijedi unistall igre i do bf3 ovo SMEĆE vise necu igrati.Jebemti i DICE i one kojima sam dao jebenih 120 kn.
![]() |
#7398 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
bilo snajper bilo M60 isto edit. neda mi se živcirati zbog neoptimizirane igre i radije ću se odmoriti. zanimljovo što često detektiraju cheatere tipa aimbot. @xulos aj popij pivu i zaboravi živiciranje
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7399 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#7400 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni se crashala jučer igra nakon dobrih 6 mjseci otprilike. Inače nemam tih problema. Jedini problem mi je hitreg koji je očajan, a danas sam poludio radi toga. Isla Inocentes, otvoreno, pucam sa M24 po frajeru koji stoji, 15 HS-ova, međutim niti taga nije bilo.
![]() |
#7401 |
|
I ja sam zbog tog dizao winse jer sam mislio da ce pomoci al ocito nije.Evo nakon drkarenja 2 sata i instalacije ponovne igre i pb i DX-a , igra za sad radi.
![]() |
#7402 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7406 |
|
Mamute probat cu danas, al mislim testirao sam memoriju kad sam je kupio i poslje kad sam klokao, stabilna je u prime 95 14 sati kao i u OCCT.Al eto odvrtit cu jedan po jedan keks po sat vremena .
![]() |
#7407 |
Misanthrope
|
Prestao mi je raditi Xfire ingame. Malo sam tražio po Googleu i jedino što sam našao je da se pokuša prebaciti sa DX9 na DX10/11. Naime, kad ja to napravim igra mi se uopće neće pokrenuti. Na DX9 sve radi normalno. Da li se je tko susreo s ovim problemom?
![]() |
|
|