|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A za MP preko LAN-a. Daj baci tu to kaj si našo u spoiler, da se nađe
![]() Probaj dodat sve iz toga u system.cfg u game folderu. S ovim bi se igra manje trebala rušit A za MP preko LAN-a.
![]() |
#335 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
U system.cfg, on ti se nalazi Crysis 2 folderu gdje je igra, otvori sa notepadom i samo zamjeni podatke, prije toga si napravi kopiju system.cfg ako nesto zafrknes da radi. Blava, Face, Crysis 2 onlajn? ![]() Ako je BETA u DX9 i moze se prebaciti u DX11, moze li se onda prebaciti u DX 10? r_driver=DX11 da stavim r_driver=DX10? Oće'l upalit?
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
malo sam odigrao betu , i ovi cfg setingsi sljakaju , igra se ne rusi tako kao prije , samo neke dump filove louda svako malo , tj ima neke errore nekuzim kaje to ![]() bdw ide mi oko 55-60 fpsa iako se cini da je puno više radi motion blura ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tek sam sad uhvatio malo vremena da catch-upam na novostima oko igri nakon ispita na faksu i smjeni na poslu za koje sam se mjenjao da sam imao filing da sam više na poslu nego doma. Znači igra se već igra (takva kakva je). Trenutno nabavljam, makar me SP ne zanima nešto previše, no odigrat ću ga. Gledam MP po youtubu i čini se OK, zapravo, i više nego OK. Kažu da je za MP bio zadužen totalno drugi tim ljudi i da su ga razvijali paralelno sa igrom, dakle da nije samo ubačen tu tek toliko da ga ima. Ukoliko u ovoj beti MP bude zadovoljio, sigurno ću kupiti original.
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
cek je se može sejvat u ovoj beta verziji? probat cu jos jednom (prvi put sam se iznerviro i pobriso sve pa sad ponovo skidam ![]()
![]() |
#341 |
Premium
|
oke skino ga napokon. je iamte kakve informacije kako sta i di upisat ili kakav crack da radi sto stabilnije, sto bolje. ![]() thanks in advance ![]() edit: dodje do prvog cutscena u drugoj misiji i tu zablesira nemilo. svaku put. i 32 bitna i 64 bitna verzija. ima ko kakav lijek?
dankojunasevic.tk Zadnje izmijenjeno od: Danko86. 19.02.2011. u 03:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
u folderu od crysisa imas jos jedan folder GameCrysis2 i u njemu ces naci fajl videos.pak, taj fajl premjesti u neki drugi folder i onda bi ti trebalo raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
|
doso sam do trece misije i uvijek kad mi neko dojavljuje ono ingame neke objective zasteka. ma najbolje se ne trudit nego se strpit mjesec dana i uživat.
![]() |
#344 |
|
Nalupao sinoć u MP-u do 7. lvl-a, mislio da će ostati sačuvano nakon gašenja igre. How wrong was I? ![]() Mislim da ću uzeti original, MP je stvarno zabavan.
![]() |
#345 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I vidim da imam problema nakon sto zaginem stisnem load last save i krepa igra ima li za to ljeka? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
|
ma nije to cutscene sto mene muci. nego ono ingame kad primas objective od nekog lika. konkretno je sad u trecoj misiji nakon sto ubijes onog prvog aliena kad si upalis onu infrared kameru.. pa kad ga ubijes nakon tog dobivas objective i oscrta se na ekranu neki k**** i onaj tvoj ti nesto objasnjava. e tu se meni zaledi svaku put. tako da mislim da to nema veze sa cutscenovima.. a tako bi ju igro jer mi se cini dosta okej ![]()
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni ovo čudo ide jako dobro, nikakvih problema, danas igram cijeli dan i nije se nijednom smrznulo. Baš sam gledao, na hardcore max memory usage mi je bilo 540 mb. Bit će da su ovo stvarno tek neki medium detalji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
Igram na 1920x1080, advanced detalji i ne pada ispod 50 FPSa Prosjek je 65. Na hardcore je prosjek oko 35 ali nekako imam feeling da ima laga na tim detaljima. Jednostavno neide tako fluidno kao na advanced. Makar sam tek odigrao 2 misije, i to napreskokce, pošto su sve misije otključane i može se birati level. Neda mi se sad igrati da pratim priču, to ću raditi kad izađe full verzija. Igram MP, igrača ima, lako se nađe server, samo neznam dali je moguće, ali kao da već ima pokoji cheater, neki killcamovi su vrlo sumnjivi.
![]() |
#351 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni se svaki put poniste oni bodovi za upgrade...ima neko rjesenje za to?
![]() |
#352 | |
|
Kažu da je ovo riješenje za sejvanje levela odnosno statsa u MP-u: Citiraj:
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da HC I ide super. Samo u jednoj situaciji sam vidio 48fps a veciNu vremena je na 63. Primjetio sam da gtx 580 radi punom parom jer je u ovoj igri par c toplija nego obicno. Mislim da ni dx11 nece bit problem a nebi se iznenadio da ide i bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
grozno mi je dosadno i igra mi se ovo ful al nemogu nikako proc taj dio na trecoj misiji kad mi zablokira. odmah nakon onog kad pokupim alienski tissue. pa dobijem dojavu i uvijek na tom mjestu blok ![]() dragi teen sta da radim?
![]() |
#360 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Probaj sa restartom levela ili promjene grafickih preformansi...ne pitaj nista, nemam pojma zasto ali meni je na Hardcore svaka misija blokala, a na Gamer sam prosao bez problema :O
![]() |
|
|