|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
kreiranje jednostavnog programa za evidenciju Ime/prezime txt txt
pozdravljam ,zanima me kako i u kojem programu bi se mogao najednostavnije napraviti prenosivi ,lagani i sasvim obican program koji bi sluzio za upis potaka i evidenciju ,arhivu . 5-10 polja za upis . da se moze prenositi USB stikom . znam da bi se moglo srediti u microsoft access-u ili excelu ,ali mislim da oni zahtjevaju ''samog sebe'' instaliranog na masini gdje bi se pokretali . meni treba 'executable' ,nezavisan , portabilan . jel ima neko ideju ? unaprijed zahvalan . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Isprogramiraj ga u visual basic-u i to verzija 6. Njemu ne treba framework da bi radio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Gotovo u bilo kojem programskom jeziku; hajde napisi malo konkretnije sto trebas pa ce ti mozda netko i moci pomoci ako je zaista jednostavan... ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Radit program koji ne radi nista osim unos i ispis, bez sortiranja, racunanja, sigurnosnog koda i slicnog nema smisla, napravi jedan txt file.... A ako bas hoces program za isto, fino c++ (codeblocks ili jednostavniji bloodshed dev c++), napravis strukturu kakvu trebas po osobi, i snimas u binarnu datoteku i kakav izbornik za citanje/pisanje (15min posla), te po zelji ubacivat search il sort (1h posla). I to te ispadne jedan .exe i jedan .(kajgod) od nesto sitno kb. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|