|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Nisam baš do sad gledo te vide-e iz nfs shift 2 ali sad sam tu pogledo sve i nemam šta reći jedino da jedva ćekam samo još da znam koji zahtjevi trebaju i kad če igra izači. Ja imam instaliran na svom pc-u hot pursuit i mogu samo reči da kad gledam ovo sve da ko da ih ne radi isti proizvođač igra. Jer ima di popis auta koji če biti u nfs 2 shift??. Zadnje izmijenjeno od: hrcfaca. 29.01.2011. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa i ne radi. Hot Pursuit je radio Criterion, a Shift 2 radi Slightly Mad Studios. Jedino što im je zajedničko je Need for Speed u imenu i EA kao izdavač. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
I stalno budu šarali jedne godine jedan tip, druge godine drugi tip...sa različitim razvojnim timovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Taman kad završim Hot Pursuit izaći će Shift 2... I kranje je vijeme da si kupim noviju i močniju grafičku! Traileri i screenshotovi izgledaju fenomenalno. Vidim da će se na autima vidjeti i najsitni detalji. Nice
![]() |
#38 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Očekivali su ljudi puno i od GT5, ali ipak je na kraju samo igra, a ne ono što su najavljivali i bezveze ušminkavali trailere... A sad dvojbi i prepucavanja oko realnosti uvijek bude, al mislim da oko toga nitko od nas nebre biti vjerodostojan i reći kaj je realno, a kaj nije, jer nismo vozili tak nešto u stvarnosti...najbolji pokazatelj oko toga je dok jedan Davidson, koji je ipak odvozio dosta utrka u F1 kaže da je rFactor teži za voziti nego voziti pravu formulu...tolko o tome. A ono kaj sam rekel u onoj rečenici, neznam u čem je problem...NFS-ovi poput Hot Pursuita su samo za jurnjavu bez razmišljanja, a Shift i Shift 2 budu težili nekakvoj realnosti (nisam rekel da bude realno) gdje ipak trebaš malo i razmišljati dok voziš i kad kočiti...meni je Shift na volanu sa modovima bio super...kad bi Shift 2 bio jednak tome, mislim da nitko ne bi trebal biti razočaran... Kaj ti to ozbiljno, ili ironija ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
U GRID-u me voznja podsjeca na one male elektricne autice koji se voze po tracnicama, jedino mi je drift bio dobar. U Shiftu mi je pak smetalo sto voznja izgleda kao driftanje u starijim naslovima (kako je netko vec rekao), ali tog osjecaja nije bilo sa kamerom iznutra ili sa branika. ps. Shift ima Nurburgring ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
veselim se igri, izgleda mi dobro, nadam se da nece biti jos puno odgoda...
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kad su vec uzeli prave vozace, ocekujem da nema suludih mijenjanja smjerova pri 200+ km/h, klizanja u svakom i najmanjem zavoju i sto me jako bode u oci driftanja kod kojeg su ili gume ili asfalt namazani uljem i drift nema veze sa stvarnosti.
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Vidjet ćemo za mjesec i pol...u svakom slučaju bi trebal biti dobar pomak na bolje u odnosu na defaultni Shfit (bez modova)...ipak je 10-tak vozača testiralo Shift 2 i ako od svih njihovih sugestija ne naprave nešto čime bi konačno i PC useri dobili pravu racing igru, onda nek sve ide u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
nfs:shift je imao dosta proklizvanja nisam vidio da se toliko proklizava u touring natjecanjima na motorstv ^^ niti sam vidio da je stig proklizavao sa veyronom, zondom, koenigseggom kad ih je testirao ^^ edit omfg jel sam ja to vidio monaco u tom traileru? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda si krivo vidio, jer je Zondu lovio na sve strane (još u prvoj epizodi 1.sezone, a i kasnije sa novim modelima Zonde je bila slična priča)...a sa Koenigseggom je izletio sa staze, pokupio gume i oštetio prednji kraj na onom najbržem dijelu staze (The follow through) te je zahtjevao da se ugradi stražnji spojler. Nakon par tjedni su stavili spojler i napravio je daleko bolje vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
Citiraj:
mislim daj boze da su ispravili handling, jer za PC vise nema postene polu-simulacije koja bi objedinjavala vrhunsku grafiku, izbor auta i dobar handling |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Koenigsegg CCX s kojim i Stig imao problema i kojeg nije lako voziti na limitu kao Veyrona, a o Zondama da i ne govorim. Citiraj:
Ovdje možete vidjeti sve što su dosad otkrili. Najviše me zanima kak bude voziti po noći, pogotovo ako razbiješ svijetla, pa budu protivnici zapravo saveznici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
Citiraj:
Zonda R je imala savrseno drzanje u svim epizodama top geara u kojima se pojavila (vjerojatno zbog slick guma) zonda F se pojavila mislim u samo jednoj epizodi (vs bugatti veyron) stig je vozio auto i rekao je da je "pretty agile around corners" sa Koenigsegg CCX su imali problema, ali kasnije su mu promjenili ovjes i jos neke stvarcice (kazu da nije toliko utjecao dodani spojler koliko ostale stvari) sad ne znam jel u prodaji (i u igri) CCX koji je modificiran, ili onaj kojeg su testirali u top gearu no htio sam reci da su u nfs shift svi auti proklizavali (i sa slick gumama) bez vecih problema, cak i oni puno sporiji, sto mi nema smisla audi RS4 sa najnaprednijim quattrom pogonom na svijetu ili jedan obican golf gti/seat leon ne bi trebali proklizavati sa 80km/h u zavoju -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |