|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Guest
|
Citiraj:
Imam neke DVD-e jer eto, nema bluraya filma. |
|
![]() |
![]() |
#723 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nisam toliki frik da nabavljam sve u 1080P, nepada mi napamet. Nemam čak ni stare dijelove SW-a u 1080P jer jednostavno nema razlike u slici između tog 1080P i dobrog divx ripa.
![]() |
![]() |
#724 |
Guest
|
Pa na čemu ti gledaš? Ima razlike u SW-u između HDTV ripa i DIVX ripa. Ima itekako ![]() Ovo o čemu ti pričaš je istina samo u slučaju nekih 15" LCD-a ili starit CRT-a u kombinaciji sa dioptrijom od +-2 bez nošenja naočala :P |
![]() |
![]() |
#725 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Gle, nema smisla da se raspravljamo tu, nit je tema dobra nit je o tome rasprava. Sigruno da je 1080P bolji od bilo kojeg divixa, matroške i sl. formata, al da ima dobrih "običnijih" ripova, bome ima.
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
|
![]() |
#729 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Kako mozes komparirati oznaku rezolucije sa kodecima ![]() EDIT: Vodis me za 1 post ![]()
![]() |
![]() |
#730 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Odvajam 720P na jednu stranu a sve ostalo na drugu ![]() Što se tiče postova, danas sam gledao, bio je komentar jedan iza drugoga i pisalo je obojici 1,012 ![]() ![]() EDIT: Vidim sad da imam još cca 500 postova u Svaštari koji se nebroje vamo u statistikama
![]() |
![]() |
#731 |
Premium
|
Danas sam ubo SilverCrest univerzalac iz Lidla za 49kn. Stvarno izgleda fantasticno za tu lovu! Cilj: Upogonit ga sa iMONom i XBMCom. Komponente i te sam dodao preko koda te uz learn nabrzaka. (al prvo cu probati Girder i Eventghost) ![]() EDIT: Sve u svemu, nakon dvodnevnog druzenja sa daljincem mogu reci da je to miljama daleko od Harmony-ja Ali posluzit ce uz paralelno koristenje iMON-a, posto on nije u stanju simulirati tu kolicinu podataka i tipki koju imon ima, a zelim ih sve.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 18.02.2011. u 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
intelliremote
postovani naime trebam pomoc, zanima me dali sa intelliremote mogu ikako namjestit putem skripti ili cega vec da mi funkcije daljinskog rade neovisno o fokusu na xbmc? naime na tv vrtim preko hdmi-a xbmc pa kad god zena radi na kompu u isto vrime gubim fokus i intelliremote ne hvata vise pritisnute tipke sve dok se ne klikne na ikonu xbmc. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako dozvolite tu bi postavio jedno pitanje pa ako nitko ne zna idem na XBMc forum pitat. A možda je već i odgovoreno no ja nisam uspio naći odgovor. Naime, zadao sam si u T!-u da mi na glavnom meniju kad se pozicioniram na meni TV Serije da mi prikazuje fanartove spremljene u određeni folder. I svi fanartovi su spremljeni u 1920x1080 ili 1280x720. No, problem mi je što mi se u onom "prozoru" gdje se prikazuju ti fanartovi cropaju te slike pa mi se ne oprikažu cijele. Nekako kao da ih cropa sa svake strane pomalo. Ima tko ideju zbog čega i kako to razriješiti? Da li je riješenje da ručno resizam te slike? ako da koji omjer da uzmem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
|
![]() |
#739 |
Premium
|
@robee postavke / postavke skina / ikone / 1. stavka (doma-weather icon) @me Poslije instalacije zadnjeg T!svn-a 3.11.4 dobijem defaultne postavke, a skin se instalira kao novi pa imam 2 T! Samim time sve moje custom postavke ostaju na starom T! skinu, novi ih ne pokupi. Zgodna nova fora, custom logo na home screen-u
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 20.02.2011. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ajd fala ziiky ![]() vec sam izludio ..probao sve moguce, ali se nisam sjetio ikona ![]() meni nije htjeo napraviti instal transparencyja, a ispraznio mi je maku od starog, pa sam ga rucno ubacio.,..sinoch kasno tak da se nisam previse zezao...ali ostale su mi postavke od starog |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovi sa passionxbmc.org imaju instalaciju pa ih to jebe. @Fre@k RapierSVN (MikotoBuild) ti je vani ! Radi fino na Dharmi
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 21.02.2011. u 17:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
|
![]()
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
bome si je neko dao truda ![]() ![]() ![]() inace same pohvale, jako mi se svidja ![]()
![]() |
#745 |
Premium
|
![]() |
#746 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Skinuti fajlove sa prve stranice ili ima novijih verzija ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
Nebi bilo lose s vremena na vrijeme predstaviti i podjeliti sa ostalima nekakav addon kojeg smo isprobali i uvidili da je zanimljiv i koristan. Da đaba ne lutamo bespucima ![]() Evo jedan od mene: Cinema Experience ![]() Dugo su ga svi cekali na Dharmi. Dostupan je vec neko vrijeme, a otprije je mozda nekima poznat kao Home Theatre Experience. A kako kaze autor, ovaj addon ce dodati WOW efekt nasim HT sistemu ![]() Ono sto addon radi je da prilikom pokretanja istoga unutar odabranog filma, ubacuje odredjene sekvence zadanim redosljedom. To su raznorazni traileri, jpeg slike, info o glumcima, muzicku temu iz filma, odjavu i sl. Ako unutar filmskog foldera nije dodan nekakav cusom intro, addon ce sam povuci intro, tj. trailer sa Apple movie trailers sajta. Tocna sekvenca izgleda ovako: 1. Trivia Intro Video(s) 2. Slides w/ music playlist 3. Trivia Outro Video(s) 4. Movie Theater Intro Video(s) 5. Coming Attractions Intro Video(s) 6. Trailer(s) 7. Coming Attractions Outro Video(s) 8. Feature Presentation Intro Video(s) 9. Rating 10. Audio (DD/DTS/THX etc) 11. Countdown Video 12. Movie Starts 13. Feature Presentation Outro Video(s) 14. Movie Theatre Outro Video(s) Uzivajte ... Korisni linkovi vezani za addon: Officijelni thread Custom intros Paketi dodataka za addon Mega paket custom dodataka
![]() |
#749 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
eo bas radim backup dvd-a na hdd i imam dosta dokumentaraca za koje bi treba ''rucni'' nfo...recimo za DVD Na rubu znanosti na kojemu ima 4 ebipoze, posto su to ''custom made'', trebalo bi rucno napraviti nfo... gdje da ga stavim i kak to treba izgledati da kada stisnem gumg ''INFO'' dobijem popis epizoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
robee, odes recimo na imdb, i tamo koppiras link u notepad i snimis ga u isti naziv filma samo nakraju dodas ".nfo" ako sam te dobro shvatio ![]() EDIT: u suradnju s kolegom ziiky-em cinema expirience radi ko vurica :P fantasticno kako ovaj xbmc napreduje
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 24.02.2011. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|