Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.02.2011., 20:49   #1
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Tražim jednu Joomla extenziju...

...koja će izlistati popis articala u određenoj sekciji a da popis izgleda kao na ovom linku:
http://www.eurco.hr/reference/god_hr.php?year=2009

Dakle da imam mali thumbnail sa naslovom, a kada se klikne na to da otvori čitav article.

Pa eto, ako netko zna neku takvu, ljubazno molim da mi šapne ime

P.S. Nemora biti indentičan, ali mora da radi ono gore sa opisa
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2011., 13:55   #2
johnnydk
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Gavick ima News Show i News Show Pro extenzije koje imaju puno opcija i jako dobro rade.

Gavick News Show Pro

Možeš podesiti da ti uz sliku prikazuje samo naslov ili određeni broj slova ili do prvog prijeloma. Sliku možeš podesiti da ju skalira na točnu dimenziju, na određenu širinu ili visinu. Isto tako može prikazivati članke iz bilo koje sekcije ili kategorije koju specificiraš. Probaj, možda ti odgovara.

LP
johnnydk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2011., 17:42   #3
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor johnnydk Pregled postova
Gavick ima News Show i News Show Pro extenzije koje imaju puno opcija i jako dobro rade.

Gavick News Show Pro

Možeš podesiti da ti uz sliku prikazuje samo naslov ili određeni broj slova ili do prvog prijeloma. Sliku možeš podesiti da ju skalira na točnu dimenziju, na određenu širinu ili visinu. Isto tako može prikazivati članke iz bilo koje sekcije ili kategorije koju specificiraš. Probaj, možda ti odgovara.

LP
Isprobao sam ga i bio bi dobar ali nije free nažalost tj. free verzija je štura. U međuvremenu sam našao extension po imenu DJ-Catalog2 koji je skroz free a opet ima dosta mogučnosti i radi ono što sam htjeo
Vjeko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno