Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.02.2011., 09:38   #7321
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Inače, level bi trebao značiti skill, međutim, nećeš vjerovati ali evo pa pitaj bilo koga tu koliko puta smo naletjeli na igrača lvl50, a igra nevjerojatno katastrofalno.
Ili kempaju, ili su apsolutni abjuzeri, ili ne znaju što treba raditi i imaju SPM 40.
Masu puta sam se ljepše proveo sa nižim levelima, koji barem rushaju.
Živa istina, to sam baš htjeo i napisati, taj lvl nije nikakvo mjerilo
Staro 18.02.2011., 09:43   #7322
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Baš, ja pošto sam tek nedavno kupio original i krenuo igrati, sam zasad lvl 5 i igram nekidan sa medicom i naletim na četvoricu (svi lvl 50) koji su stajali ko ukopani u jednoj kući i čekali ko zna šta, i ubijem 3 i zadnjeg skinem al u isto vrijeme je i on mene ubio, presmiješno. Dok recimo znao sam izginut 4-5 puta za redom u istoj partiji u rush-anju od ekipe koja se mudro kreće (pozna mapu) a lvl 10 i manji su.
Staro 18.02.2011., 09:58   #7323
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Sada vise neznas dal su ti sa mali lvlima novi igraci ili samo oni koji su dosli vec sa jednim vojnikom do 50og lvla pa su kreirali novoga i krenuli ponovo
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2011., 10:00   #7324
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
e btw. jučer smo igrali Valparaisu, bili su veki_yu i demen, i bili smo defenderi, branimo brdo.i normalno desilo se to da mi moramo ić po njih dolje jer su se nesposobni popet, a ujedno kad odemo dolje po njih to je i ''baserape'', no u mojoj glavi to nije faking baserape nego je poruka atakerima da su nesposobni i da ih se baserejpa zbog toga.

za mene u rushu baserape ne postoji, to je samo znak da su nesposobni.
Staro 18.02.2011., 10:04   #7325
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Pa, dobro.
Ali, spawncamping...mislim, stvarno.Kako da napadam ako mi vas pet sjedi na spawnu i ubija me čim im se pojavim u vidokrugu?

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2011., 10:15   #7326
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

al kužiš, prije spawncampinga attackeri uvijek imaju priliku napadat mcom, ako se to ne desi i čuče u svojoj bazi, logično je da će defenderi doć rejpat ih jer su nesposobni.to se ne dešava često, ali ako se desi, desi se s razlogom, tako isto kad sam ja bio spawnrejpan nikad ne wajnam da zašto me rejpaju, nego wajnam svom timu da su retardi.
Staro 18.02.2011., 10:18   #7327
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Pa i ja im wajnam da su retosi, ali je problem što velika većina misli da ne treba znati engleski, već da je jezik njihove zemlje međunarodni jezik.
Ono o čemu ja pričam je to da radi dva-tri kempera i mene koji rusham siluju na spawnu, tj. spawnam se i popijem metak/nož, whatever.
No, dobro.Uvijek postoji izlaz, doslovno.
Exit game - OK.OK.

Staro 18.02.2011., 10:31   #7328
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
to je nemoguca misija, jer ako nas 4-5 sa TS-a dodjemo server je prazan u roku 3 min. jer nitko ne zeli igrati protiv nas, pa smo kao skakavci, pustosimo sa servera na server
Zato ja sa svojom ekipom hengam vecinom na klanskim serverima. Zagrijavas se na nubekima, kad klanđije udu u vecem broju(em su veci lvl, em se vidi na su na TS), eto dobre partije.

Citiraj:
Inače, level bi trebao značiti skill, međutim, nećeš vjerovati ali evo pa pitaj bilo koga tu koliko puta smo naletjeli na igrača lvl50, a igra nevjerojatno katastrofalno.
Ili kempaju, ili su apsolutni abjuzeri, ili ne znaju što treba raditi i imaju SPM 40.
Masu puta sam se ljepše proveo sa nižim levelima, koji barem rushaju.
I ovo je bolno tocno, al lvl nije = skill. Tragicnih 50tki sam se nagledao u posljednje vrijeme.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
al kužiš, prije spawncampinga attackeri uvijek imaju priliku napadat mcom, ako se to ne desi i čuče u svojoj bazi, logično je da će defenderi doć rejpat ih jer su nesposobni.to se ne dešava često, ali ako se desi, desi se s razlogom, tako isto kad sam ja bio spawnrejpan nikad ne wajnam da zašto me rejpaju, nego wajnam svom timu da su retardi.
Ej, tocno to! Jucer bas dok smo igrali pricam sa ekipom o tome, ok mi igramo HC/CQ jako rijetko rush, al svede se na isto. Bas sam govorio kako je debilno whynati o baserapeu kad ni zadnji point nisu mogli defendati, momentum attckere jednostavno povuce do baserapea,a da ovi mogu bar zadnji point ispred spwnpointa uzeti i drzati 2 min to se nebi dogodilo. Ok debilno je kad netko drzi na scopeu travu i ceka da se netko spawna, al kad cjeli tim prevali sve do spawna, sta da rade, povuku se na A/C i cekaju da se ovi napokon organiziraju? (tako da kad sam u nekom noob timu i kad se to dogada nikad ne whynam).
zen_sux je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2011., 11:10   #7329
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Oke, level ne znači skill, that's correct.
Međutim, ako u 350-400 (koliko treba do max. levela, a nekima treba i manje, ovo je ono...prosjek nekakav kod solidnog igrača) sati igre nemaš blage veze kuda treba ići, što treba raditi i s kime igraš...onda u !#"$%&%&"#"!!%$%ac.

Level 50. = Medic + body armor / MG36
Level 50. = Assault + Explosive Upgrade / AN-94 = 40mm Nawbtube
Level 50. = Recon + Body armor / GOL, Mortar Strike i sjedi dvije baze iza, ili exploita sjedeći na nekom brdu.
Level 50. = Engineer + Body armor / CG, PP2000

Evo otprilike kakve sam ja do sada susretao.Najčešći su medici sa body armorom.Ne možeš biti više retardiran, jednostavno ne možeš.

Ne znam što je zapravo gore, to što upadnem u squad s nekim tko je tek počeo igrati igru, te umjesto da bude koristan i uzme neku kvalitetnu pušku, ode naprijed i napravi par killova; uzme M24 i sjedne u šumu, najdalje iza baze što može, ili level 50 koji također kempa u Generalskom Stolu sa body armorom i mortarom.

Staro 18.02.2011., 11:32   #7330
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Najčešći su medici sa body armorom.Ne možeš biti više retardiran, jednostavno ne možeš.
+1

p.s. novosti sa HC servera...

1.
Svaki klan koji (ne)drzi do sebe igra sa squad od 4x eng 870/slugs/cg (mozda jedan medic, da se nade). 1 shotaju sa pola mape 870/slugs debilanom kojoj nije mjesto u HC i gotovo, ako se sakrijes u kucu sruse je u iduce 3sec.....

2. MG36 je nakon godinu dana iz cista mira i bez patcha proradio svima.....(onaj bug da uopce nevidis ugraden red dot, koji je neznam zasto bilo tako tesko pokrpati, bez pokrpavanja odjednom nestao (ova igra je cudo programerskoga koda kunem se).
Staro 18.02.2011., 14:20   #7331
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Level 50. = Medic + body armor / MG36
Level 50. = Assault + Explosive Upgrade / AN-94 = 40mm Nawbtube
Level 50. = Recon + Body armor / GOL, Mortar Strike i sjedi dvije baze iza, ili exploita sjedeći na nekom brdu.
Level 50. = Engineer + Body armor / CG, PP2000
Ja ovavke kombinacije nisam nikad koristio.

1. Medic + bodi armomr MG36 ne. Prvo jer ne volim medika, drugo ne volim tu puskicu, trece igram medika kad zbilja nitko u timu ne igra.

2. asalt + eksp + an94. bas ni to nisam koristio. Tek sam sad malo poceo igrati sa an-om jer s njim hocu do platinuma doci.

3. Rekon + bodi armor, isto ne

4. Enginer + bodi armor nope
junkieee je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2011., 14:33   #7332
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Datum registracije: May 2009
Citiraj:
Najčešći su medici sa body armorom.Ne možeš biti više retardiran, jednostavno ne možeš.
Cekaj,ti sad oces reci da sam npr. ja koji koristi takav set-up retardiran?..krenuo sam igrati prije nepunih mjesec dana i igram samo SC jer mi je laganije..i cesto nabijem po 4-5 k bodova samo na heal-anju i ozivljavanju timskih igraca i vracanja tiketa ekipi...nisam znao da je timska igra retardirana!
Ecips Dlo je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2011., 14:42   #7333
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

^^ Igraš medica sa najubojitijim 'snajperima' u igri, koji imaju 200/400 metaka, još ti za to treba i body armor?
Kul.
Ne smeta mi medic kao klasa, koristan je ako rusha, očisti područje, pa rivajva team mate-a, itd.
A ne da kempa, ili abjuza body armorom, te 'digne' svakoga koga vidi na podu zbog fakin 50 bodova, pa i mene/nas, a i njega - pobiju k'o zečeve!
Nožem, gustavom, puškom, bilo kako i bilo čim.
Ne jednom, već masu puta sam doživio da ace pin uzme medic koji praktički nije radio ništa.Znači, ima 4-5k bodova i 0/30, ono.
Znači, mi smo rushali, on nam je spizdio tickete bezveze, jer je trčao skroz iza svih linija vojnika, bilo suparničkih ili naših i samo dizao ekipu, bez obzira bio jedan neprijatelj u blizini (radijus 2, 5 ili 10 metara), njih pedeset, ili niti jedan.
Normalno, kada pogineš, nemaš se gdje spawnati nego u bazi.
GG

Staro 18.02.2011., 14:49   #7334
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Šta je to kampiranje?
Ne ne ne...ja sam ti teski rusher...ne mogu smisliti kampiranje..jedino ako sam defender e onda kampiram kad ih rejpam
A gle..za sada imam k/d ratio 1 i ne obazirem se bas previse na to ali sigurno sam koristan ekipi ako vratim npr. 5 tiketa za cijenu jednog moga...ili ako heal-am igrace iz squad-a dok napadamo mcom (igram samo rush)..

i da...dobro,imamo 100-200 metaka...ali imam body armor kako bi podnio vise metaka dok ozivljavam svoje igrace iz ekipe..ja ne vidim ništa loše u tome
Staro 18.02.2011., 14:52   #7335
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Jesi, koristan si, ali moraš biti i pošten.
A pod 'pošten' mislim da ne budeš sebičan i da dižeš vojnike radi pedeset ušljivih bodova, pa čak i ako ispred tebe stoji 5-6 neprijatelja, jer će vas sigurno pobiti.
A ljudi koje si 'dignuo' će ti lagano psovat mater i pisati 'n0000000b' na chatu.
Očisti područje, rivajvaj.

EDIT: Vidim da si nadopisao par rečenica u prethodnom postu.Meni smeta, jer, kad si vidio da čovjek može trčati sa onakvom pušketinom?
Osim toga, medic - body armor i lightweight pack...ONO.Ajmo imat više HP-a i uz to još brže trčat sa puškom od 200 metaka.

Staro 18.02.2011., 14:55   #7336
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Gledaj,nisam njab da idem ozivljavati ako vidim da je ispred mene 3-4 neprijatelja...imam malo šansi da ih sve pobijem ali nea veze..i da ih pobijem prođe vremena i ne mogu ga oziviti ali hej..barem ce se spawnati na meni..i to je plus,a i ne gledam ti bas na to da ozivim nekog zbog 50 bodova nego zbog timske igre na koju sam navikao igrati!
i da...volim svako toliko ubiti nekog sa defilibratorom :P
Staro 18.02.2011., 14:56   #7337
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Eto kul.Ti mi se čak sviđaš kao medic, a inače medice sanjam u svojim najgorim noćnim morama.
Zaigraj nekada sa nama.To se tiče i vas ostalih koji čitate topic, a igrate BFBC2.

Staro 18.02.2011., 14:59   #7338
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Ma cekaj da se uhodam malo u igru,da dignem inžinjera do kraja i otkljucam g3 pa cu krenuti sa vama igrati...sad se guštam jos uvijek u destrukciji hehe...
Igrao sam i betu od prvog dana ali neznam zasto nisam nabavio cijelu sve do sada..steta..ovako sam 21 lvl tek
Staro 18.02.2011., 15:04   #7339
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Kao da to ima veze.Ima tu već par dečki koji su s nama krenuli od nule.
Xulos npr.
Poslao mi je PM sa par pitanja o igri, striktno o multiplejeru i ja mu fino objasnio/odgovorio, na način kako sam najbolje znao.
Dečko fino kupio igru, dali smo mu password i ostale podatke za TeamSpeak i voilla!
Od nule je igrao s nama, naslušao se svega i DeadManovih mrtvih mama, mojih spektakularnih wajnanja (zbog kojih svi i dolaze na TS, pa mi je DeadMan otvorio i privatni kanal. )...i sve u svemu, lijepo se zabavio, iživcirao i naigrao.
Navikao se na nas, na timsku igru i konstantno vajnanje za Apaurinom.
Svi igramo zajedno i GG.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 18.02.2011. u 15:19.
Staro 18.02.2011., 15:16   #7340
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Još da manje spamaš chat zbog kojeg cijela igra trza...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2011., 15:20   #7341
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Nije ti palo na pamet da to namjerno radim kada igraš protiv mene?

Staro 18.02.2011., 15:22   #7342
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Lijepa riječ otvara sva vrata. Drugi put me rađe zamoli i neću te ubijati
Staro 18.02.2011., 15:30   #7343
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Kao da to ima veze.Ima tu već par dečki koji su s nama krenuli od nule.
Xulos npr.
Poslao mi je PM sa par pitanja o igri, striktno o multiplejeru i ja mu fino objasnio/odgovorio, na način kako sam najbolje znao.
Dečko fino kupio igru, dali smo mu password i ostale podatke za TeamSpeak i voilla!
Od nule je igrao s nama, naslušao se svega i DeadManovih mrtvih mama, mojih spektakularnih wajnanja (zbog kojih svi i dolaze na TS, pa mi je DeadMan otvorio i privatni kanal. )...i sve u svemu, lijepo se zabavio, iživcirao i naigrao.
Navikao se na nas, na timsku igru i konstantno vajnanje za Apaurinom.
Svi igramo zajedno i GG.
Budemo se uskoro javili frend i ja za teamspeak i za pridruživanje u team, kad vam već ne smetaju početnici (ja sam trenutno lvl 5, on je 4, al brzo napredujemo, tj trudimo se).
Samo još dok malo proučimo mape
Staro 18.02.2011., 15:33   #7344
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
sto jest, jest. ima mansky pravo .Kad sam krenuo nisam znao ni sto je dogtag , zato sad vec imam finu kolekciju Ma igra je ok, nema alternative i zadovoljan si onim sto imas.Jest da je sve vise kempera i abjuzera.Tipa neki dan me lik na HM gadja s RPG od vjetrenjace na b i napise mi : see my rank? ok ? see rpg ? OK . Da navedem da je bio 45. lvl i da je bio TOLIKO glup da ostane na istom mjestu , sto sam si ja naravno uzeo vremena i lagano cipelcug i napisao : See my rank ? ok ? see knife ? GG . Lik je samo otisao sa servera.Toliko o tome koliko level znaci.A medici, o njima necu, to je jedina klasa u kojoj sam u minusu al sad cu pomalo sa sajgom krenut samo da predjem taj 1 i amen.
Staro 18.02.2011., 15:39   #7345
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

e, dobro te je menski naucio

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Staro 19.02.2011., 15:36   #7346
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Imao sam priliku igrati sa jednim od onih sa Artificial Aiming stranice. ^^
Btw, umjesto 'You broke the game' imamo nešto novo:

i jedan lijepi cheaterski score na kraju runde:

Staro 19.02.2011., 16:06   #7347
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Zast ga nisi tkao dok ne izade iz igre ?

I kako accaunt sa clan tagom AAnet nemoze ne biti banan x(.

fml.
Staro 19.02.2011., 16:24   #7348
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
I kako accaunt sa clan tagom AAnet nemoze ne biti banan x(.

fml.
A što je taj aa.net? Osim nezakupljena domena...
Staro 19.02.2011., 16:28   #7349
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
A što je taj aa.net? Osim nezakupljena domena...
Nope.

http://www.artificialaiming.net/

Skraćeno - AA.net

@ Zen - igram softcore 99,9 % vremena, a rijetkost je da na SC-u bude uključen FF.Jebiga.

Staro 19.02.2011., 17:10   #7350
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

steta.

Mi imamo "AA rutinu", jer na HC je ff uvjek on, vidis skroz sam zaboravio da se moze iskljuciti.

Rutina se sastoji od:
1.kad se lik sa ocitim aimbotom joina (jer uberr pb nebi prepoznao ab iz aviona), uvjek al uvjek je neki medic sa strojnicom oko lvl 12-20 (lmg jer moze pucati do mile volje, lvl 12-20 jer tu skuze da igra nije za njih pa kupe ab valjda

2. uzmemo medice.
3. joinamo se u squad (uvjek su solo u squadu).
4. TK,pa ga dignemo,TK pa ga dignemo,TK pa ga dignemo i tako dok ne izade iz partije (obicno kroz 2,3 min).
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na