|
![]() |
#7321 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7322 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Baš, ja pošto sam tek nedavno kupio original i krenuo igrati, sam zasad lvl 5 i igram nekidan sa medicom i naletim na četvoricu (svi lvl 50) koji su stajali ko ukopani u jednoj kući i čekali ko zna šta, i ubijem 3 i zadnjeg skinem al u isto vrijeme je i on mene ubio, presmiješno. Dok recimo znao sam izginut 4-5 puta za redom u istoj partiji u rush-anju od ekipe koja se mudro kreće (pozna mapu) a lvl 10 i manji su.
![]() |
#7324 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
e btw. jučer smo igrali Valparaisu, bili su veki_yu i demen, i bili smo defenderi, branimo brdo.i normalno desilo se to da mi moramo ić po njih dolje jer su se nesposobni popet, a ujedno kad odemo dolje po njih to je i ''baserape'', no u mojoj glavi to nije faking baserape nego je poruka atakerima da su nesposobni i da ih se baserejpa zbog toga. za mene u rushu baserape ne postoji, to je samo znak da su nesposobni.
![]() |
#7325 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa, dobro. Ali, spawncamping...mislim, stvarno.Kako da napadam ako mi vas pet sjedi na spawnu i ubija me čim im se pojavim u vidokrugu?
![]() |
![]() |
#7326 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
al kužiš, prije spawncampinga attackeri uvijek imaju priliku napadat mcom, ako se to ne desi i čuče u svojoj bazi, logično je da će defenderi doć rejpat ih jer su nesposobni.to se ne dešava često, ali ako se desi, desi se s razlogom, tako isto kad sam ja bio spawnrejpan nikad ne wajnam da zašto me rejpaju, nego wajnam svom timu da su retardi.
![]() |
#7327 |
Addicted to music.
|
Pa i ja im wajnam da su retosi, ali je problem što velika većina misli da ne treba znati engleski, već da je jezik njihove zemlje međunarodni jezik. Ono o čemu ja pričam je to da radi dva-tri kempera i mene koji rusham siluju na spawnu, tj. spawnam se i popijem metak/nož, whatever. No, dobro.Uvijek postoji izlaz, doslovno. Exit game - OK.OK.
![]() |
![]() |
#7328 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7329 |
Addicted to music.
|
Oke, level ne znači skill, that's correct. Međutim, ako u 350-400 (koliko treba do max. levela, a nekima treba i manje, ovo je ono...prosjek nekakav kod solidnog igrača) sati igre nemaš blage veze kuda treba ići, što treba raditi i s kime igraš...onda u !#"$%&%&"#"!!%$%ac. Level 50. = Medic + body armor / MG36 Level 50. = Assault + Explosive Upgrade / AN-94 = 40mm Nawbtube Level 50. = Recon + Body armor / GOL, Mortar Strike i sjedi dvije baze iza, ili exploita sjedeći na nekom brdu. Level 50. = Engineer + Body armor / CG, PP2000 Evo otprilike kakve sam ja do sada susretao.Najčešći su medici sa body armorom.Ne možeš biti više retardiran, jednostavno ne možeš. Ne znam što je zapravo gore, to što upadnem u squad s nekim tko je tek počeo igrati igru, te umjesto da bude koristan i uzme neku kvalitetnu pušku, ode naprijed i napravi par killova; uzme M24 i sjedne u šumu, najdalje iza baze što može, ili level 50 koji također kempa u Generalskom Stolu sa body armorom i mortarom.
![]() |
![]() |
#7330 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() p.s. novosti sa HC servera... 1. Svaki klan koji (ne)drzi do sebe igra sa squad od 4x eng 870/slugs/cg (mozda jedan medic, da se nade). 1 shotaju sa pola mape 870/slugs debilanom kojoj nije mjesto u HC i gotovo, ako se sakrijes u kucu sruse je u iduce 3sec..... 2. MG36 je nakon godinu dana iz cista mira i bez patcha proradio svima.....(onaj bug da uopce nevidis ugraden red dot, koji je neznam zasto bilo tako tesko pokrpati, bez pokrpavanja odjednom nestao (ova igra je cudo programerskoga koda kunem se). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7331 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
1. Medic + bodi armomr MG36 ne. Prvo jer ne volim medika, drugo ne volim tu puskicu, trece igram medika kad zbilja nitko u timu ne igra. 2. asalt + eksp + an94. bas ni to nisam koristio. Tek sam sad malo poceo igrati sa an-om jer s njim hocu do platinuma doci. 3. Rekon + bodi armor, isto ne 4. Enginer + bodi armor nope |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7332 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Cekaj,ti sad oces reci da sam npr. ja koji koristi takav set-up retardiran?..krenuo sam igrati prije nepunih mjesec dana i igram samo SC jer mi je laganije..i cesto nabijem po 4-5 k bodova samo na heal-anju i ozivljavanju timskih igraca i vracanja tiketa ekipi...nisam znao da je timska igra retardirana! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7333 |
Addicted to music.
|
^^ Igraš medica sa najubojitijim 'snajperima' u igri, koji imaju 200/400 metaka, još ti za to treba i body armor? Kul. Ne smeta mi medic kao klasa, koristan je ako rusha, očisti područje, pa rivajva team mate-a, itd. A ne da kempa, ili abjuza body armorom, te 'digne' svakoga koga vidi na podu zbog fakin 50 bodova, pa i mene/nas, a i njega - pobiju k'o zečeve! Nožem, gustavom, puškom, bilo kako i bilo čim. Ne jednom, već masu puta sam doživio da ace pin uzme medic koji praktički nije radio ništa.Znači, ima 4-5k bodova i 0/30, ono. Znači, mi smo rushali, on nam je spizdio tickete bezveze, jer je trčao skroz iza svih linija vojnika, bilo suparničkih ili naših i samo dizao ekipu, bez obzira bio jedan neprijatelj u blizini (radijus 2, 5 ili 10 metara), njih pedeset, ili niti jedan. Normalno, kada pogineš, nemaš se gdje spawnati nego u bazi. GG
![]() |
![]() |
#7334 |
Premium
|
Šta je to kampiranje? ![]() Ne ne ne...ja sam ti teski rusher...ne mogu smisliti kampiranje..jedino ako sam defender e onda kampiram kad ih rejpam ![]() A gle..za sada imam k/d ratio 1 i ne obazirem se bas previse na to ali sigurno sam koristan ekipi ako vratim npr. 5 tiketa za cijenu jednog moga...ili ako heal-am igrace iz squad-a dok napadamo mcom (igram samo rush).. i da...dobro,imamo 100-200 metaka...ali imam body armor kako bi podnio vise metaka dok ozivljavam svoje igrace iz ekipe..ja ne vidim ništa loše u tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#7335 |
Addicted to music.
|
Jesi, koristan si, ali moraš biti i pošten. A pod 'pošten' mislim da ne budeš sebičan i da dižeš vojnike radi pedeset ušljivih bodova, pa čak i ako ispred tebe stoji 5-6 neprijatelja, jer će vas sigurno pobiti. A ljudi koje si 'dignuo' će ti lagano psovat mater i pisati 'n0000000b' na chatu. Očisti područje, rivajvaj. ![]() EDIT: Vidim da si nadopisao par rečenica u prethodnom postu.Meni smeta, jer, kad si vidio da čovjek može trčati sa onakvom pušketinom? Osim toga, medic - body armor i lightweight pack...ONO.Ajmo imat više HP-a i uz to još brže trčat sa puškom od 200 metaka.
![]() |
![]() |
#7336 |
Premium
|
Gledaj,nisam njab da idem ozivljavati ako vidim da je ispred mene 3-4 neprijatelja...imam malo šansi da ih sve pobijem ali nea veze..i da ih pobijem prođe vremena i ne mogu ga oziviti ali hej..barem ce se spawnati na meni..i to je plus,a i ne gledam ti bas na to da ozivim nekog zbog 50 bodova nego zbog timske igre na koju sam navikao igrati! i da...volim svako toliko ubiti nekog sa defilibratorom :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7337 |
Addicted to music.
|
Eto kul.Ti mi se čak sviđaš kao medic, a inače medice sanjam u svojim najgorim noćnim morama. ![]() Zaigraj nekada sa nama.To se tiče i vas ostalih koji čitate topic, a igrate BFBC2. ![]()
![]() |
![]() |
#7338 |
Premium
|
Ma cekaj da se uhodam malo u igru,da dignem inžinjera do kraja i otkljucam g3 pa cu krenuti sa vama igrati...sad se guštam jos uvijek u destrukciji hehe... Igrao sam i betu od prvog dana ali neznam zasto nisam nabavio cijelu sve do sada..steta..ovako sam 21 lvl tek |
![]() |
![]() |
![]() |
#7339 |
Addicted to music.
|
Kao da to ima veze.Ima tu već par dečki koji su s nama krenuli od nule. Xulos npr. Poslao mi je PM sa par pitanja o igri, striktno o multiplejeru i ja mu fino objasnio/odgovorio, na način kako sam najbolje znao. Dečko fino kupio igru, dali smo mu password i ostale podatke za TeamSpeak i voilla! Od nule je igrao s nama, naslušao se svega i DeadManovih mrtvih mama, mojih spektakularnih wajnanja (zbog kojih svi i dolaze na TS, pa mi je DeadMan otvorio i privatni kanal. ![]() Navikao se na nas, na timsku igru i konstantno vajnanje za Apaurinom. Svi igramo zajedno i GG.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 18.02.2011. u 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7341 |
Addicted to music.
|
Nije ti palo na pamet da to namjerno radim kada igraš protiv mene? ![]()
![]() |
![]() |
#7343 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Samo još dok malo proučimo mape ![]()
![]() |
![]() |
#7344 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
sto jest, jest. ima mansky pravo ![]() ![]()
![]() |
#7346 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#7347 |
Premium
|
Zast ga nisi tkao dok ne izade iz igre ![]() I kako accaunt sa clan tagom AAnet nemoze ne biti banan x(. fml. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7349 |
Addicted to music.
|
Nope. http://www.artificialaiming.net/ Skraćeno - AA.net @ Zen - igram softcore 99,9 % vremena, a rijetkost je da na SC-u bude uključen FF.Jebiga.
![]() |
![]() |
#7350 |
Premium
|
![]() Mi imamo "AA rutinu", jer na HC je ff uvjek on, vidis skroz sam zaboravio da se moze iskljuciti. Rutina se sastoji od: 1.kad se lik sa ocitim aimbotom joina (jer uberr pb nebi prepoznao ab iz aviona), uvjek al uvjek je neki medic sa strojnicom oko lvl 12-20 (lmg jer moze pucati do mile volje, lvl 12-20 jer tu skuze da igra nije za njih pa kupe ab valjda 2. uzmemo medice. 3. joinamo se u squad (uvjek su solo u squadu). 4. TK,pa ga dignemo,TK pa ga dignemo,TK pa ga dignemo i tako dok ne izade iz partije (obicno kroz 2,3 min). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|