|
![]() |
#1981 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To imaš pravo. Zapravo, ne vidim uopće potrebe nabavljati novi Android (trenutno imam Desire) slijedećih 6 mjeseci do 1 g.
#1982 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja svoj sigurno ne mijenjam, a ako budem mijenjao to će biti neki SAMOLED, jer neću sa konja (AMOLED) na magarca (SLCD) kakav god hw bio bolji :P |
|
![]() |
#1983 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
ma dizu pare na novim modelima koji nisu nimalo bolji od zlatne koke (Desire). Bezveze. Pravi posao bi bio kad bi HTC izbacio neki novi Desire sa dualcore CPUom, 4.0" SAMOLED ekranom, 8 megapikselnom kamerom koja daje malo bolje fotke (na nivou iPhonea4 koji moram priznat ima odlicnu kameru), pa onda malo vise RAM-a i nekakav interni storage od barem 4 GB + SD kartica. I uz sve to, 960x540 rezu ekrana. Pa na sve to Android 2.3 ili 3.0. ![]() ![]()
#1986 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Xenon(Nokia N8,SE k800..) anyone ?(eventualno sa kombinacijom 1-2 ledice tak da se moze birat koje svjetlo hocete ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1988 |
crnjo
|
Meni nije toliko do dual-ledica, imam fotic ak mi se fotka, a jedna ledica je dosta za malo slabije osvjetljene prostore. U mraku... e je_iga, ovce i novce tesko da cemo dobit. Samo mi je blesavo da svi rade mobove kojima je kod novog modela najveci upgrade prelaz sa 3.7" na 4.0" ekran, ali to nije sve, fotic je 8 MP umjesto 5 MP. Woow, a ekran je SLCD umjesto AMOLED-a, a fotic ima isti cip ko onaj od 5 MP pa interpolira na 8MP... ![]() I ne znam koji ce bog nekome 1080p snimanje. Kuzim, veca reza itd, ali ja bi radije 720p sa poboljsanom kvalitetom i mrvicu vecim bitrateom/framerateom. Ista stvar i sa reprodukcijom 1080p sadrzaja na mobovima... Cemu? Ionak je reza ekrana ~7 puta niza. Vidio sam da ima neki LG ako se ne varam koji snima 1080p, usporedjivanjem kvalitete videa na 1080p i 720p ja nisam vidio apsolutno nikakvu razliku. ![]()
#1989 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da dobro si vidio. 1080p LG optimus. |
![]() |
![]() |
#1990 |
Guest
|
|
![]() |
#1991 |
crnjo
|
Hmmm bas me zanima, da li je netko ovdje ikad koristio tu dual kameru za nekakav video-razgovor? Jer ja ne poznam nikoga ko to koristi cak i ako ima mogucnost... Cini mi se kao beskorisan feature, slicno kao i "3D 720p snimanje" i ostale baljezgarije koje proizvodjaci trpaju na mob iz nekog razloga...
#1992 |
Guest
|
Ja sam to imao pred prek 5 godina na N70. Probal dvaput ![]() |
![]() |
#1994 |
Guest
|
Ma steta bandwitha :P. To je prije za roditelje sa tinejdzerima. Nazovu i vele. "Jesi pijan a, daj da vidim di si ![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
crnjo
|
Probao skype voice razgovor na 2 Desirea preko HSDPA mreze, nula bodova. Od kasnjenja zvuka do isprekidanog razgovora. Preko dva Wi-Fi linka je podnosljivo... Sad jos u to ubacit i video... tesko da bi bilo upotrebljivo, lakse fotkat facu i mailat je pa nazvat voice nego to ![]() ![]()
#1996 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako nešto fakat mrzim na Desireu to je šugavi stražnji poklopac :S (btw postoje li možda nekakvi 3rd party metalni poklopci?). Ali ipak ne vidim razloga zašto bih prelazio na bilo šta drugo iz ponude novih modela. |
![]() |
![]() |
#1997 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1998 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1999 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Desire-u treba poboljsat fluidnost sustava jer lagga previse,snimanje 720p materijala bez lagga,stavit normalan zvucnik kao i svaki bolji smartphone,samsung wave npr ili iphone ili sonyericsson x10 i sl, eventualno MAX 4.0" ali ni 3.7 uopce nije lose,i sto se mene tice jos bolje da nije veci ekran i telefon bi bio po mom ukusu. Pixeli nisu bitni,moze i 5.0 ali da je slika kao na recimo c901 koji ima 5mpx a radi najbolju fotografiju na trzistu. Naravno,nikakav led flash nego xenon. Sve je to prihvatljiv "upgrade". 1ghz proc i 576 rama je sasvim dovoljno,ako je dovoljno iPhone-u 4 onda moze i desire-u,ali ajde moze i 1.2 i 768 rama. Prednja kamera nije losa pri wifi-u za ljude koji imaju obitelj daleko,nisi vezan za PC MSN i sl. Fizicke tipke se i meni jako svidjaju, i to mi je stvarno na desire odlican "feature" |
![]() |
![]() |
#2000 |
Guest
|
|
![]() |
#2001 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
stvarno ne znam koji je k HTCu svaki mobitel im je isti (od ovih sad najavljenih, osim onih facebook) wildfire s izgleda isto kao i desire s, a oba izgledaju isto kao i nexus one nimalo nisu napredovali u podrucju dizajna isto tako sto se tice hardvera uopce nisu napredovali niti jedan nema dual core procesor ili vise od 768mb rama niti ekran vece rezolucije nema doslovno nikakvog razloga da prijedjem sa svog Desirea na Desire S s druge strane motorola izbaci ovakvu zvijer http://www.engadget.com/motorola/atr...npage_engadget dual core + 1gb DDR2 memorije + 16gb interne memorije + 1930mah baterija + gorilla staklo + ekran vece rezolucije od bilo cega sto ce HTC izdat sad Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 18.02.2011. u 19:48. |
![]() |
![]() |
#2002 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
essssssssss motorola vgg !
#2003 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da, taj Atrix je brutalan, i Motorola radi odličan posao sa Android mobitelima, šteta što ih nema kod nas. Makar su ovi dockovi još uvijek preskupi i zasad baš nije isplativo imati takav sustav. Trenutno sam na Desire HD-u i mobitelom sam oduševljen u svakom pogledu. Baš sam danas stavio par ROMova na karticu pa ih isprobavam redom. MIUI ROM je izašao za DHD i ROM je fenomenalan, brz i fluidan sa odličnim goodiesima ali me odbija taj iPhone look. LeeDroid 2.0 sam također isprobao i sve super radi no ipak tražim nešto drugačijeg izgleda. Sad sam stavio CyanogenMod 7 i oduševljen sam. Predobro nešto, sad dok naštelam mobitel proči će vremena no isplati se, mod je fenomenalan. RADIO nisam mjenjao pa neznam kakva će biti potrošnja baterije no nadam se da će nastaviti držati 2 puna dana umjerene do jake upotrebe, koliko mi je trajalo na stock ROMu.
#2005 |
|
Hehe, standarda DHD baterija. 2 puna dana i još ostane 5-10% ![]() Svaki dan 4-5 poziva od 3-5 min, te nekoliko kračih, oko 10 poruka (nekad i 50 ![]() Eto danas sam prvi puta stavljao costume ROM na DHD i osuševljen sam jednostavnošću. Rootan je i S-off, samo prebacim zip na karticu (koliko god hoću ROMova) i dalje sve ide bez ikakvog kabla. Clockwork recovery ==> wipe date & factory reset ==> install zip from SD card ==> odaberem ROM i flasham u roku 2 minute. Jednostavno i brzo ![]() Ovaj Cyanogen Mod 7 me oduševio, prezadovoljan zasad ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 18.02.2011. u 19:29. |
![]() |
![]() |
#2006 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
2 dana oO meni nerootani desire gura jedan dan ( od jutra kad se dignem,tek navecer kad idem krmit je pri kraju ), poziva imam dosta dnevno, poruka par, i dosta wifia ![]() kad bi bar trajala dan i pol,2 bi bilo super ![]() btw zna netko di ima origigi htcovih autopunjaca za kupit u hr?! svi vip,tcom i t centri imaju manje vise nekakve kopije, za koje citam da nemogu puniti u autu dok je gps upaljen
#2007 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
imam obicni desire (koji btw ima jacu bateriju i puno manji ekran) i baterija mi izdrzi dan uz umjerenu upotrebu (WiFi uopce ne gasim i WiFi sleep policy mi je na "never") imam gingerbread rom (ginger villain) i power saving kernel (probao sam jos ohoho ROMova - na svima bi ugl bili isti rezultati sa baterijom) umjesto da tu pricas napamet o potrosnji mobitela bolje odi u settings>about>battery use i napisi postotke (najvise me zanima za ekran i vrijeme pricanja) i vrijeme od zadnjeg punjenja samo na ekran otpada 70% potrosnje baterije cak da imas iphone ili neku od nokia ne bih ti povjerovao da ti mobitel izdrzi 2 dana uz umjerenu do jaku upotrebu jos nije izasao smartphone (high end - ne one nokie po 500kn ili SE xperie sa 2.55" ekranom..) koji moze toliko izdrzati sa baterijom |
|
![]() |
![]() |
#2008 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
Sa tim da je task manager stalno ubijao nepotrebne appove ćim bi lockao mob Trenutno je mobitel wipe-an pošto sam stavljao ROM, ali imam Nandroid backup original ROMa pa ću pokušati izvući podatke o potrošnji baterije. Meni redovito drži 2 dana bez većih problema i ne vidim razloga napadu sa tvoje strane ![]() ![]()
![]() |
#2009 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Meni Desire uz svakotoliko korištenje wifi-a (provjera maila,foruma itd) izdrži preko 45h, uz bar dva-tri-četiri poziva oko nekih 5-10min, i brdo poruka.. |
|
![]() |
![]() |
#2010 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nais,da li root moze spasiti bateriju, citam puno no ajmo rec da sam veliki laik po pitanju rootanja i androida opcenito ( nisam dugo na njemu,jos se uhodavam ) vidim da je povratak na original nakon roota moguc, sto mi odgovara u slucaju garancije, a sta ako mob krepa dok je na rootu ( primjer neda se upalit ), znaci da vise nikako nemogu vratit na staro i furat na servis?
![]() |
|
|