|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() Nisam nista posebno radio, kreiro novi folder, sam se od jednom zaplavio ekran i pise neka sranje isto ko i kad sam maxo proc na OC, dobro pomislim ja, vruce u sobi, komp gori dugo mozda mi nije stabilno idem ja smanjit, restartam... primary ide master: cd rom test... ok, isto tako mi napise i za hard, sve prepozna kaze disk da proso taj test u biosu ga vidi, al nemre bootat u win, kaze Hard drive not detected ! al mislim ono jebeno mi jos kaze Maxtor 160 gb... nema smisla... jos sam probo i stavit instalaciski od win XP, vec sam se ponado kad je pocelo, al nije ni to uspio, sam je hard proizvodio neke zvukove >< Odnio danas u Links na reklamaciju, rekli su mi da ak crko oni nemogu nikako spasit podatke, neg ga moram negdje furat a tamo je 80 kn po mb il ak sam vjerovatno krivo cuo onda 80 kn po gb, svejedno preskupo i neplaniram tolko davati, rade sve opet DL-am s neta... Sta mogu ocekivati da crko generalno i sam neki zajeb trenutni koji se moze otklonit ? Ako crko ipak bi htio par stvari koje bi tesko nabavio spasit, pa jel zna ko di ima jeftinije spasavanje il nes? Uglavnom ak mi je otislo 140+ GB sranja ubit cu se i sada pizdim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|