Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.01.2005., 16:45   #1
BELIAL
Premium
Moj komp

BELIAL's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Angry Crko hard

Nisam nista posebno radio, kreiro novi folder, sam se od jednom zaplavio ekran i pise neka sranje isto ko i kad sam maxo proc na OC, dobro pomislim ja, vruce u sobi, komp gori dugo mozda mi nije stabilno idem ja smanjit, restartam...
primary ide master: cd rom test... ok, isto tako mi napise i za hard, sve prepozna kaze disk da proso taj test u biosu ga vidi, al nemre bootat u win, kaze Hard drive not detected ! al mislim ono jebeno mi jos kaze Maxtor 160 gb... nema smisla... jos sam probo i stavit instalaciski od win XP, vec sam se ponado kad je pocelo, al nije ni to uspio, sam je hard proizvodio neke zvukove ><

Odnio danas u Links na reklamaciju, rekli su mi da ak crko oni nemogu nikako spasit podatke, neg ga moram negdje furat a tamo je 80 kn po mb il ak sam vjerovatno krivo cuo onda 80 kn po gb, svejedno preskupo i neplaniram tolko davati, rade sve opet DL-am s neta...

Sta mogu ocekivati da crko generalno i sam neki zajeb trenutni koji se moze otklonit ? Ako crko ipak bi htio par stvari koje bi tesko nabavio spasit, pa jel zna ko di ima jeftinije spasavanje il nes?

Uglavnom ak mi je otislo 140+ GB sranja ubit cu se i sada pizdim
BELIAL je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno