|
![]() |
#2 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Mnogo urnebesna igra moram primjetiti. Odavno se nisam tako zabavija ![]() Nazalost nemam bas vremena za CO-OP mod vec driblam single kad stignem. Prvi dojmovi su "ulta mega super duper cool" itd. Bljestavilo, sarenilo, tone mesa i galoni krvi u tipicno japanskom (Capcom) stilu. Obavezno isprobati. Javim dojmove za kojih 4-5 dana kad je "svrsim". EDIT: Evo malo prije vremena da sazmem dojmove (nakon sto sam je kompletnu zavrsio) ZA: Sandbox tip igre s raznolikim lokacijama, hrpetina "oruzja" te njihovo kombiniranje, vizualno ok igra (sarenilo, specijalni efekti, sama grafika), gomila combo udaraca, konstantna napetost, odredjena nelinearnost (sami birate i odredjujete redoslijed sporednih misija, vise kombinacija zavrsetka igre), razne mini igre, boss fightevi i protivnici opcenito, vecinom bolestan humor (ne prekidati cutscene =), CO-OP mod PROTIV: Buduci da su misije vremenski limitirane (do odredjenog zadanog vremena morate zapoceti misiju) free roaming je ipak ogranicen, save point lokacije (za one koje su navikli na quicksave), pojedini bossovi su PITA (pain in the ass =), nema namjestanja tezine igre, frame drop u nekim scenama / situacijama je golem (ocekivano s obzirom na konstantnu kolicinu neprijatelja oko vas) Moja ocjena 4.5 (od 5) Ok da ne spoilam previse samo kao napomenu cu rec ovo MORATE odigrati. Ako zelite skupiti gomilu bodova za upgrade vaseg lika (kako bi lakse odradili naredne misije) samo spasavajte ove prezivjele i vodite ih u safe house (mozete ih voditi i vise odjednom) - dakle bez nepotrebnog zadrzavanja s vasim omiljenim neprijateljima, njihovo masakriranje nosi malo poena (cak i kad ih kosite combo oruzjima) SS-evi za koji dan (samo sabrana djela =)
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 14.01.2011. u 18:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ovo je jedna od najzabavnijih igara koje sam igrao u zadnje vrijeme. Malo bi trebalo doraditi neke stvari (npr. da oruzja malo vise mogu izdrzati). Uglavnom ako vam je dosadno, a ne znate sto zaigrati upalite Dead Rising 2 i uzivajte. Na mapi je max. broj zombija ogranicen na 6000 sto i nije malo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|