|
![]() |
#6991 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6992 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao Dead Space . Aftermath. Isuse i Boze koje je to smece od filma .Uzas jedan. dijelovi koji su crtani rukom su odlicni ali ovi kvazi3D boze sacuvaj.I cijela prica filma je glupa i neshvatljiva.Prvi dio je bio odlican, ali ovaj slobodno preskocite.
![]() |
#6993 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6994 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nabasao na SKYu na Harry Brown rekoh Michael Caine u vigelante stilu,nemre bit loše....i nije bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6996 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ugodno iznenadenje danas! Izasao je "Tropa de Elite 2" http://www.imdb.com/title/tt1555149/ http://www.youtube.com/watch?v=gsZP9ZX3fsI Nisam ni znao da snimaju nastavak, i prema recenzijama na netu, svi hvale nastavak, da je u rangu sa prvim dijelom, pa skoro i bolji. Veselim se danas to pogledat navecer, pa javim svoje dojmove
![]() |
#6997 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo jučer u kinu odgledao film "The Fighter", meni je odličan, glumci genijalni, pogotovo Christian Bale, poslije "Machiniste" mislio sam da ne može ništa bolje odglumiti ali u ovom filmu opet ostavlja bez daha!
![]() |
#6998 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Zamjerka zadnjem dijelu je i preveliko propagiranje utopije koja je stoljecima daleko od izvedivog. Ipak su trebali nekako realnije odovorit na konkretne probleme. Suma sumarum, preporuka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6999 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7000 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7001 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
haha koji dobar ulet ![]() ![]() pogledao opet True Romance i stvarno je vrh! Od price, dobrog miksa akcije i romantike ![]() Ronin - dosta plitko i nezanimljivo (osim same spike o roninima koja je ok) - sve loše osim glumaca. Delicatessen - film od redatelja Amelie I City of Lost Children (dobro i, od Uskrsnutog Elijena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7002 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() inace upravo sam pogledao film, preporuka svima (malo je kraj cudan al ok...) 9/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7004 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Drag Me to Hell veceras ga pogledao, nisam nimalo-nimalo pozalio. cak sam se itekako iznenadio, jer rijetko koji hororac/trash moze iznenaditi nekom pricom ili zavrzlamom. ovaj film moze, i svakako je, i nezasluzeno se ne prica o njemu. ili barem nisam ja cuo nesto od frendova koji hoce i vole pogledati dobar film....... svakako preporuka, moram priznati da me film iscimao par puta iako ocekujes nesto, cak i vidis...... ali pojma nemam, kao da sam zaboravio AvP i marinca, pa ti se samo oci rasire i zanima te sto dalje..... ocjenu mu dajem i vecu od IMDB-a (tamo je 7 od 10), ja mu dajem 8,5/10 cisto jer je rijec o inace kvalitetnom filmu sa dobrom i podosta razradenom pricom, i jos je k tome hororac, i jos kvalitetan hororac. ne sjecam se kad sam pogledao neki horor da je mladeg godista, stoga je ovo po meni prava poslastica. jest da glumi onaj balonja iz ED-a (lik sto ima kuglanu i odvjetnik je) i nije mi tamo bas nesto, ovdje je ok.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7006 |
Guest
|
Nikako Evo OK filmova iz 2010. (ovisno o ukusu kako koji) The American Batman - Under the Reed Hood The Expendables The Ghost Writer The Girl With a Dragon Tattoo (2009) The Girl Who Played with Fire The Girl Who Kicked the Hornet's Nest Inception Kick-Ass Let Me In Scott Pilgrim vs. the World Shutter Island The Social Network Terry Pratchett's Going Postal Toy Story 3 +domaći Šuma Summarum... Ima još, ovo je samo ono kaj sam kod sebe pronašao doma. |
![]() |
![]() |
#7007 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Replicant (2001) - Rekoh, Jean-Claude Van Damme, nebre bit loše ![]() In Bruges (2008) - ovog sam pogledao samo zbog visoke ocjene na IMDB-u i meni dragog Colina Farrella. Nisam previše impresioniran, solidan filmić, ima nešto sitno komedije i tako, 6/10 ![]() Storm (2009) - e sad jedan "domaći", storm ilitiga nevrijeme, nikad čuo za ovaj film, ali, rekoh, Filipović, Mikić i Lučev + international crew, valjda valja nešto. Ipak prosječan filmić na temu Haaga i svega oko njega... 5/10 Unstoppable (2010) - Denzel W. u napetoj akciji (barem meni) hehe, dobar filmić 8/10
![]() |
#7008 |
Guest
|
Opa http://www.imdb.com/title/tt1568346/ Nakon odličnog Let Me In-a, nekak ne vjerujem da bu uspjeli u 2 godine zaredom napraviti dobar "remake" u americi ![]() |
![]() |
![]() |
#7009 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Izvanredan mističan plot i izvedba, preporuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7010 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Nego jel netko možda zna kako se zove film kojeg sam gledao još kao maleni na VHS kazeti, uglavnom priča ide da jedna obitelj (muž,žena i kćer) odu na neki odmor, ali ih sretne neka banda i siluje ženu i kćer, pa ih stave u kaveze, i onda se muškarac ide osvetiti. Uglavnom vozili su se dosta sa onim enduro motorima. To mi je kao malenom bilo zanimljivo, a neznam kako se zove film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7011 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Juče gledao Never Let Me Go i ne znam šta bi reko za film.. znam samo da mi je dosadan i da sam htio da što prije završi, priču sam donekle shvatio, al sve u svemu ne preporučam, meni apsolutno nije sjeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7012 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Takers onako ok film, malo za pustit mozak na pašu. Gledao Triggerman i mogu reć da je smece film i to zestoko. Dijalozi očajni, gluma odvratna i priča još gora. Šišanje/Skinning mi je onako ok, klasicno dobar srpski film iako mi malo dosadi pri kraju, ali je ok za pogledat. Untraceable onako ok, ali nista posebno, akcijski/crime/triller/pandurka vs. manijak stuff. Ponovo pogledao The Departed i za mene je jos uvijek jedan od boljih filmova koje san pogledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7013 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ne pamtim kad sam zadnji put gledao film zbog kojeg sam htio prije kraja otici iz kina (i otisao bih da nisam gledao sa ekipom - jedan dio koje je zaspao.) film traje predugo, humor je sranje, bitke su sranje posto ne znas tko pije a tko placa i neki od transformera su predebilni nista ne ocekujem od ovog novog nastavka (osim kul trailera jel) zadnji film michaela baya u kojem sam uzivao su bad boys 2 izasao prije 8g.. Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 09.02.2011. u 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7014 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Upravo pogledao ovaj Norveški film The Troll Hunter (Trolljegeren) i mogu reći da sam se ugodno iznenedio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7015 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7016 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nemoš mi stavljat preparat pod mikroskop bez pokrovnog stakalca ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 10.02.2011. u 19:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7019 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7020 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Nisam ni znao da se to snima, upravo mi je otišlo na vrh liste iščekivanja. Nije li bio najavljen Wolverine 2 ili se to snimalo paralelno? Malo sam skeptičan oko Jamesa McAvoya, nekako mi se ne uklapa u tu ulogu ali opet treba dočekat i vidjet pa onda sudit.
![]() |
|
|