|
![]() |
#5641 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5642 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#5643 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni su ok i HC TDM i Promod. Promod igrao malo intenzivnije neka dva mjeseca, kad sam se vratio na HC TDM uši su mi se parale od buke ![]() Promod ili TDM HC ili nekaj drugo, svejedno, bitno da je dobra ekipa na TS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5645 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pozdrav. Evo počeo sam igrati COD4 Multiplayer, interesira me koji je dobar setup + oružja. Nov sam pa isprobavam. Trenutno koristim: AK-47 sa Silencer-om Stun x 3 Stopping Power Last Stand Ima li neka bolja kombinacija? Thnx.
![]() |
#5646 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako igras Hardcore SnD,tj.tamo ces nabiti skill najbolja kombinacija ti je ak 47 Bomb Squad ( radi Claymorki i C4 da te ne ubije kada najmanje ocekujes) UAV Jammer ( cesto protivnici dobiju UAV pa budes sakriven ) Dead Silence ( cujes se dosta manje,mozes bez problema trcati jer zvuk kretanja je smanjen) Jesi li original kupio?Ako ne,skini si level 55 cheat i napravi takve custom slotove ako igras SnD. Mislim mozes umjesto UAV jammer-a Sleight of Hand ( za brzi reload) ili Stopping Power ( vec si spomenuo). Ako te zanima dobar Hardcore SnD,mozes posjetiti jedan gdje sam admin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
AK-47 bez dodataka (Red dot, ACOG, silencer) Bomb-squad ili Bandolier Sleight of hand Steady aim Za sneaky taktiku: MP5 Silencer / pištolj bilo koji sa prigušivačom Bomb-squad/Bandolier UAV-Jammer Steady aim Zapamti izgled mapa, gledaj UAV i kreći se EDIT: Ima li tko kakav savjet za rješavanje PB black screenshota. Na tRt serveru me stalno temp-banaju zbog toga a već imam isključen anti-aliasing i aero.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep. Zadnje izmijenjeno od: weaponx. 21.01.2011. u 23:39. Razlog: Problemčić |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Premium
|
Danas igrao na eSuba serveru par rundi i odjednom me baci van i napise server disconnect bez da mi je pisalo connection interrupt. Idem reconnect i napise mi Key Code in use. Idem na drugi server ista stvar. Nakon 3-4 sata kasnije idem ponovno i udem u server. Da li se moze cd key "ukrast" preko GUID-a? U cemu bi mogao biti problem? Zadnje izmijenjeno od: RS_BuRnOuT. 24.01.2011. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5651 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5652 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5658 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel netko zna kako se riješit problema kada te PB izbacuje sa errorom: Corrupted File/Memory. Original je kljuc, nikad stavljani cheatovi. Ne radi ni search servera u igri. Friško stavljeni win, igra reinstalirana par puta. PB update-an. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5660 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Pozdrav, TARRGET TEAM je klan/team koji trenutno ima jedan HC||TDM server od 20 slotova te jedan Promod server za war-ove. Klan trenutno ima oko 25 aktivnih članova, igramo igre iz CoD serijala te igre vožnji i simulacija ( MotoGP, Superbike, GRID) U klanu se velika večina članova poznaje uživo no ipak imamo i članove sa kojima smo samo u "virtualnom" kontaktu. U klan se može uči samo uz pozivnicu koju dobivaju vjerni igrači našeg servera, koji poštivaju pravila servera, pravila ponašanja te koji vole dobru zabavu. Uskoro je prva godišnjica našeg glavnog HC|| TDM servera [IP: 213.202.106.145:28960] pa smo organizirali jedno natjecanje u kojoj najbolji igrač osvaja originalni CD-KEY igre Call of duty: Modern Warfare. ![]() Detaljnije o samom natjecanju na www.tarrget.net LP ------------------------------------------ Odobreno od Admina |
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 |
Guest
|
znam da sam dosadan već s ovim pitanjima... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5663 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Četvorka ima konstantno najveći aktivan community. Bezbroj modova stalno osvježava igru. A i najbolja je u serijalu.
![]() |
![]() |
#5664 |
Guest
|
onda ajm bajing it! |
![]() |
![]() |
#5665 |
Guest
|
Evo i mene sa dva pitanja: Kako imam funkcionalnu kućnu mrežu odlučio isprobati opciju COD4MP u LAN izvedbi. Komp koji treba glumiti server je baziran na G31 chipsetu i nema šanse da pokrenem igru (javlja mi neku grešku u smislu nekompatibilnosti grafičkoga sustava, nisam pri tome kompu, stavim kasnije). Uglavnom, jel ' ima šanse zaobići nekako tu provjeru? Driveri zadnji službeni Intelovi, directX apdejtan, patchevi svi gore, itd.? Drugo: malo me zeza NOD firewall koji mi blokira pristup serveru ali samo u LAN modu, dok preko interneta sve šljaka...kako ga konfigurirati da u potpunosti "pusti" COD4 u LAN-u ada ga baš ne moram potpuno "ubiti"? Surfao sam, naravno, ali bš za NOD nisam našao ništa pametno... W7x86 i x64 verzije na kompovima... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#5667 |
Guest
|
igra je prehebena...prvi put probao TDM i ludilo je... MASA ljudi i deri,,, |
![]() |
![]() |
#5668 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5669 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5670 |
Guest
|
a je sad sam probao bez..valjda je u pitanju bio "placebo" efekt red dota ![]() |
![]() |
![]() |
|
|