|
![]() |
#661 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
imam VFD u Silversotone LC16M kucistu...znaci ona prva verzija, prije LCD-a koji ti imas u Antec-u...(meni se osobno taj LCD ne svidja zbog jaceg svijetla, ali je citljiv). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali listajuci Soundraph forum naletim na cijeli topic o BUGU Anteca i Soungrapha vezano za iMON brightness. Budale su krivo naljepile polarizacijsku foliju pa ona nema svrhe. Narucio sam novu foliju pa cemo vidjeti da li su bili u pravu. Taj LCD inace treba ovako izgledati ![]() ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 01.02.2011. u 16:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Neznam da li ima tema o imonima na forumu, pa da pitam vamo jer je tu nekak najažurnije/najpraćenije što se tiče tih stvari. Da li tko ima iskustva s imonima s ebaya? Konkretno s ovim i ovim. Iako nije neki best buy, al opet uzevši u obzir ponudu kućišta kod nas s ugrađenim imonom, možda kad neka para uleti uzmem ovaj slabiji model.
![]() |
#666 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Isto si s ebay-a naručivo il si dobio s kućištem? U biti, stvar je da su se negdje spominjali fejk daljinski, pa me zanima o čemu se radi. Da li je to spominjano u kontekstu tih setova s ebaya, il u vezi nečeg drugoga
![]() |
![]() |
#668 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
|
Vjerujem da ce se velik broj korisnika sloziti sa mnom da mu je ogroman minus onaj lijevo-desno-gore-dolje "gumb", i da bi bilo puno bolje da su implementirali klasicne tipke za to, sa enterom u sredini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Guest
|
Gubiš funkciju miša, a daljinac je responsive, jedino kaj nemaš je "onaj klik", ali kao da je važno. |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
|
Nista od VFD i patcha...ne radi....nesto se tu blesavi vezano za portove....al nema veze, nije mi to toliko bitno... ![]() jel zna netko kako u Transparency skinu napraviti folder na pocetnom zaslonu u kojem u ce biti samo HD filmovi... ima jedan skin, mislim da je night u kojemu on ima izdvojene HD filmove, tak da imam sve na jednom mjestu...a opet mi je s druge strane sve razvrstano kako ja zelim po folderima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Guest
|
Ne znam, ja stavio imon novi, stavio taj "patch", odnosno program. Nisam ništa dirao u imonu. Strpao u xbmcc pod network port 8080 (ili neki drugi), username i pass. Maknuo u "patchu" onaj dio gdje piše "nešto experimental", ukucao port, username i passw i dela ko po vuri. |
![]() |
![]() |
#674 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Jer kreator patcha mi je rekao da se i njemu to desava! Ostane mu zamrznut zadnji prikaz sa XBMC-a Kad maknem kvacicu sa "highly experimental" onda mi nista ne prikazuje! Tj. prrikazuje mi samo IDLE TEXT ili SAT, a od imena serija i filmova ni glasa. Dok sa upaljemon funkcijom "highly experimental" sve mi prikazuje, ali imam taj bug da mi stoji npr. ime filma i vrijeme iako sam izasao iz XBMC-a ![]() Da li bi ti bilo tesko postati SSove patcha da vidim sta si sve kvackao? ![]() EDIT: U XBMC/mreza/sta si tu sve kvackao?
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 03.02.2011. u 14:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Registered User
|
Meni se fino vrati na normalno kad ugasim XBMC, jedino sto me zeza je da dok sam u XBMC-u promijenim glasnocu preko volume knoba, ne vrati mi se na prikaz iz XBMC-a nego ostanu oni barovi od glasnoce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Guest
|
Evo poslikano. Dobro da sam zapamtio topic s obzirom koliko sam bio ubijen dok sam čitao na mobu temu :P http://www.best.hr/share/privatno/Borna/xbmc/1.jpg http://www.best.hr/share/privatno/Borna/xbmc/2.jpg http://www.best.hr/share/privatno/Borna/xbmc/3.jpg Sve šljaka osim ovog sa knobom, odnosno volumeom. (sad sam probao). |
![]() |
![]() |
#677 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Ziiki molim te pomozi, ko´Boga te molim, ali budi temeljit i detaljan... ![]() Imam xbmc za xp, Harmony 785, uzeo sam neki IR prijemnik (USB IRDA Converter - sweex) Kaaaako napraviti da mi harmony proradi??? Odakle početi, šta i kako podesiti? Uzmi u obzir da sam i harmony i xbmc prvi puta vidio prije 2 dana. Hvala ti u naprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 | ||
Premium
|
Citiraj:
I gasim onaj Show windows name ispisuje mi doma: ![]() ![]() Citiraj:
![]() Zasto si isao na najtezu soluciju, a znas da ga ne znas iskonfigurirati ? Recimo da imas 2 solucije. Da ga iskofiguriras da simulira mce daljinac ili imon daljinac. Koja ti je draza? Za imon trebas dodatan softvare/driver dok za mce mislim da ne trebas. Prednost imon-a je taj sto postoje predefinirane postavke za XBMC, tj. mogu ti i ja svoje dati i trebalo bi sve raditi. Dok ces se sa mce postavkama morati pozabaviti kroz prckanje unutar keymap .xml datoteke (ako ti ne pasu ili ako ih hoces presloziti) Pitanje je da li ce taj tvoj UIRT podrzavati iMON-a? Mozda odmah ici na jednostavniju soluciju, napraviti HArmony da simulira MCE daljinac.
![]() |
![]() |
#681 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
prati pozorno upute http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=77519 |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Premium
|
Instaliraj Harmony software, spoji Harmony daljinac na PC sa usb kabelom i sacekaj da ga program prepozna. Ako se dobro sjecam moraces se registrirati prvo. Da bi dodao uredjaj ides u karticu devices pa Add devices Pa probaj sa Media centar PC Microsoft upisi ponudjeno tj. MCE-1039 Ides dolje next next done pa te postavke usnimis na daljinac
![]() |
#683 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidis to je ono sto sam rekao u postu ranije, da ima MCE UIRT nema problema, sad je pitanje kako taj njegov univerzalni UIRT radi ?! Da li prihvaca svaki daljinski ili sta vec? Kad nije napisao ni model ni nista, Brksone popuni rubrike "moj komp" Ali svakako probaj popratiti tutorijal !
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kad se vec raspravlja o daljincima....imam pitanjce. Imam 2 daljinca,od TV kartica. Jedan je terratec (kartica crkla),a drugi je Leadtek (USB kartica). Zanima me, da li ce mi neki od tih daljinaca raditi sa IR rec za ebaya? Vidio sam da ima tih jeftinih IR prijemnika pa me zanima oce to radit? Ovaj leadtek inace neradi bez PVR softwarea od Leadteka,a isto je i sa terratec. Stvar je u tom da bi stavio linux, no kako mi treba daljinac za XBMC ne mogu se odreci winsa jer mi ova Leadtek ne radi na Linuxu. Pa sam dosao na ideju sa tim IR prijemnikom,ali da ne narucujem bezveze ako nece radit.
![]() |
#687 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Ma da, vjerojatno to neće ići sa ovim mojim IR prijemnikom. Prolazio sam već kroz ovaj tutorial ali ne radi...možda ja nešto krivo napravim!? Nije mi jasno u ovom tutorijalu zašto kod slaganja Activitya ima ubačen i MCE keyboard i MCE remote??? U slučaju da mi ne radi moj UIRT, rješenje bi bilo nešto ovako pretpostavljam, ali opet imam problem jer su na ebayu svi ti IR prijemnici za Vistu ili 7. a ja sam na XP, a konfiguracija je stara i slaba i sumnjam da bi gurala Vistu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |||
Premium
|
Citiraj:
Sa tim neces imati problema sigurno. Trebao bi raditi bez greske i sa XP-om. Onaj tvoj konverter, sta on konvertira? RF u IR mozda? ![]() I jos k tome wireless ![]() Onaj je isao na MCE keyboard da dobije onaj dodatni izbornik. Mozes i ovako sa direktnim ubacivanjem MCE daljinca, a mozes i onako. Nevazno, posto se i jedna i druga konfiguracija svodi na ubacivanje tipki. X=stop space=pauza c=context menu backspace=korak unazad esc=izlazak iz menija ... itd Citiraj:
![]() |
![]() |
#690 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Trenutno mi je u gornjem lijevom kutu "Logo" i kućica gdje dolazi kvačica da li je serija pogledana ili ne. Kako da jedno od te dvije stavke prebacim u desni gornju kut? Tako da mi se ne preklapaju.
![]() |
|
|