|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
preporuka NASa sa torrent klijentom
Daklem Ono što trebam od NASa je da mogu staviti torrent klijent na njega ili da ga već ima da je uber jeftin dapace sto jeftiniji to bolji da je cim manji zahvaljujem.
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
evo pridruzujem se upitu i pod moj kriterij stavljam jos i da je 2-bay, raid1, uPNP... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
tražio, tražio i na kraju sam uzeo ploču s atomom i složio svoj nas klijent ![]() ja sam htio GB LAN (to se još i da naći), podršku za bar dva diska, a da nije ograničenje od po 1TB po disku (skoro pa nemoguće), tiho ili hlađenje koje se da modificirati i koliko toliko napredan torrent klijent. Vidio sam svašta, od ac rayana i sličnih (uglavnom imaju ograničenje veličine diskova ili MORA biti neka vrsta raida, što mi ne odgovara) ili nemaju torrent klijent. Naletio i na neke turbo jeftine kineze na ebayu, ali u to kućište ne bi strpao ni plastičnu bocu, kamoli disk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Whatever :)
|
Ja imam D-Link DNS 323,idu dva diska unutra, ne moraju biti u raidu,ima torrent klijent, rade i diskovi od 2TB. Ima i GB LAN, takodjer ima support za FTP server preko DynDNS. Uglavnom sve u svemu ok uredjaj jeidno cijena nije bas mala, oko 1300kn.
![]() |
#5 |
Administrator
|
da, zaboravih - da je razumne cijena. Imam na poslu 343, dobra stvar, osim male zaj****s domenom, no uglavnom radi ok. Jesi možda imao priliku isprobati svog na domeni, s AD korisnicima i slično? Kako rade media playeri (wd tv i slični) s njim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Whatever :)
|
Nisam probao na domeni jer ga koristim kuci. Sto se tice media playera imam od LC POWER LC-PRO-35B-MTV i stream radi bez problema, klasicno avi fajlovi jer ovaj moj player nema support za HD materijale.
![]() |
#7 |
bycod
|
ma ja bi uzeo i nekog kineza jer mi u principu treba samo da uplodam na torrent i da mogu kasnije to prek mreze baciti na main komp...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam si takodjer slozio nas/torrent klijent iz atoma. Nije bas najjeftinija opcija, al su mogucnosti vece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Administrator
|
Citiraj:
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=nas....c0.m270.l1313 Ovo mi izgleda zanimljivo: http://cgi.ebay.com/Buffalo-NAS-Link...item3364895338 Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
|
znaci ak piknem atoma doletim do tebe po image harda ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|