|
![]() |
#1891 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nexus S dolazi u Italiju slijedeći mjesec za skromnih 550 EUR, ali.... neće imati SAMOLED već Super Clear LCD. Očigledno da u Samsungu imaju problema sa proizvodnjom SAMOLED ekrana i za vlastite mobitele jer drugima ih ni ne isporučuju više. http://www.gsmarena.com/nexus_s_in_i...-news-2251.php
#1892 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1893 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
ovaj moj galaxy gt-i9000 je od t mob. kad sam u kiesu prepozna ga ali samo kad je isklj. usb ispravljanje kad je uklj. štani dali je kad me pita za nadogradnju nakon 10tak sek. mi kaže da je prekinuto nadograđivanje nego negdje sam čitao da može biti do kabela usb-mob. da umjesto 4 žice ima samo 2 za punjenje preko kompa jeli tko imao takav sl. |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Guest
|
Citiraj:
Procesi idu dolje, performance per watt ide na bolje (ergo i frekvencija ide gore), te flagship smartphonei (kompovi) će uvijek imati kraće trajanje baterije. Naravno, tebi nitko ne brani da ga downclockaš do ibera. (iako ćeš skužiti da nećeš toliko dobiti koliko si mislio samo od CPUa) Za dugo trajanje baterije imaš vulgaris mobove sa i prek tjedan trajanja baterije. Očekivati od jednog smartphonea sa ovim perfomansama i minijaturnom baterijom trajanje od prek jednog dana (aktivnog rada) efektivno je glupost. |
|
![]() |
#1895 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Momci, ako netko slučajno ima mob koji nema mogućnost za Froyo 2.2 (barem ne službeno) poput mog LG GT540, ima jednostavnija varijanta app2sd (kojega je poprilično komplicirano za instalirati) - Link2SD Ja probao, radi na 2.1 Eclairu rootanom (bez fastboota i recovery-a, osnovni OpenEurope ROM). Počistio si memoriju na telefonu i glavne aplikacije (widgete i launcher ostavio na mobu)
#1896 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
koliko sam ja skuzio i dalje ti odredene file-ove sprema u internu memoriju, dok one malo teze stavlja na sd karticu. dok se ovo ne razvije malo bolje ja cu i dalje koristit data2sd. po meni je to za sada najbolje. |
![]() |
![]() |
#1897 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Kupio sam si desire hd i do sada prezadovaljan,, jedino vecina govori o update, ali kada idem pod ažuriranje softweera sustava pise mi da nema dostupnih ažuriranja..Dali to znaci da ovi novi dolaze automatski updatani |
![]() |
![]() |
#1898 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1899 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pozdrav! Krajnje je vrijeme da nabavim novi mobitel, a konačno i imam novce za njega! Već prije sam se odlučio na androida, a nakon podosta dana analize spao sam na 2 modela: HTC Wildfire & SE Xperia x8 Telefon cu koristis najvise za livestreamove i livescorse. Znam da ima justin.tv aplikacija, pa cu pratit tenis preko toga. Dakle, video nebi smio zacukavati, i mob bi trebao streamove vuci relativno glatko. Htio bi odigrati pokoju igru, nisam siguran dal ide NFS shift na wildfire zbog rezolucije, ali htio bih, ako ne nfs, barem glatko igrati angry birdse. Još mi je dosta vazno mobilno surfanje.. Mislio sam cak kupovat rabljeni Iphone, ali ipak bi rađe noviji mobitel s garancijom. Zanimljiv mi je onaj bonbonov dnevni paket sa 300mb prometa dnevno.... Pa eto, molim Vas za sugestije. Znam da ima x8 dosta manju memoriju, ali nadam se da mi to nece bit problem. |
![]() |
![]() |
#1900 |
Moderator
|
#1901 |
Dubwise
|
Zanima me jel itko imao iskustva sa koristenjem universal SIM "navlake" za SIM karticu u HTC Desireu ? Mobitel mi je zakljucan na VIP a htio bih ga koristiti na Tele2, cijena da otkljucavanje u VIP-u je cca 500 kuna sto je po meni astronomski visoka cijena te nema sanse da im dam tu lovu. Vidio sam da hrpa stranica prodaje kljuceve za otkodiranje, no citao sam da postoje i operateri koji zakljucavaju svoje mobitele koji se ne mogu otkljucati pomocu tih kljuceva pa bih htio cuti od nekoga tko je imao iskustva sa universal SIM-om ili nekim servisom koji prodaje kljuceve i da je uspio otkljucati HTC Desire zakljucan na VIP-u. |
![]() |
![]() |
#1902 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Jucer sam malo usporedjivao novi i stari Desire... tj. konkretno moj sa AMOLED displayom i drugi sa SLCD-om. Razlika je ocito primjetna samo kod crne, puno puno dublja crna na AMOLED-u, dok je na SLCDu nekako glowy tamnosiva, slicno kao paralela IPS i TN panela kod monitora. Sto se slika tice, SLCD ima nesto hladnije boje, ali svejedno izgleda odlicno, i mislim da mi ne bi ni najmanje smetalo sve dok ih ne gledam paralelno, jer ajmo rec AMOLED ima nesto bolji prikaz. Uglavnom, moram priznat da najbolji display imaju Samsung Galaxy i Wave... ![]()
#1903 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: Nije ni čudo obzirom da se radi o Super AMOLED ekranima. Doduše, iP4 im je sa svojim Retina displayem (IPS LCD) zadao gadan udarac na tom području. Sad su se svi počeli takmičiti tko će potući kvalitetu Retine i SAMOLED-a.
#1904 |
PRO
|
Osobno nisam imao nijedan od navedena mobitela, no kolega na forumu Qwasy je imao HTC Wildfire i bio je potpuno razočaran njime, rekao je da je mobitel spor i neresponzivan, te da ga ne preporučuje nikome.
#1905 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Probaj dogovoriti neku probu pa ako ne radi da vratiš?
![]() |
#1906 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1907 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Uzmi T-mobile Pulse ako negdje nađeš. Po cijeni te Xperie dobijes telefon koji je bolji po specifikacijama, a i community mu nije bas za baciti ![]() Ja sam ga nedavno kupio kao drugi telefon, cisto da isprobam taj Android, i moram priznati da je ok za tu cijenu. |
![]() |
![]() |
#1909 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Slažem se, spor je užasno sa Androidom 1.6 i upaljenim Timescape sučeljem. Updejtom na 2.1 i instaliranjem Launcher Pro-a mob postaje osjetno brži i responzivniji. Timescape najviše zafrkava, prokleti bloatware.
![]() |
#1910 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1911 |
Premium
|
Može jedna mala pomoć: Curi bi kupio neki smartphone do 1000kn, za manje može ali više nikako ![]() Jedini uvjet je da ima WiFi i kameru od bar nekih 3MP.. Ali znamo da svi pametni telefoni uz to imaju i druge stvari.. E sad, volio bih neku preporuku koji odabrat (ciljam i na polovne sa foruma ili oglasnika) pod polovne mislim ne stare više od koji mjesec.. Dali htc, sony er, zamzung ili nesto trece.. Osobno koristim Desire, i volio bi da i ona ima android tako da se bazirate po tome.. Eto, ako može neka preporuka, bio bih zahvalan.. (eventualne savjete i ponude može na PM).. Pozz |
![]() |
![]() |
#1914 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
#1915 |
PRO
|
Nokia 5630 Xpress Music 600 MHz symbiana. Kupija ga ja svojoj curi, oduševljena je njime! Ima bljeskalicu, dobru kameru, uzak je, malen, hard tipke za muziku, jedini minus je mali ekran, što smeta pri surfanju. ima masu aplikacija, da se modificirati na sve moguće načine i odličan community! ![]()
#1916 |
Premium
|
Dvoumio sam se izmedju Wildfire, x8 i nokie 5800 jer ju mogu za sitno kupit.. Ali izgleda da bi lako mogao presudit Wildfire, no interesira me dal je sa updateom 2.2 riješen taj neki lag i problemi sa prepoznavanjem sd kartice, nemogućnošću pristupa slikama na istoj, itd? Jer evo osobno, dok sam čekao u redu u vipu, ispred mene je bila neka cura koja je dosla reklamirat wildfire upravo zbog gore navedenog problema sa sd karticom.. A o tome ili sličnom sam čitao u ovoj temi ako se ne varam.. Znač, mogao bi bit Wildfire, kao što preporučate.. |
![]() |
![]() |
#1917 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Moja preporuka ipak ide na x8. 5800 ni pod razno, drugi svijet skroz od navedenih, ali u negativnom smislu. Imao godinu dana....
![]() |
#1918 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Imam isto mišljenje ko jopis ..nije wildfire toliko dobar ali je sigurno bolji od nokie 5800 i vražijeg symbiana ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Guest
|
|
![]() |
#1920 |
Premium
|
Jel' može biti da dva Wildfire-a nisu ista? Eto recimo meni Wildfire radi prilično glatko u nešto više od par mjeseci korištenja. Nema laga, u njemu je 8gb kartica class4 (znači daleko od nekih brzina) i dosta nepotrebnih aplikacija. Imam instaliranu zadnju nadogradnju na froyo, koristim go launcher i par wigdeta. Ili ne očekujem previše ili on radi dobro? |
![]() |
![]() |
|
|