| 
 | |||||||||||
|  27.01.2011., 17:26 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jan 2011 Lokacija: Strmec 
				 | 

Lemljenje kondenzatora na nVidia GeForce 8800GT
			 Evo ovako. Nabavio sam jednu Twintechovu 8800gt, jedini problem što nema zadnjeg kondenzatora kod vregulatora. Ali uspio sam nabaviti i sličan, malo jači kondenzator, i sad stavim ja nju u komp prvo bez tog kondenzatora i pokrenem ga i upali se na 1 stotinku i zgasi, malo se ventilatori pokrenu, ne naprave ni puni krug. I sad stavim ja kondenzator gore (nisam lemio samo sam ga umetnuo i raširio nogice da ne ispada, pošto nemam lemilicu trenutno) i ponovo upalim komp i isti problem. Pa pitam je li u kondenzatoru problem ili u nečem drugom ako neko zna? Dal se možda kondenzator mora zalemit da bi radio il je dovoljan kontakt? | 
|   |   | 
|  27.01.2011., 17:29 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2009 Lokacija: Koprivnica 
				 | pa trebal bi samo kontakt biti dovoljan ak sam u krivu nek me neko ispravi. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.01.2011., 17:34 | #4 | 
| Nikad sit, uvijek žedan Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Vallis Aurea / ZG 
				 | Neznam šta si uopće probavao palit bez kondenzatora, a i ovako nezalemljeno... Nek ti to neko zalemi pa da znaš na čemu si, jel grafa prdnila il radi 
				__________________ Sent from AS/400. | 
|   |   | 
|  27.01.2011., 20:04 | #7 | 
| Zvoni. Kucanje ne radi. Datum registracije: Sep 2008 Lokacija: ZAGREB DUBRAVA 
				 | da to je dupla ili cak i trodupla stampa tak da je nebudes zalemio sa obicnom lemilicom....druga stvar pazi gdje lemis jer ti mjesto gdje stoji kond nije spojno mjesto kontakta istog! znaci kontakt moze bit i s donje strane! na to treba pazit! 
				__________________ Those who believe in telekinetics, raise my hand! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |