|
![]() |
#7081 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() I baš sam ovih dana pokušao tweakat igru/winse da iskoriste CPU do max-a, ali bezuspješno ![]() EDIT: I GPU je iskorišten 60-70% max |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7082 |
Guest
|
to je fićr. da ne izgore komponente. VOIP isto, da radi stalno onda bi ga abjuzali i dogovarali se previse. |
![]() |
![]() |
#7084 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma za gpu nisam ni gledao kakvo je stanje. S cim uopce mogu provjeriti koliko igra iskoristava graficku? Problem je u tome sto mi igra uopce ne koristi 100 % procesora, tj koristi ga max 70 % i to se vidi u igri.. Kod nekih zahtjevnijih scena kao mortar, rusenje i puno eksplozija ne fps mi pada na nekih 40 i to na dx9 sa full detaljima .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7087 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Koliki imate inače ping u igri? Meni na server browseru piše 42, uđem na server kad ono preko 100. Ništa strašno, tako mi je stalno 100 do 150, ali nekad se zna desit da mi se netko teleportira pred mene i ubije me. Ono, vidim ga da trči iza zida, stanem (s druge strane ceste) i nanišanim. Taman kad ga vidim da je izvirio, puknem mu posred bulje i ništa. Nakon toga nestane i stvori se predamnom i zakolje me. Ono, preko ceste se teleportira. Desilo se nekoliko puta već i polako mi ide na živce. Jel imate kakvo rješenje za to ili da se žalim upravi vodovoda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7088 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A ovo nestajanje i pojavljivanje igrača je čisti lagg, može bit do samog servera ili tvog pinga,al ako ti je ping previsok obično te server odmah izbaci pa nebi ni došao do toga da ti je visok ping izrok lagga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7089 |
Premium
|
Ništa ne skidam, server je u Njemačkoj a inače me izbaci ako je prevelik ping. Jedino što mi pada na pamet je da taj netko ima gadan ping pa meni izgleda kao da se teleportira. Nije strašan niti učestal problem, čisto me zanimalo. Svejedno thx na odgovoru. Ima drugih servera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7090 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Onaj ping ingame (dok si baš u igri i stisneš TAB) nije pravi ping. Prava vrijednost pinga je negdje na pola od tog ingame broja. Ako ti je ping ingame 150, to znači da ti je pravi ping otprilike 75. A na nekim serverima iako mi je ping bio oko 50, znalo se dešavat poskakivanje igrača, a na ostalim serverima sve normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7091 |
Guest
|
ono sto vidis u igri je ukupna latencija izmedju tvoj kompa i servera, ukljucivo i hardver. kad vidis teleportiranje modela po mapi to je zbog laga, bilo loseg servera bilo nekog debila koji ima ping 300+. iliti los netkod. |
![]() |
![]() |
#7093 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
obrisah... Zadnje izmijenjeno od: zulije. 26.01.2011. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7094 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7096 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7097 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7098 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7101 |
Premium
|
Nevjerojatno da se to dešava u tolikoj mjeri u današnje vrijeme. Vade se na 2000 stavki koje se prate, a blizzard se ne vadi na takve stvari. Čudno kako mmorpg radi a obična mapa sa max 32 igrača predstavlja problem. Peškani ne žele ulagat u servere i onda imamo to što imamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7102 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7103 |
Premium
|
Može se igrati... ali daleko isplativije je kupiti original key jer ima dosta muke sa piratskom verzijom...i nije niti toliko skup više..nađe se za 100kn i sjednes i uživaš u igri Zadnje izmijenjeno od: Ecips Dlo. 27.01.2011. u 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7104 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7106 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7107 |
Premium
|
Jedno je probat piratsku igru pa, ako ti se sviđa, kupit oriđiđi, a ovo je po meni besmisleno. Ljudi kupuju opreme ko pljeve a nemaju 100 kn za bfbc2, moš mislit. A vidim i da se tolerira takva pitanja sada. Još samo fali da netko postavi pitanje tipa: Ne radi mi aimbot, jel ima tko ideju zašto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7109 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|