|
![]() |
#7022 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
i kak si na njegovom accu ak nemaš njegov key ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7024 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je banan taj acc jer se sa njim pokušalo igrati preko piratske kopije ![]() EDIT: Ako se dobro sjećam EA acc (isti kao i od BFBC2) možeš napraviti na stranicama EA bez da imaš ijednu njihovu igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#7026 |
Premium
|
1. Da bi igrao MP moraš imati orginal key koji ćeš upisati prilikom instalacije 2. Ako si stavio crack za BFBC2 na svoj komp nećeš moći igrati igru NIKAKO 3. Ako si instalirao igru na svoj komp potpuno legalno i igra je updateana legalno moći ćeš igrati na accountu jedino ako netko drugi u tom trenutku već nije logiran na taj acc 4. Na legalan key od igre možeš napraviti više EA accounta, ali sa istim game key-om nemogu trenutno biti ulogirana dva EA -accounta |
![]() |
![]() |
![]() |
#7028 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pobriši sve od igre, reinstaliraj igru, upiši ključ, pokreni updater, pusti da skine zadnji patch i moralo bi raditi. Što se tiče keya, ako ga ne može naći po mailu ili čemu, a igra je i njemu instalirana, key će naći u registryu preko registry editora. Googlaj kako naći key pa neka on nađe na svom kompu i nek tebi kaže koji je.
![]() |
#7029 | |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7033 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
majstor koji mi je trebao prodat igru ju je u međuvremenu prodao nekom drugom. maestralno... gdje ju ima jeftino za ubost? po mogućnosti DVD, a ne digitalna verzija. ili ako netko slučajno prodaje, nek se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7034 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Mislim da je ovo najjeftinije, barem sto se ducana tice http://www.svijet-medija.hr/Battlefi...28658,154.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7038 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Slobodno napisi koji ti je nick u igri da te dodamo, vidimo se online. ![]() OT: Nedavno sam uzeo 27" monitor i nakon prelaska sa 22" moram reci da sam se preporodio. Kao da igram drugu igru, sada mi je puno lakse nekoga ukokat na vecoj daljini posto puno lakse primjetim detalje u daljini. Sve u svemu BFBC2 na 27" monitoru je cisti sex... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7040 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@deadman - ovaj get a real life je epic! kad tako nesto cujes od admina na nekom serveru za kojeg se pretpostavlja da ima dobru satnicu na tom istom serveru za kojeg je odgovoran... pff ![]() o da, a probaj tek na 42''... orgije covjece |
![]() |
![]() |
![]() |
#7043 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
O, Bože.Pa ljudi, dajte se naučite browsat web, guglat, ili ne znam, koristiti forum tražilicu? Uglavnom, danas rade na serverima, održavanje i svašta nešto.Pokušavaju riješiti problem sa statsima. http://blogs.battlefield.ea.com/
![]() |
![]() |
#7044 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7045 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Imam opet par pitanja. 1. Ima li koja slikica koju imam u potpisu da se automatski linka na svježe statse? Već sam na level 25 i 1.38 k/d pa mi potpis zaostaje... 2. Imam GTX 460 grafičku i šaltam MEDIUM i HIGH postavke u igri i ne vidim ni najmanju razliku. Ima li uopće kakva razlika ili su u pitanju tako sitni detalji da ne kužim? Igram na 1680x1050 na 22" monitoru. 3. Strefim neprijatelja koji je snajper ili assault, pokaže mi se onaj bijeli X kada nekog pogodim. Neprijatelj ubije mene i vidim da ima 100% health a nema ni medkit ni doktora u blizini. Preslabo sam ga pogodio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7046 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7048 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() FOV se mjenja samo sa promjenom rezolucije monitora, ne veličinom. Neznam koja je reza na tom 27". I koliki FOV namjestiti uopće na 1920*1080? Citiraj:
2. Razlika je slabo vidljiva 3. To znači da te ubio netko sa strane, a ne onaj kojeg si pogodio |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|