| 
 | |||||||||||
|  24.01.2011., 16:19 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jan 2011 Lokacija: Osijek 
				 | 

Toshiba laptop ne prepoznaje Trust optički miš
			 Kupio sam Miš Trust model MI-4930Rp wireless optical mini maus i Toshiba laptop A2001IZ ga uopče neprepoznaje, imam 4 usb utora i u nijednom neide. Samo piše da je neidentificiran uređaj pronađen ali da ga nemože pokreniti jer driver nemože naći. Ja imam drivere i opet ništa a da stvar bude gora dosada sam koristio miš Targus sa žicom i niti njega više nemogu da koristim jednostavno neprepoznaje ta 2 miša dok Logitech prepozna i radi bez problema  Zadnje izmijenjeno od: Sebastian. 25.01.2011. u 16:51. | 
|   |   | 
|  25.01.2011., 16:50 | #3 | 
				 | Vista 32-bit. Jesam ga restartao par puta i reinstalirao drivere koje ima i opet ništa. U međuvremenu sam pokušao i msi-ev optički isprobat ali ništa .Kao da mu u računalu nešta fali a dok kod kolege na Win-7 sve prepoznaje a kod mene na Visti ne. Neznam dali moram negdje nešta podesiti da ga prepozna ????? | 
|   |   | 
|  25.01.2011., 17:04 | #5 | 
				 | A ima li kakvo rješenje za Vistu da nemoram rušit Vistu radi miša? | 
|   |   | 
|  25.01.2011., 17:24 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Probaj drivere instalirati ručno. Naime, kad nađe miša ideš na update drivere i ručno mu podesiš da ih pocucla ih foldera u kojem si raspakirao one koje si skinuo s neta.  Drugo rješenje je da si nabaviš drugog mišonju. 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  25.01.2011., 19:55 | #7 | 
				 | Znaći ništa jednostavno da se napravi !!!!!!!!!!!!!!!! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 |