Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.01.2011., 19:43   #31
The Player
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Zanimaju me te folije, kažete da ima više različitih po kvaliteti, možete li mi dati link za neku bolju sa samsung s5620
I kad se to ljepi, pa odljepljuje, dal ostaju kakvi tragovi
The Player je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2011., 11:48   #32
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Imao sam invisible shield na Nokiji 5800 i baš sam jučer stavio curi na Wildfire. Na 5800 je bila super stvar da je imala obrub oko ekrana tak da se folija nije mogla načeti po rubovima. Na Wildfireu je to sasvim druga priča i nekako me strah da neće dugo izdržati gore.

E sad, što se tiče anti scratcha. Invisible shield je po meni ne godinama, nego ga nikad neće stići ove folijice za par $, al opet ni ne vjerujem da im je to namjera. Međutim, nakon godinu dana prčkanja po njoj sa staylusom od Nokije, poznavali su se tragovi na foliji tj. bili su vidljivi. Sad imam Desire i neću kupovati foliju. Imam mekanu torbicu i to je to. Što se odljepljivanja tiče, ne ostaju nikakvi tragovi, naravno mora se isprati ljepilo, te bi bilo poželjno da se ostavi one tekućine u sprici koja dođe sa samom folijom. Govorim o Invisible shield foliji/paketu.

Inače što se tiče držača imam ovaj i za sad je predobar. Međutim sam uložak u koji se umeće mob je dosta loše plastike pa ukoliko stavljate gornji dio Desire s kamerom u njega lagano ga zastružete. Ja sam ga kontra okrenuo i sve 5.

Ove, kvazi zmijice, zaobiđite u širokom krugu, pogotovo ako vam je mob teži od 110grama. Vibrirat će/plesati i na kraju se odljepiti.

EDIT: isprika na duplom postu. Tražio sam nosač na ebayu pa sam napisao još jedan post.

Zadnje izmijenjeno od: Router. 18.01.2011. u 14:35.
Matt je online   Reply With Quote
Staro 18.01.2011., 17:31   #33
iko222
Premium

Datum registracije: Sep 2006
trenutacno imam invisible shield na htc wildfire-u al nije bas dobro zalijepljen (nije zrak itisnut na par mjesta) pa me zanima gdje to kod nas ima za kupit kao i neku futrolicu. Zanima me koje futrole da gledam (silikonske, kožne, plastične ili šta već ) ?
iko222 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2011., 12:13   #34
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Futrole tipa mekane (pouch) ako ćeš nosati mob u torbi ili hlačama al da si svjestan da imaš mob u džepu.

Jedan od takmaca za full body futrolu bi mi bio ovaj, al ga nažalost nema za wildfire.

Po meni bi ti torbica di se izvlači van bila sasvim dovoljna. Koristim je mjesec dana za Desire i sve 5. Curi sam uzeo preklopnu kožnu što ima utor za wildfire al to je tolko kruto, nedovršeno da bi to izbjegao u svakom slučaju.
Staro 22.01.2011., 20:11   #35
torq1337
Premium

torq1337's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Plastična zašt. mask za GT540 Optimus

Dakle,

molio bi vas ako znate neku trgovinu u Lijepoj Našoj, koja sadrži plastične zaštitne maske za LG GT540 Optimus a da to nije fukin eBay...

Unaprijed se zahvaljujem!
torq1337 je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2011., 22:08   #36
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
ja za svoj Desire trosim OVO i do yaya mi je.... bez ikakvih folija ili icega... na prvih par puta je malo tijesno al se torbica taman tolko razvuce da ne ispada iz nje a dobro stiti mob... i kostalo me cca 3$ skup sa shippingom s ebaya...
perich je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na