|
![]() |
#91 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
GTS-ica ide kao blesava, Asus GTS 450 TOP 1030/1120, evo jedne moje male sesije na zraku. http://hwbot.org/community/submission/1056345_ Malo mi se 3DMark Vantage blesirao (rušio unutar Windowsa) pri nižem vCore postavkama proca, pa sam ga morao dodatno podebljati za tu frenkvenciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Evo samo da javim da sam napokon kupio karticu MSI N450GTS Cyclone 1GD5/OC Grafa radi kao beba ![]() Jako zadovoljan u svemu, posto igram igrice tu i tamo jaca od ove mi nije niti potrebna. Razmisljao sam i o N460 ali nemam potrebe za njom. Sve u svemu same preporuke za graficku...pravo osvjezenje nakon ATI-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]() |
#96 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]() |
#99 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Nvidia GeForce GTS 450 - problemi???
Složio sam novu konfu - MB AM3 890, Athlon x4, 4 GB rama itd... Grafičku sam uzeo NGTS 450 s 1 GB DDR5 memorije. Sve normalno funkcionira, ali kad igram GTA4 dolazi do trzanja. Gledao sam na igrici koja je preporuka konfe i vidim da po svemu imam i više nego dovoljno. Nisam još isprobao druge igre pa ne znam kako se ponaša grafa, ali ovo viđeno me razočaralo. U čemu bi mogao biti problem? Napravio sam i update drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Pa glavni problem bi bio sto je GTA4 neoptimizirano smece od igre, a druga stvar je na kojoj rezoluciji igras i kakve si detalje, AA i AF stavio, a realno gledajuci nije ni GTS450 neka zvijer od kartice... Vidi kako se ponasa u drugim isto novijim igrama, ako je tamo sve ok, onda je problem u GTA4 ako i u drugim igrama steka e onda si uzeo slabu graficku i morat ces srezat rezoluciju/detalje ili prodat graficku i uzet nesto jace tipa GTX460 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Planiram uzet ovu grafičku... Ne kupujem svaki dan, pa me zanima jel vrijedi tih novaca? (800tinjak kn) ili ima nesto bolje u toj cijeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Guest
|
Koliko novaca kartica stvarno vrijedi je teško pitanje. ![]() A da li ima nešto bolje za te novce? - Nema. Imaš jedino Radeon alternativu - HD5750. Performanse su tu negdje, pa uzmi onu koju pronađeš za manje novaca. Edit: Citiraj:
Sretno sa shopping-om ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 23.01.2011. u 20:59. |
|
![]() |
![]() |
#104 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Konfa mu je i više nego dovoljna za GTA IV ako ga čak i moja može igrati na pristojnim performansama. Realno gledajući, GTS450 jest zvijer od kartice...Druga stvar je što na ovom forumu ne vrijedi ništa ispod GTX460. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
A vidi meni "zvijer" predstavlja nesto jako, a GTS450 nije definitivno ni blizu epiteta zvijeri, pogotovo ne u uspredbi sa jednom GTX570, 580 HD 6970 ili 5970. A sto se tice GTA4 ni taj zadnji patch nije nesto posebno, i sa njime je i dalje ta igra skolski primjer kako NE raditi konverzije sa konzole na PC... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Lag u igricama s novom Palit GTS450 1GB
Kupio sam Navedenu grafičku u nadi da cu igrat malo modernije igrice. Instalirao sam NFS hot pursuit ALI LAGA, imam negdje oko 10-15 frejmova! Probao sam instalirat defultne drivere s cd-ea ali i najnoviji 266 driver s Nvidijine stranice. Moja "kanta": Core 2 duo 2.13 PSU ASUS GA-450 450W Matična P5LD2 SE Memorija transcend 2 gb 800 mhz (radi na 633 radi matične) PALIT GTS450 AOC 22" monitor LCD Win7 Primjetio sam da u NFS kad dignem rezoluciju da manje štopa? Dirt2 ide bez problema al opet nema puno razlike frejmovima od moje bivše Ati Asus X1950pro(probat cu jos malo) SC2 nece ni da se pokrene koju sam uredno igrao s x1950pro!! Probao sam clockat i proc i graficku al koliko sam primjetio skoro da i nema razlike! Probao sam izbrisat drivere od atia s drivercleanerom 1.5 jer i nakon instalacije gts450 sam vidio drivere od atia u task menageru. Nakon toga dobio sam mozda 2-4 fps više. Igrice su mi na particiji D. Dali je to problem s NFS?Sve dosada su mi bile na particiji D i uredno rade?? Mozda da uradim Format C? Dajte pomagajte jer sam mense cini, bacio lovu u vatru.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Registered User
|
Zar nema kakav savjet od experata ![]() HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Registered User
|
Eh ....kad se mora onda neka bude, nažalost. To znaci i mocna sedmica pada u vodu kad su driveri u pitanju... Izracunao sam koji bi psu trebao koristiti s ovom konfiguracijom i iznosi 380W na 100% peaku. Valjda psu mozemo eliminirati. Nakon formata javim rezultate. Hvala pink! Ako jos neko ima nesto za nadodat onda to uradite do sutra jer tada reinstaliram windows. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
380W teško, moja u full loafu troši nekih 160-170W, tvoja bi bila cca 200W a ne 380. Windowse promijeni zato jer si prelazio sa ati-a na nvidiu pa je onda teško obrisat sve što bi je moglo ostat od ati-a
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Driveri se "pokvarili", cesta stvar. Nije do win, vec do losih uninstallera od drivera. A mozda si i sam nesto zeznuo kod brisanja ATI drivera. Obicno ne ostavljaju neke zaostatke, a sigurno ne one koji jos rade u tray-u. Mozes probat obrisat nvidiu, izvadit ju van, vratit ati, instalirat full drivere, pa ih opet obrisat, otici u safe mod, obrisat sve sa driver cleanerom i vratit nvidiu sa zadnjim driverima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() moja preporuka mu je reinstalacija sustava i problem ce mu nestati, tj radit ce sve kako treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Registered User
|
"problem ce mu nestati, tj radit ce sve kako treba." Drzim te do riječi! i NADAM se da si u pravu inače ću počet da bjesumično trošim vizu a to nije poželjno ![]() je..te... sprzio sam na ovu konfiguraciju sa x1950 oko 4k kuna davne 2007 godine (pocetak 2007) a sad ih djele ko poklone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Nije problem u OS-u nego u tome što ekipa nikad nije čula za uninstal drivera i čišćenje zaostataka u Safe modu. Citiraj:
btw kad skida ATI/AMD drivere onda neka obavezno ide na opciju Express uninstall ALL ATI Software. Reboot i odlazak u safemod gdje će driver cleanerom ili Driver Sweeperom maknut eventulano zaostale registry stringove. Citiraj:
![]() Ono će mu pojest kakvih 15-20 minuta vremena. Koliko ono traje instalacija sedmice? Pa onda instalacija svih potrebnih drivera? Pa instalacija svih potrebnih programa? Pa fino podešavanje? ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Registered User
|
Vjerovatno ste svi u pravu. Nisam reinstalirao win7 vec 2 godine! nisam imao potrebe! tj sve do sad jer sam primjetio da mi i zatvaranje prozora stopka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Stigla Palit Sonic OC 450, radi ko vurica, hladna da hladnija nemre biti ![]() ![]() Fala svima na preporuci ove grafe!!! Respect! |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]() |
#118 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja znam samo da Palit i Gainward ne bum nikad kupil i to samo zbog idiotne naljepnice na zadnjoj strani. Zaboravi na kompletno čišćenje hladnjaka ili korištenje aftermarket hladnjaka i druge paste.
![]() |
#119 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma i nije to nikakva mana navedenih modela ![]() ![]() A i neskidaju svi cooler i stavljaju pastu ili montiraju nešto drugo na grafu(ima onih kome to nije bitno, bitno da tjera sve igre kako treba) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|