|
![]() |
#91 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sami smo si skuhali kašu, trebali smo dobit srbe i otići sa 3 boda dalje ![]()
![]() |
#92 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja ne znam što tu više radimo, pa tako je jasno ko' dan da će Danci svojim dežurnim potrošačima alkohola pustit da idu s njima dalje i to je to. Ako ne puste - neće im Šveđani više nikad doć pit na feribote ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne ovisimo mi ni o kome. Trenutno mi imamo 3, a Šveđani 4 boda. Ako dobijemo Šveđane i Poljake, imaćemo 7, a Šveđanima ako Danska pusti imaće 6. ![]() @Jelc: da smo dobili Srbe išli bi s 2, a ne 3 boda dalje.
![]() |
#95 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Srbe smo morali dobit, mi smo natukli rumunje sa 6 razlike a oni razbili srbe sa 10 razlike...i onda mi odigramo epski na nulu ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jelc bilo bi super da se to tak može gledati... Mi smo pobijedili Argentinu 18 razlike, dok je Argentina pobjedila Švedsku 5 razlike, a Švedska Poljsku 3 razlike. Logički zaključak - danas bi trebala biti katastrofa za Švede...a s Poljacima nebi trebali ni igrati. ![]() ali u sportu nema matematike i logike, iz iskustva mogu reći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jedan dodatak: Rumunji i Srbi su igrali revijalnu utakmicu. Koliko god da je rez bio, ne bi bilo nikakve razlike, jer Srbi nisu prenijeli ni bodove ni gol razliku iz utakmice s Rumunjima u drugi krug (prenose se samo rezultati s ekipama koje su se plasirale u drugi krug, sve drugo se briše). Tako su Srbi prenijeli isto 1 bod, kao i mi, iako su imali 5 bodova na kraju prvog stadija, a mi 7. Stoga mi se čini da su se Srbi odmarali u toj tekmi i taj rez ne bih nikako uzimao u nekakve usporedbe...
![]() |
#99 |
Super Moderators
|
Zelen je još Goluža ![]() Nije repka toliko loša ali lik kad je frka samo gleda i ništa ne mjenja....
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma da smo dobili Sbre, opet bi trebalo ići na 3 pobjede, to je jasno. Goluža je još jako zelen, mislin da nije bila pametna odluka da mu se da reprezentacija bez većeg iskustva. Imamo mi i veće rukometne stručnjake od njega, no dobro sad... Što se mene tiče, ova naša situacija nije loša. Treba pobjedit domaćine i suce u jednoj utakmici, to je istina, al mi pucamo na medalju, tako da nam nema tu izlike. A mi smo bili u situacija da smo dobili po 5-6 utakmica pa bi gubili jednu i bili 5. E sad je drugačija situacija i virujen u naše skroz... Al prije njih triba odgledat Ivicu, skoro pa se cijela sezona lomi na ovoj drugo utrci! Ajmo IVO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jel to sam mene nervira onaj sukomentator? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jel sad vidite o cem vam se prica cijelo vrijeme?! ovo je hrvatska repka, i njen optimum. trenutno smo mi jedna prosjecno losa momcad, bez glave bez repa.... smajlagicu vrati se!!
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa jel moguće ovo, tolika neuigranost!! Šta su oni radili na pripremama? Kasne na dodavanja, fulaju i sudaraju se u križanjima! I fakin Lacković na silu samo šuta neizrađeno... Koliki god optimum bio, ovo su početničke pogreške... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ne da mi se vise gledat utakmicu i zivcirat se bezveze koja je dosad najbolja repka prvenstva? danska? kako francuzi igraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Najgore što sudac misli da će nam pomoći tak što igramo s igračem više, al to nam je savršena prilika da primimo gol jer naši očito neznaju što bi radili s igračem više
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#110 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
|
Katastrofa! Eto nam Goluže, nema polufinala, i kad se sve zbroji, nismo pobijedili niti jednu ozbiljnu reprezentaciju (ne, Argentina nije ozbiljna repka, još). I sa prosječnim Srbima jedva bod...kako je netko gore rekao, padamo u prosječnost i više nismo vrh svjetskog rukometa. Kad se sjetim da smo uz Francuze bili svrstavani u favorite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Inače kladih se protiv Hrvatske ![]() Dobro je ovo ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
A jbg., takva je realnost. Kao da nema više timskog duha. Kad se sjetim kako su se nekad Lac, Balić i Pero križali, protivnik je padao na tlo kad bi im se splele noge. Sad je to sve nekako stihijski, bez plana. A i nije mi jasno koji klinac svi pucaju na isto mjesto, u golmanov donji desni kut ![]() Suci su me iznenadili i sudili potpuno isto i jednima i drugima (i što se tiče isključenja, i što se tiče previda probijanja). Držali su kriterij i mislim da osim onog crvenog kartona nisu imali nikakvih grešaka vrijednih spomena. edit: @Nybelung: Kako si to lijepo sročio u postu ispod ovoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kad u igri apsolutno ništa ne valja, onda krivca treba tražit u lošim pripremama. A i na utakmicama je Goluža donosio, u najmanju ruku, čudne odluke. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nisu to pocetnicke greske, to su nedostatak tehnike unutar momcadi, svaki igrac ( izuzev balvana kopljara i buntica ) je tehnicki jak kao individua, ali kao momcad trebaju nekog trenera koji ce ih znat savrseno ukomponirati, ovdje se vidi da nema trenera tj da nas vodi gospodin goluza koji kao ni lino cervar nema pojma o rukometu i rukometnoj tehnici, sto se odrazava na nasoj igri u nazad par godina, bezglavnost u napadu, supljost u obrani
![]() |
#116 |
Premium
|
Hehehe, Goluža na pitanje zašto nismo dobili niti jednu od tri ozbiljne repke kaže "nijanse su odlučivale". Koje nijanse, nijanse bi bile izgubit za gol ili neriješeno, nijanse su odlučivale samo protiv Srbije i to nismo dobili! |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
|
Ma nama uopće netreba trener kad možemo igrat individualno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
|
Za koga dalje navijati? Mislim da ću za Dance. Oni bi se možda mogli najbolje oduprijeti francuskom stroju (latino Rome ne računam). edit: Mislio sam za prvaka. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 23.01.2011. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
|
Hočemo Ante Kostelića za trenera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |