|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam doma Cosmos Pure i nikako da prebacim komp u njega....pa ako se hoćeš mijenjati za Obsidiana... ![]() Zezam se, ako si imao starog Cosmosa, onda znaš sve nedostatke Pure-a, promijenili su samo boju. Zašto nisu napravili lufta na desnoj stranici da se mogu provući kabeli od napajanja mi je misterij... Osobno, da postoji kućište koje bi imalo Cosmosovu vanjštinu i Obsidianovu unutrašnjost, mislim da bi to bilo ultimativno big tower kućište IKADA. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Perfektan kejbljiving job napraviš u i CM HAF 932, jedino što nemaš te gume na rupama za kablove i crnu unutrašnjost.. Ultimate kučište IMO bi izgledalo kao Cosmos i imalo Cosmos RC1000 kavez za diskove, a unutra da je Lian Li X1000/X2000. Removable MBO tray, kablovi, propuh... to je unutrašnjost ![]()
![]() |
![]() |
#273 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja nebi imao ništa proti starog Stackera + malo posla oko unutrašnjosti. To je zamene kućište. Samo ih je preteško danas naći.
![]() |
![]() |
#274 |
|
Jasno, baš sam htio spomenuti kod removable MBO traya da je kombinacija Lian Li i CM Stackera. Evo ga jedan na tržnici, 800 kn. Svrbi me da ga ubodem, čisto da ga imam, neznam dali postoji zahvalnije kučište ![]() Bezvremenski klasik.
![]() |
#275 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja čekam dok se pojavi stari Stacker na tržnjaku ![]()
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
832 ima removable tray ali i tanji lim, po meni losije kuciste od starog ST01. da dodje stari ST01 ja bih ga uzeo za sekundarni komp, to je svevremenski tenk, vrijedi svake kune. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
|
Citiraj:
![]() Ali da, ako čemo u detalje, ST01 je za nijanse bolji. Apsolutno! ![]() Imamo na forumu lagani Stacker fan club ![]()
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imao sam dva ST01 (crna, naravno ![]() Jednog sam prodao, a drugo mi je kod bratića i nakon pet godina još uvijek izgleda moćnije od velike većine današnjih kućišta. Sjećam se kada sam kupovao prvog Stackera sam si rekao da je ovo zadnje kućište koje ću kupiti u životu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Lian Li je čudo i da mogu,onda bi PC-A71F http://www.lian-li.com/v2/en/product...ndex=61&g=spec |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Majo
Datum registracije: Dec 2009
|
Silverstone Raven RV-02. Ako ti se svida form factor,go for it. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...e_raven2&num=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#282 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kuciste ima takav koncept da usisava hladni zrak sa donje strane i baca ga van kucista na gorjnu stranu.. Istina, izgleda malo cudno i nebi bija moj prvi izbor (mozda sam malo staromodan ![]() ali vjerojatno dobro funkcionira u stvarnosti.. Da kupi prasinu, da - ali kupi i moj Antec1200 i to dosta sa 3 x 120mm usisna venta unatoc filterima (kao i svako kuciste sa par intake ventova)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
prašina od ispod uopće nije problem, jer ima jako sitan filtar za prašinu. Imam ga ja već godinu dana i moram priznati da je RV02 najbolje uložen novac u kućište dosad. Topla preporuka.
![]() |
#286 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
+1 za raven v2. Kuciste ima nekih mana, ali ukupni dojam je i vise nego pozitivan.. Hladenje je stvarno vrhunsko, mislim da nema mnogo kucista koja se mogu mjerit s ovim po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Kada dolazi Raven 3? Zainteresiralo me kuciste
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
The mighty pirate
|
Teško da će doć tako skoro, ako i uopće. Još nema ni naznake da bi mogle doć nove revizije Ravena i Fortressa s Penetrator ventovima koje su već duže vani. http://www.youtube.com/watch?v=8m8fC809TK0 A i na moje pitanje uvozniku za srebrni Fortress 02 sam dobio odgovor da se srebrna kućišta ne uvoze jer nema interesa za njih. ![]()
![]() |
#290 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
H2O
Citiraj:
Za radijator vodenog npr. je idealno ova ventilacija ispod... Meni je trenutno disk okomito i prednji vent dere po njemu po cijeloj površini...malo neobično al je temp WD Blacka 31°C a npr dok je bio skriven ležeći na DVD čitaću pri vrhu kućišta, to je iznosilo 51°C. Sve ima svoje, baš me zanima test neke jače konfigruacije npr. i7 > 4GHz + SLi ili CF dvije vga u gornjoj klasi plus nešto diskova, usporedba temperatura s drugim kućištima, jel ima što takvo, linkovi? poz
![]() |
![]() |
#291 |
Majo
|
Osobno imam RV02,kuciste ne da je mrak,nego je najjace koje sam imao,a imao sam ih gro. Tiho,brutalno hladi,ima removabilne filtere koji se samo tako isperu i vrate nazad,a i najteze grafe na svijetu ti se nece saviti ![]() Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
|
Kolekcionar ![]() To kučište će i za 10 godina biti fenomenalno! Citiraj:
Zato mi je originalni Raven za klasu bolji od mlađeg brata.
![]() |
![]() |
#293 |
Majo
|
Cemu vise? Iza mi stane jedan SSD u njegovo predvideno mjesto,i 3 utora za HDD,stavis 3x2Tb,sto ce ti vise ![]() Ne znam cemu imas toliko HDDova,kad ih sve mozes zamjenit za 2x2Tb uz prakticki nikakvu nadoplatu,e sad,ne znam zasto imati 5 HDDa kad mozes imati 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
|
Imaš pravo oko toga, lako se zamjeni više manjih diskova za manje večih, ali još mi nijedan disk nije krepao pa ne želim izazivati vraga i zamjeniti za veće jer kakve sam sreće krepali bi u roku odmah i izgubio bi sve podatke ![]() Ovi Hitachi-i kod mene su ko tenkovi, najzahvalniji diskovi ikad ![]()
![]() |
#296 |
Majo
|
Zbilja kuciste je super.Ventovi tihi,imaju potenciometar,kejblanje je do jaja isto,zbilja je dobro,ne ko na 800D,ali jako blizu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
The mighty pirate
|
Jel možeš par fotki napraviti? 1. Da se vidi razmak između DVD/RW i matične ploče, tj, zadnjeg expansion slota 2. Stražnji dio gdje kablovi izlaze 3. DVI konektor od grafičke. smeta li konektor DVI kabela poklopcu, a ako ne koliko mora biti savinut kabel.
![]() |
#298 | |
|
Citiraj:
Iskreno, meni je i bolje od Corsaira 800D. Zbog koncepta, izgleda, hlađenja da ne govorim. Samo da je malo veće i da ima više 3.5" slotova ![]() Ajde uposli taj Desire HD i poslikaj nam ga malo ![]() Ja još pikiram Lian Li Tyr X2000 i od njega ili nekog njegovog brata neću odustati dok ga ne nabavim. Radije ću dati 3k kn za kučište nego za grafičku ![]() Onda će nažalost meni debelo najljepše kušište ikada Cosmos u mirovinu - na policu ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@1v@n Review Video review, pa mozes viditi kako kuciste izgleda u stvarnosti i kako su izvedeni izlazi za kablove... Ali definitivno bi bilo dobro viditi par slikica onako iz prve ruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Majo
|
Samo da ULam slike ![]() PAZNJA SLIKE SU OGROMNE ![]() http://img59.imageshack.us/i/imag0009vg.jpg/ -Ovjde se vidi ovaj BP od ploce,tu su mi trenutno svi konektori. http://img41.imageshack.us/i/imag0010yj.jpg/ -Nemam grafu,to sad ocekujem,kao sto se vidi,ima skoro 10cm za konektor,kad uleti grafa,tako da,stane cigla unutra i neces joj morat savijat zicu ![]() http://img25.imageshack.us/i/imag0011nt.jpg/ -Interijer malo,6pinci cekaju grafu ![]() http://img338.imageshack.us/i/imag0013hp.jpg/ -Netko je trazio ovu sliku ![]() Nisu bas u fokusu,tresu mi se mal ruke pa je tesko ![]() Jos nesto ![]() Zadnje izmijenjeno od: snob. 23.01.2011. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|