|
![]() |
#2581 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
10 mjesec - 32 spajanja 11 mjesec - 29 spajanja 12 mjesec - 32 spajanja Ovaj mjesec - 18 spajanja Da napomenem da sam prije promjene D-link routera sa Tp-linkom imao mjesecno i do 130 spajanja. Sada uzivam i (kuc-kuc) ne pamtim kada sam zvao SZK. ![]() Naravno da i optiTv radi savrseno osim nedavno kad je bio globalni prekid 2 dana. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Stanje 21:52 Bandwidth Down/Up(kbps) 2841 / 159 SNR Margin Down/Up(dB) 9.8 / 8.5 Attenuation Down/Up(dB) 45.0 / 61.2 Kako se to ludo mijenja. Bas gledam u isto ovo vrijeme samo prosle godine imao sam iste probleme. Tad sam trazio da zamjene splitter i nisu htjeli. Tek kada mi je riknuo modem lik sve zamjenio. Eto bilo ok sve do jucer. EDIT: izgleda da to malo duze traje. Nisam bas bio pri pc-u. ![]() Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 18.01.2011. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
amaterus kompjuterikus
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Neznam kakva je infrastruktura, ali po parametrima bi rekao da si cca 5km od centrale. naravno, ako ti je lokalna u redu. Opet neznam da li si u kuci/zgradi, ali ako si u mogucnosti sam napravi neke predradnje prije nego se decki iz optime udostoje izaci na kvar. to kazem jer znam da ne dolaze na prijave kvara, bar ne u mojoj regiji. E sad, ako si u kuci napravi ovo: postoji sigurno glavni ormaric od telefona na kuci di ti je spojen kabel do uticnice di je modem. uzmi modem i spoji ga direktno na izvod, tj. na taj ormar. iscitaj parametre onda i usporedi s gore navedem parametrima. ako dobis bolje rezultate onda je lokalna u banani. btw, koju brzinu placas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
amaterus kompjuterikus
|
ovdje ti se radi o losem spoju negdje. lokal je ono na sto prvo ciljam, al bez mjerenja i ovako na daljinski je lupetanje. šetanje parametara je rezultat: 1)lose lokalne-loš spoj 2)utjecaj vlage/kise na izvod-opet loš spoj 3)utjecaj vlage/kise na paricu-prijava kvara tvog isp-a t-comu, daljnja mjerenja,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja tkodjer svaki dan imam problema sa njima,pocelo je prije 2 mjeseca. veza padne na 2mbit (placam 10mbit) ping skace stalno, i to traje cijeli dan, kasno navecer nije toliko izrazeno jer pretpostavljam da manje ljudi koristi net. sta da napravim zvao sam ih 50 puta i uvjek isti odgovor. nije do nas resetirat cemo vam profil ![]() evo sta kaze moj sagem ruter: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
ledolomac!
Datum registracije: Sep 2008
|
pozdrav, zanima me jel netko možda ima problema sa d-linkovim routerom 2640R.. naime svaki put kad probam ući u postavke routera, preko lan-a ili wlan-a, router se resetira i padne link sa dslam-om, na kompu mi izbaci "network cable unplugged" i tek kad se lampice stabiliziraju izbaci mi se onaj prozor za username i pass... nazvao sam SZK od optime i oni su rekli da se dlink zna tako zablesirati.. nakon brojnih intervencija sam prijavio kvar.. to je bilo prije 2 i pol tjedna.. nitko mi se od tada nije javio.. anybody? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2591 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Procitaj malo unazad ovu temu, sve je receno o tom d-linku.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Radi li vam news server od Optime? Meni pise "connection refused". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Premium
|
bas sam maloprije napisao u temu od opere posto je dosla nova verzija da nije do toga mozda, ali znaci nisam jedini vjerovatno ce do jutra biti sve online ![]()
![]() |
#2598 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ni meni ne radi jos uvijek. News klijent mi izbacuje razne error poruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 | |
Premium
|
Bio je problem sa news serverom, izgleda da je to sređeno, meni sad radi normalno. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 01.02.2011. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskon nudi za 200kn mjesečno 10mbita flat i telefon, a na optimi za 215 imam 8mbita kojih ne mogu ostvarit... E da mi je iskon dostupan optima me više ne bi vidjela nakon ovog kaj nam radi u vž... ![]() Zadnje izmijenjeno od: ojpi. 02.02.2011. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Premium
|
Imaš neke penale koje moraš platiti ako prekidaš ugovor ranije, tako je kod svih ISPova koliko sam vidio. Ako ti internet ne radi traži da ti raskinu ugovor bez naknade zato što nemaš tehničke mogućnosti za korištenje usluge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Premium
|
Nakon što istekne ugovor oni ti pošalju drugi i ako ne odgovoriš u roku 7 dana smatra se da si produžio ugovor. A ako im vratiš taj prijedlog ugovora na kojem si izričito napisao da ne želiš biti više njihov korisnik, onda to i prestaješ biti. Dakle ne možeš biti njihov korisnik a da nisi vezan ugovorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ja sam im poslao preporuceno s povratnicom u roku od 7 dana da ne zelim produziti ugovor (jer mi je bilo glupavo da me automatski vezu jos dvije god. a nisu nudili nista osim nekih pola sata besplatno telefona ako se sjecam dobro) ali da zelim koristiti uslugu kao i do tada doduse nisam provjeravao kakav mi je status (moracu bas nazvati szk) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo da i ja pohvalim optimu ,grrrrrrrrrrrrrrrrr 3 god imao sam brzinu 10 mbs i prije 2 mj u puli su t.kom kopali za nove stanice. Nakon toga sami problemi padanje brzine svake večeri sa 10 .na 2 ponekad i ispod dva,i bla bla ,napisao i mail ,i napokon se udostojili javit konkretno ,svake večeri sam szk zlostavljao ih po 20 puta za brzinu već znaju moj broj napamet samo refreš i pozdrav . danas su mi bili iz t koma da vide u čemu je i zamolio sam susjeda koji radi u t.kom da mi sve objasni i caka je da su nas sa optime stavili na duplo duži put nego prije i 2 puta se prekida linija jer meni stanica od mene do kuće nova je 200 mt ali poanta je da od nje idem u staru koja je zagušena do kraja . tako da vas ne davim optima mi je ponudila raskid ugovora ,bez nadoplate itd naravno pristao sam , i moram na t kom jer bilo koji drugi provider ista stvar će bit nažalost moram na skuplje 80 kuna ali tako je to uhhhhhhhhhhhhh sad nisam siguran dali bi bilo i sa drugim providerom nekim neide mi se opet na t -smeće,,,,,,,,,ako ima ko kakva iskustva ili zna hvala,svi su mi drugi dostupni provideri u Puli
http://www.qtec.info/products/product.htm.334.html Zadnje izmijenjeno od: snermin. 07.02.2011. u 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|