|
![]() |
#1 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Problem...
Dakle na C&C: Generals Zero Hour CD-u broj 2 je jedan fajl u banani te mi zaustavi instalaciju uvijek. Polusao sam ga kopirati rucno sa CD-a sto je cini mi se uspilo u direktorij gdje ga instalacija automatski stavlja ali opet prekida instalaciju... ima netko kakvu ideju? Probao sam napraviti image pa sa imagea citati ali mi prilikom izrade imagea pokaze ta dva errora u nekom 152942 polju ali izradi image koji takodjer prekida instalaciju. Help! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ako je greška na CD-u pokušaj to riješiti sa programom Bad Copy pro. Ima mogućnost da odrediš pojedinačne fileove koje onda on spašava sa oštećenog CD-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
act of God
|
Sada je ovaj program to navodno popravio i imam 4 fajla od kojih bih trebao sloziti iso image ili kako se to vec kaze tj. da bude CD ROM. Kako? A nemam przilicu. ![]() Ima neki program u koji to ubacim i on napravi image diska?
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Koji program koristiš za otvaranje imagea? Virtual Daemon Manager možda? Mislim da ne postoji drugi program osim tog te namjene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
act of God
|
Pa mislio sam onda taj image pomocu Alcohola 120% ili VirtualDrivea samo metnuti u virtualni CD citac... probat cu.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Vrhunski program, kreira ti dodatni drive (max 4), prihvaća sve vrste imagea (iso,bin,cue,nrg,bwt,cdi,ccd....), vrlo jednostavan, kao da imaš dodatni DVD/CD drive u kućištu. Emulira i zaštite protiv kopiranja (Safedisc,Securom,Laserlock,RMPS)! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Je Virtual Daemon manager rjesava mnoge probleme ![]() |
![]() |
![]() |
|