Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.01.2005., 21:06   #1
Jozo
act of God

Jozo's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Problem...

Dakle na C&C: Generals Zero Hour CD-u broj 2 je jedan fajl u banani te mi zaustavi instalaciju uvijek. Polusao sam ga kopirati rucno sa CD-a sto je cini mi se uspilo u direktorij gdje ga instalacija automatski stavlja ali opet prekida instalaciju... ima netko kakvu ideju?

Probao sam napraviti image pa sa imagea citati ali mi prilikom izrade imagea pokaze ta dva errora u nekom 152942 polju ali izradi image koji takodjer prekida instalaciju.

Help!
Staro 25.01.2005., 21:27   #2
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
ako je greška na CD-u pokušaj to riješiti sa programom Bad Copy pro. Ima mogućnost da odrediš pojedinačne fileove koje onda on spašava sa oštećenog CD-a.
Ivan_1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.01.2005., 04:14   #3
Jozo
act of God

Jozo's Avatar

Sada je ovaj program to navodno popravio i imam 4 fajla od kojih bih trebao sloziti iso image ili kako se to vec kaze tj. da bude CD ROM. Kako? A nemam przilicu.

Ima neki program u koji to ubacim i on napravi image diska?
Staro 26.01.2005., 20:29   #4
Ivan_1
Premium

Citiraj:
Originally posted by Jozo
Sada je ovaj program to navodno popravio i imam 4 fajla od kojih bih trebao sloziti iso image ili kako se to vec kaze tj. da bude CD ROM. Kako? A nemam przilicu.

Ima neki program u koji to ubacim i on napravi image diska?
pokušaj sve fileove sa CD-a kopirati sa diska (copy paste) u folder, uključujući i skrivene, one koji su s greškom zamijeni sa popravljenima, moraš imati instaliran Nero ili neki takav program za prženje kojim ćeš tada moći zapržiti Image (sa Nerom neće biti .iso nego .nrg). Sve kopirane fajlove iz foldera sa Nerom staviš kao kad pržiš CD, odabereš Image recorder (drugog neće ni biti) i pržiš. Ovo je samo teorija, nisam tako kreirao image u praksi! Ali što će ti image?
Koji program koristiš za otvaranje imagea? Virtual Daemon Manager možda? Mislim da ne postoji drugi program osim tog te namjene.
Staro 26.01.2005., 21:15   #5
Jozo
act of God

Jozo's Avatar

Pa mislio sam onda taj image pomocu Alcohola 120% ili VirtualDrivea samo metnuti u virtualni CD citac... probat cu.
Staro 26.01.2005., 21:43   #6
Ivan_1
Premium

Citiraj:
Originally posted by Jozo
Pa mislio sam onda taj image pomocu Alcohola 120% ili VirtualDrivea samo metnuti u virtualni CD citac... probat cu.
znam ja što si ti mislio, pokušaj ti to sa Virtual Daemon Managerom http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/portal.php

Vrhunski program, kreira ti dodatni drive (max 4), prihvaća sve vrste imagea (iso,bin,cue,nrg,bwt,cdi,ccd....), vrlo jednostavan, kao da imaš dodatni DVD/CD drive u kućištu. Emulira i zaštite protiv kopiranja (Safedisc,Securom,Laserlock,RMPS)!
Staro 27.01.2005., 02:25   #7
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Je Virtual Daemon manager rjesava mnoge probleme Stvarno ga nije na odmet imati.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno