|
![]() |
#61 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pero, Balić, Džomba, pa u obrani LUDI Dominiković i Špoljarić, ti dva su jeli rukometaše a ne ko ovi danas, koji su po meni premlaki, premalo lupaju. E takvih više nema, nit bude zato treba napravit nekaj s tim kaj imamo, a to kak je neko rekel FIZIČKI su ne pripremljeni, spori ..a danas je rukomet puno brži. I zato ih treba gonit, a ne poslje reć nije im bil dan, ne igraju oni na regionalnoj razini da se ne to mogu izvuć. Rađe si pogledam Iveka kak se spušta na skijama i mete svoju konkurenciju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma kakav lino, o cemu vi pricate, repka je krenula nizbrdo cim su smajlagica otjerali, je, osvojili smo medalje, ali zahvaljujuci igracima koji su tada igrali ( dzomba,metlicic,spoljaric,dominikovic,kaleb itd, ) to je ista stvar ko da mi neko kaze da je ciro blazevic dobar trener zato sto je osvojio 3mjesto u francuskoj, nije istina, neki ozbiljniji trener bi s onakvim igracima bio prvi... nemojte mjesat trenere, i karizmatike, zabavljace. jedina osoba kojoj to trenutno uspjeva oboje, jest gspdn jose mourinho u nogometu... a sto se tice ovoga, da to nije nas maximum, je, vidjet cete u sljedecim tekmamama kako ce nas ekipa mesti, jer igramo sporo,slabo,tromo,bezidejno... a buntic dobar, nikako, dao je 7 golova ( svaka cast ) ali od tih 7, 5 ih je posredini slucajno od golmana uslo u gol, sjetite se njegovih prijasnjih partija za repku, tocno to, mlak udarac i nikakva ideja u igri. a o obrani da ne pricam,zato ju i ne igra...
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ćiro je imao tada igrače koji su uglavnom grijali klupu i nisu bili u top formi tako da ono 3. mjesto je bilo izniman uspjeh, ako ti se on nesviđa kao osoba nemoraš mu uskraćivati uspjehe. No dosta offtopica sad. Lino i Ćiro su zapravo u nekim stvarima i slično, obojca su znali motivirati igrače. Dakako da se njegovo odsustvo osjeti. Treba znati i posložiti i uigrati odlične igrače, nije to baš lako kao manager igre. Slažem se da igramo tromo i sporo i to vidim kao najveći problem plus da nam se golmani probude više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
|
Citiraj:
asanović boban prosinečki stanić? šuker i vlaović? sad mi molim te objasni jos jednom svoju recenicu jer ocito je da ja nisam shvatio ![]() takoder ne vidim kako je to offtopic, tice se line cervara, tj usporedba direktna. Sam si izjavio da treba znat uigrat i posloziti odlicne igrace, tko je to radio nego smajlagic, a lino je tu bio samo "veliki govornik" sto znamo i sami, nije dosta... Isto tako,reći da su golmani krivi je glupo, istina, mogli su više obranit, ali u rukometu dobrog golmana čini odlična obrana, mi igramo lošu obranu pa su ovi bili ko na streljani... Pogledaj si omeyera,zasto je najbolji golman svijeta, zato sto ispred sebe ima neprobojni zid koji mu odradi pola posla, a ne zato sto super odlicno cita ili ima reflekse ko pantera....
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Imam jednu knjigu o Francuskoj i bronci koju sam prije kojeg tjedna malo prolistao pa se baš spominjala loša forma nekih igrača i njihovih loših stanja u klubovima. Sve mrcine od igrača, slažem se, no npr. Štimac je tada bio u Derby Countyu i jako malo igrao (zbog toga je i bio prodan West Hamu), Bilić se s Evertonom baš i nije proslavio (skoro ispao u drugu ligu), Asanović u Napoliu loše igrao itd... Nisu baš svi bili van forme kako sam se krivo izrazio prvi put. I nisam rekao da su golmani krivi no mogli su koju obranu više sakupiti. Nama i je obrana najviše kriva za lošije rezultate, spori su, mlaki i imaju loš blok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Why so serious
|
Ma pobogu ko je grijal koje mrtve klupe? Svi koji su igrali 98' su bili glavni u svojem klubovima, a hvala Bogu igralj su svi u najboljim klubovima! Ne razumijem di si ti to iskopal da su grijali klupe ![]() No nebitno, ova rukometna generacija je isto takoder na zalazu, i to se polagano primjecuje. No pustimo ih da odigraju do kraja, Vori je rekel da nisu zaboravili igrat rukomet pa da vidimo sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Deki, tema se zove Svjetsko prvenstvo u rukometu a ne nogometu.
![]() |
#68 |
Premium
|
cinjenica je da u rukometu samo dobra obrana moze napravit cuda, uzalud ti svi rukometni virtuozi kad je to masina bez balansa
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.01.2011. u 02:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Totalno suprotno se dogodilo protiv Danske ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Naša repka
Stvar je u tome da ljudi žele čut samo lijepe stvari, istina ih ne zanima. Sad ću napisat par stvari koje treba napisat ![]() Činjenica je da naša repka nema snage (fizičke) za tempo igre kao protiv danaca, naravno zbog "labavog" načina vođenja treninga i nikakve discipline što rezultira i lošim stavom na igru (Balić nema snage za 30min i tako već godinama...jer lik pljuga cigarete i svi to znaju...samo kod nas). Napadi su nam "old school" BS, sve je to loše protiv brzih ekipa, a zašto nam napadi traju po 40-50sec? pa zato jer nemamo snage za tempo kojim to rade recimo danci...vrlo jednostavno. Goluža fura narukvicu iz međugorja... ![]() ![]() Realno gledano Danci su klasa iznad nas trenutno, ko je gledo tekmu vidio je šta znači "atomski" rukomet koji fokus ima na snazi i tempu koji lome 90% ekipa (uključujući i nas). Mi nemamo eksperte za kondiciju, prehranu i sl., mi imamo samoprozvane eksperte ![]() Golman je po meni najvažnija karika u igri zvanoj rukomet, ako ima svoj dan onda je vrlo teško izgubiti, mi nažalost nemamo konstantu u golmanima (klasu) kao npr francuzi, što JAKOOOO utjeće na psihu igrača kojima je puno lakše igrat kada znaju da ih čuva "Hobotnica". Nama treba u stručnom stožeru 2-3 ljudi tipa danski ili francuski izbornik, znači maksimalni eksperti koji će znati što i kako treba. PS Hrvatska će teško proći drugu skupinu, a o KO fazi da i ne govorimo, osim ako radikalno ne promjene neke stare navike u igri a i oko nje (svi se mi to nadamo), toliko od mene. ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.01.2011. u 09:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pešić, treći hrvatski golman danas na spisku protiv Argentine. Mislim da se našim vratarima ne može ponoviti katastrofalan dan kao protiv Danaca. Optimističan sam i vjerujem u pobjedu nad Argentinom. Ajde da barem jednu tekmu pogledam mirno bez živciranja. Bilo bi i vrijeme. Mislim da ne tražim puno. ![]() Ajmo, Hrvatska! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pero, Đomba...imena za sebe
![]() |
![]() |
#73 |
Super Moderators
|
Argentici su gadni, nebude ovo lako...
![]() |
#74 |
Why so serious
|
Fali mi Džomba, nema više takvog veseljaka na parketu, on je igral s guštom i zajebancijom, njegovi sedmerci i ostale finte ...tad je bilo milina gledat naše. Dok je Pero bil staložen i ozbiljan pravi VOĐA EKIPE! A danas brat bratu ja neznam ko je vođa a ko vođen. Argentina je neugodna ali mislim da su se naši probudili iz te neke faze da su nedodirljivi. Malo su se razbahatili i sad su prizemljeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
ima ko kakav stream a da nije bet365?
![]() |
#78 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#80 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#85 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
Nisam trener po struci, ali primjetim da kad Buntić ima više minuta od Kopljara - Hrvatska igra bar duplo bolje. ![]() Svak može imat loš dan, ali Koplješa nema hrabrosti za okrenut se prema golu, a kamoli zapucat ko čovjek. |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
![]() |
#89 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |