|
![]() |
#31 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Šprem legendaaaa, ovaj voditelj ga pita u vezi Balića: "šta mislite jel se radi o ozljedi Balića" jer nije igral drugo poluvrijeme a Šprem: "nadam se da se radi o ozljedi" hahahah Poslje se malo ispravljal i opravdaval...hihihihi A o igri, loše su igrali, vrlo loše, čak lošije nek inače. Ja mislim da mi igramo malo zastarjeli rukomet, recimo ko Milan nogomet! Nema tu više hitrine, kombinacija....živahnosti. Svi čekaju Balića da razigra(svaka čast najbolji je) Lackovića da puca(previše lopti troši), i to je onak SVE ! Ostali su tu da budu na broju a ne da rade razliku...Buntić i vuković su igrači ali za klasu slabiji od Danskih na toj poziciji! A o panju Duvnjaku da ne pričam, ON je KRIV kaj nismo pobijedili SRBE, za mene je! Al ok, još nije sve gotovo i nadam se da bumo inkasirali tih 6 bodova, da bar!! Zadnje izmijenjeno od: danc00. 20.01.2011. u 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Gledao sam snimke naše igre iz Atene i Portugala (03' i 04') I ono prije je lopta samo išla od ruke do ruke, sad takve akcije nema, sve se svodi na Balića (za kojeg mislim da je malo previše uzdignut, ok dobar je igrać priznajem, ali nije ni najbolji igrać svijeta čime ga žele prikazati) kao playmakera, Lackovića kao goalgetera itd. Uglavnom nije to više to :| Goluža < Červar ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam kaj se toliko bunite na bilo što osim na golmane. Danas je sve ulazilo, alilović nije niš branio, šego mrvicu, a tako se ne dobiva utakmica. I naravno nakon toliko minusa krene nervoza u napadu... ![]() Naši golmani su imali 3 obrane ak se ne varam? Tako se ne pobjeđuje. Golmani nisu imali svoj dan, samo mi se ne sviđa jer alilović i ne brani zadnjih par tekmi neš prebajno.
![]() |
#36 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma Červar je stara "Ruska" špreha koja ima nekakav štih, a ne ovaj mlatimudan...svaki dan ga gledam kod firme tamo , navaža se sa autom, glumi nekakvog poslovnjaka. Balić je bio najjači igrač definitivno, ali ne zadnje dvije godine...prestao sam odtada pratiti, ali vidim da je to teža banana. Lacko je tu još uvijek...pa sad, brijali smo na zlato jel tak?Sa onim Lacom pred par godina ok, ali ovaj sad? Netko je spomenuo mentalitet? Sjeća se tko Hrvatska:Turska nogometa(EU)? Ili onaj koš u zadnjim sekundama Cibonašima?
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
sad ce ljudi reci da je to karabatic - no balic ne igra u tako kompletnoj momcadi kao karabatic tako da mora puno vise posla odradit i zato je najbolji na svijetu. balic je kompletan igrac, u stanju zabit sa bilo koje pozicije, dodati loptu na nepredvidljiv nacin i dovoljno karizmatican da vodi cijelu momcad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kakav cervar,o cem vi pricate, taj je isti drek ko i goluza. balic je preveliki egoista umisljeni, umislio se previse zato igra takav rukomet kakav igra, i zato cvili na momcad i djeluje negativno o desnom vanjskom necu pricati, to je zalosno, da nemamo igraca koji valja na toj poziciji, o obrani necu ni pricati,otkad nam nema spoljarica i dominikovica obrana je suplji zub. i zadnja stvar, jedini nacin da se hrvatski rukomet popravi je da se maknu smeca iz saveza + cijela klupa, te se vrati profinjeni gospodin rukometa, smajlagic. ovo protiv danske je nas maximum, danske, koja je danas bila losija no inace, i koja ce dobit kajlu od prve velike momcadi na koju naleti...
![]() |
#42 |
Premium
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ha, hrvati se probude tek kad dobiju po pizdi (ako za to dobiju priliku). Tako da ne sumnjam da će se složit nešto kvalitetno ako nas sreća posluži i Danci ne puste Šveđanima... Najgore ti se sekirat . Nama ni iz džepa ni u džep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Sada sigurno ne, sada ga previše forsaju, a i šta je robert7 rekao previše je umišljen
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
tako je,kada je balic bio makovo zrno pored jednog dzombe i metlicica, tada je igrao dobro, jer se znalo ko je tada šefovao repkom sad kad je balic previse eksponiran kao zvijezda,dogada se upravo ovo sto se dogada, a to je da ne pamtim njegovu dobru partiju... koliko je individualno genijalan, toliko je štetan za ekipu
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Lose odigrano, ali da su gamad, ili da nisu zasluzili ici dalje, to ne. Pa jesi li ti ikad u svom zivotu odigrao par utakmica par dana za redom. Il balić il lino, ha, bez balića nemaju vođe, nema im tko pokrenuti akciju, a opet goluža ih izgleda nezna motivirati a i loše ih postavlja. Na pitanje novinara zašto balić nije duže igrao, odgovorio je: zaredao je 1 il 2 pogreške. A nšta, sljedece utakmice odigrati na sve ili ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Duvnjak,Kopljar,golmani..za pokloniti nekome Vori,Lacković...Za pokloniti im se krila.....davno je davno bilo to i jedan Džomba ili Čupić |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fali Pero...
![]() |
#49 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Svaka momcad ima 3 vanjska kompletna. Mi imamo 2, Balica i Lackovica. Ono drvo od Kopljara nema muda. Njukac, nemoj molim te o Smajlagicu jer je i on od Lina ucio.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Naši imaju znanje ali fizička forma im je banana što mi nije jasno zašto, barem se fizički da spremit brzo a na tehnici se mora radit godinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Da očito je da se fizički i trkački teško nosimo sa mnogima. Al dobro ova repka je uz manje promjene skupa od 2003. što je za ovaj sport sasvim dosta, slijedi nova smjena generacija. Ali nekako se ipak nadam da će ovi današnji nositelji igre izgurat nekako i Olimpijske igre u Londonu |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Toliko smo se tješili kako će do Londona svi ostarit, a mi imamo mladu repku koja će godinama paliti i žariti ... na kraju ispada da su selekcionirali mlade panjeve po tatama i mamama, a ne po kvaliteti (kao i obično), a svi ostalti podmlađuju reprezentacije i grabe miljama napred. Jebiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Neradnik
|
Jeste ga razvezali. S linom smo ownali , vidjet cemo sta ce ovaj napraviti ovu godinu i iducu. Njuk dont srac kakav maximum ? Pa ak danci nepuste svedjanima ili ako kojim slucajem srbi dobiju svedjane mi smo u finalu i izgubit cemo od francuza....klasika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Čudim se kako nitko nije spomenuo Buntića ![]() Nema tu neke velike filozofije, u prvom poluvrijemenu smo bili dobri jer smo u svakom napadu dali gol, golmani nisu branili ni u prvom ni u drugom poluvremenu. Problem drugog poluvrijemena je taj što smo mi prestali zabijati a golmani i dalje nisu branili. Dovoljno je reći da su naša 2 golmana imali 11% obrana dok je danski imao 19%, ukoliko u to uračunamo nekoliko bezveznih napada u kojima je pojedinac glumio supermena dobijemo krajnju zasluženu pobjedu danaca. Nismo igrali loše, barem ne toliko kao protiv Srba, nismo imali potporu golmana a i sudac nas je zakinuo barem u 2 situacije koje bi i djete od 2 godine dosudilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Goluža mi se gadi koliko tupih izjava je dao, a sad i Balić. Izvlaćit se na suce je sramotno nakon igre koju su prikazali. Danci su nas zgazili i tu je svaka riječ o sucima nebitna. Ja zadovoljan, đep mi se popunio ako če tako nastaviti bit če još puniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ruku na srce, suci su nama sudili jedno a njima drugo. Kako možeš suditi isključenje Duvnjaka ako je u padu igrao nogom? A u sljedećem napadu ne suditi isti slučaj Dancima, i to je taman bilo kada smo uhvatili priključak |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ma sve pet. Ali kad smo mi izgubili a da nam suci nisu bili krivi. Ajde ti sudi pošteno u sportovim poput košarke, nogometa, rukometa... Zato su ameri u NHL uveli kamere pa se snike pogledaju deset puta i donese odluka, i opet nisu svi sretni. Zato se Kostelići bave skijanjem, hebeš suce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
slazem se sa Jelcom,Pero je bio svjetska klasa koja igra napad i obranu...pa kad ne ide,daj njemu da probije...nebude takvog dugo.Da su golmani bili bolji jucher,moglo je i drugachije zavrshiti...
![]() |
|
|