Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.01.2011., 22:14   #31
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Šprem legendaaaa, ovaj voditelj ga pita u vezi Balića: "šta mislite jel se radi o ozljedi Balića" jer nije igral drugo poluvrijeme a Šprem: "nadam se da se radi o ozljedi" hahahah
Poslje se malo ispravljal i opravdaval...hihihihi

A o igri, loše su igrali, vrlo loše, čak lošije nek inače. Ja mislim da mi igramo malo zastarjeli rukomet, recimo ko Milan nogomet! Nema tu više hitrine, kombinacija....živahnosti. Svi čekaju Balića da razigra(svaka čast najbolji je) Lackovića da puca(previše lopti troši), i to je onak SVE ! Ostali su tu da budu na broju a ne da rade razliku...Buntić i vuković su igrači ali za klasu slabiji od Danskih na toj poziciji!

A o panju Duvnjaku da ne pričam, ON je KRIV kaj nismo pobijedili SRBE, za mene je! Al ok, još nije sve gotovo i nadam se da bumo inkasirali tih 6 bodova, da bar!!

Zadnje izmijenjeno od: danc00. 20.01.2011. u 22:19.
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 22:19   #32
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
da citiram nekog lika iz spartacusa:
Citiraj:
There is only one way to become champion; Never lose.
Da te nadopunim: Ili izgubi samo od Argentine

Prestao gledati u 45. minuti (kod +4). Nije mi to ni izgledalo tako loše do tada. Činilo mi se dosta bolje nego protiv Srba.
generic je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 22:31   #33
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 23:15   #34
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Jednom rijecju : GAMAD. nismo zasluzili da idemo dalje pa nek kaze ko sta hoce.Nikad vise ona 2003. , a njih nek bude sramota sto nose grb na dresu...
Mislim i ja da su loši, ali ne misliš da malo pretjeruješ sa zadnjim dijelom ? naši nogometaši su 515 puta gori od rukometaša pa ih ne pljuju 'vako

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Šprem legendaaaa, ovaj voditelj ga pita u vezi Balića: "šta mislite jel se radi o ozljedi Balića" jer nije igral drugo poluvrijeme a Šprem: "nadam se da se radi o ozljedi" hahahah
Poslje se malo ispravljal i opravdaval...hihihihi

A o igri, loše su igrali, vrlo loše, čak lošije nek inače. Ja mislim da mi igramo malo zastarjeli rukomet, recimo ko Milan nogomet! Nema tu više hitrine, kombinacija....živahnosti. Svi čekaju Balića da razigra(svaka čast najbolji je) Lackovića da puca(previše lopti troši), i to je onak SVE ! Ostali su tu da budu na broju a ne da rade razliku...Buntić i vuković su igrači ali za klasu slabiji od Danskih na toj poziciji!

A o panju Duvnjaku da ne pričam, ON je KRIV kaj nismo pobijedili SRBE, za mene je! Al ok, još nije sve gotovo i nadam se da bumo inkasirali tih 6 bodova, da bar!!
Dijelom se slažem

Gledao sam snimke naše igre iz Atene i Portugala (03' i 04')

I ono prije je lopta samo išla od ruke do ruke, sad takve akcije nema, sve se svodi na Balića (za kojeg mislim da je malo previše uzdignut, ok dobar je igrać priznajem, ali nije ni najbolji igrać svijeta čime ga žele prikazati) kao playmakera, Lackovića kao goalgetera itd.

Uglavnom nije to više to :|

Goluža < Červar

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 23:26   #35
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ne znam kaj se toliko bunite na bilo što osim na golmane. Danas je sve ulazilo, alilović nije niš branio, šego mrvicu, a tako se ne dobiva utakmica. I naravno nakon toliko minusa krene nervoza u napadu...
Naši golmani su imali 3 obrane ak se ne varam? Tako se ne pobjeđuje.

Golmani nisu imali svoj dan, samo mi se ne sviđa jer alilović i ne brani zadnjih par tekmi neš prebajno.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 23:32   #36
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma Červar je stara "Ruska" špreha koja ima nekakav štih, a ne ovaj mlatimudan...svaki dan ga gledam kod firme tamo , navaža se sa autom, glumi nekakvog poslovnjaka.

Balić je bio najjači igrač definitivno, ali ne zadnje dvije godine...prestao sam odtada pratiti, ali vidim da je to teža banana. Lacko je tu još uvijek...pa sad, brijali smo na zlato jel tak?Sa onim Lacom pred par godina ok, ali ovaj sad?

Netko je spomenuo mentalitet?

Sjeća se tko Hrvatska:Turska nogometa(EU)? Ili onaj koš u zadnjim sekundama Cibonašima?
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 23:37   #37
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
a ne ovaj mlatimudan...svaki dan ga gledam kod firme tamo , navaža se sa autom, glumi nekakvog poslovnjaka.

,ja nisam gledo tekmu nemam živaca gledat gol po gol ili koš po koš,samo nogomet.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 23:58   #38
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
sve se svodi na Balića (za kojeg mislim da je malo previše uzdignut, ok dobar je igrać priznajem, ali nije ni najbolji igrać svijeta čime ga žele prikazati)
upravo zato sto se sve uvijek svodi na njega je najbolji igrac svijeta - koliko je samo puta nosio igru na svojim ledjima, preuzimao inicijativu i okrenuo utakmicu..

sad ce ljudi reci da je to karabatic - no balic ne igra u tako kompletnoj momcadi kao karabatic tako da mora puno vise posla odradit i zato je najbolji na svijetu.

balic je kompletan igrac, u stanju zabit sa bilo koje pozicije, dodati loptu na nepredvidljiv nacin i dovoljno karizmatican da vodi cijelu momcad
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 00:02   #39
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
kakav cervar,o cem vi pricate, taj je isti drek ko i goluza.

balic je preveliki egoista umisljeni, umislio se previse zato igra takav rukomet kakav igra, i zato cvili na momcad i djeluje negativno

o desnom vanjskom necu pricati, to je zalosno, da nemamo igraca koji valja na toj poziciji, o obrani necu ni pricati,otkad nam nema spoljarica i dominikovica obrana je suplji zub.

i zadnja stvar, jedini nacin da se hrvatski rukomet popravi je da se maknu smeca iz saveza + cijela klupa, te se vrati profinjeni gospodin rukometa, smajlagic.

ovo protiv danske je nas maximum, danske, koja je danas bila losija no inace, i koja ce dobit kajlu od prve velike momcadi na koju naleti...
Staro 21.01.2011., 00:07   #40
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Jel onda išta valja kod nas?
Bullet1 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 00:10   #41
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
smajlagić?!?! haha, baš je on profinjen, lijepo radi tamo u bosni...

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 00:10   #42
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Jel onda išta valja kod nas?
pa reci ti meni na temelju zadnja 2-3 prvenstva sta kod nas valja?

jedino to sto uvijek dobijemo neki novi talent...

imamo kvalitetan kadar igraca, ali nemamo struku,nemamo nista na kraju...

edit : profinjen po pitanju rukometnog znanja i tehnike
Staro 21.01.2011., 00:12   #43
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ha, hrvati se probude tek kad dobiju po pizdi (ako za to dobiju priliku). Tako da ne sumnjam da će se složit nešto kvalitetno ako nas sreća posluži i Danci ne puste Šveđanima...

Najgore ti se sekirat . Nama ni iz džepa ni u džep
Bullet1 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 00:13   #44
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
upravo zato sto se sve uvijek svodi na njega je najbolji igrac svijeta - koliko je samo puta nosio igru na svojim ledjima, preuzimao inicijativu i okrenuo utakmicu..

sad ce ljudi reci da je to karabatic - no balic ne igra u tako kompletnoj momcadi kao karabatic tako da mora puno vise posla odradit i zato je najbolji na svijetu.

balic je kompletan igrac, u stanju zabit sa bilo koje pozicije, dodati loptu na nepredvidljiv nacin i dovoljno karizmatican da vodi cijelu momcad
Možda prije 7-8 godina kad smo dobijali zlata
Sada sigurno ne, sada ga previše forsaju, a i šta je robert7 rekao previše je umišljen

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 00:15   #45
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

tako je,kada je balic bio makovo zrno pored jednog dzombe i metlicica, tada je igrao dobro, jer se znalo ko je tada šefovao repkom

sad kad je balic previse eksponiran kao zvijezda,dogada se upravo ovo sto se dogada, a to je da ne pamtim njegovu dobru partiju...

koliko je individualno genijalan, toliko je štetan za ekipu
Staro 21.01.2011., 00:22   #46
The Player
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Lose odigrano, ali da su gamad, ili da nisu zasluzili ici dalje, to ne.
Pa jesi li ti ikad u svom zivotu odigrao par utakmica par dana za redom.
Il balić il lino, ha, bez balića nemaju vođe, nema im tko pokrenuti akciju, a opet goluža ih izgleda nezna motivirati a i loše ih postavlja.
Na pitanje novinara zašto balić nije duže igrao, odgovorio je: zaredao je 1 il 2 pogreške.
A nšta, sljedece utakmice odigrati na sve ili ništa.
The Player je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 01:00   #47
svea
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Duvnjak,Kopljar,golmani..za pokloniti nekome
Vori,Lacković...Za pokloniti im se
krila.....davno je davno bilo to i jedan Džomba ili Čupić
svea je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 01:18   #48
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Fali Pero...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 01:26   #49
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Svaka momcad ima 3 vanjska kompletna. Mi imamo 2, Balica i Lackovica. Ono drvo od Kopljara nema muda.

Njukac, nemoj molim te o Smajlagicu jer je i on od Lina ucio.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je online   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 01:39   #50
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Naši imaju znanje ali fizička forma im je banana što mi nije jasno zašto, barem se fizički da spremit brzo a na tehnici se mora radit godinama.
Starsailor je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 03:36   #51
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Da očito je da se fizički i trkački teško nosimo sa mnogima. Al dobro ova repka je uz manje promjene skupa od 2003. što je za ovaj sport sasvim dosta, slijedi nova smjena generacija. Ali nekako se ipak nadam da će ovi današnji nositelji igre izgurat nekako i Olimpijske igre u Londonu
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 08:28   #52
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Toliko smo se tješili kako će do Londona svi ostarit, a mi imamo mladu repku koja će godinama paliti i žariti ... na kraju ispada da su selekcionirali mlade panjeve po tatama i mamama, a ne po kvaliteti (kao i obično), a svi ostalti podmlađuju reprezentacije i grabe miljama napred. Jebiga.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 09:05   #53
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Jeste ga razvezali. S linom smo ownali , vidjet cemo sta ce ovaj napraviti ovu godinu i iducu. Njuk dont srac kakav maximum ? Pa ak danci nepuste svedjanima ili ako kojim slucajem srbi dobiju svedjane mi smo u finalu i izgubit cemo od francuza....klasika
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 09:23   #54
white.banana
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2010
Čudim se kako nitko nije spomenuo Buntića , dečko je odigrao i više nego solidno, jedan od rijetkih koji ih je nadskakivao i pucao prema golu a da je pritom i pogodio.

Nema tu neke velike filozofije, u prvom poluvrijemenu smo bili dobri jer smo u svakom napadu dali gol, golmani nisu branili ni u prvom ni u drugom poluvremenu. Problem drugog poluvrijemena je taj što smo mi prestali zabijati a golmani i dalje nisu branili.

Dovoljno je reći da su naša 2 golmana imali 11% obrana dok je danski imao 19%, ukoliko u to uračunamo nekoliko bezveznih napada u kojima je pojedinac glumio supermena dobijemo krajnju zasluženu pobjedu danaca.

Nismo igrali loše, barem ne toliko kao protiv Srba, nismo imali potporu golmana a i sudac nas je zakinuo barem u 2 situacije koje bi i djete od 2 godine dosudilo
white.banana je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 11:06   #55
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Goluža mi se gadi koliko tupih izjava je dao, a sad i Balić. Izvlaćit se na suce je sramotno nakon igre koju su prikazali. Danci su nas zgazili i tu je svaka riječ o sucima nebitna. Ja zadovoljan, đep mi se popunio ako če tako nastaviti bit če još puniji
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 11:26   #56
erreesse
Premium
Moj komp

erreesse's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
je... mi ne znamo izgubiti a da ne spomenemo suce.
erreesse je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 11:38   #57
white.banana
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2010
Ruku na srce, suci su nama sudili jedno a njima drugo.

Kako možeš suditi isključenje Duvnjaka ako je u padu igrao nogom? A u sljedećem napadu ne suditi isti slučaj Dancima, i to je taman bilo kada smo uhvatili priključak
white.banana je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 11:46   #58
erreesse
Premium
Moj komp

erreesse's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Ma sve pet. Ali kad smo mi izgubili a da nam suci nisu bili krivi. Ajde ti sudi pošteno u sportovim poput košarke, nogometa, rukometa... Zato su ameri u NHL uveli kamere pa se snike pogledaju deset puta i donese odluka, i opet nisu svi sretni. Zato se Kostelići bave skijanjem, hebeš suce.
erreesse je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 11:47   #59
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Dovraga i priključak, priključujemo se uvijek i opet nas pobijede jer su bolji i brži

Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 21.01.2011. u 12:13.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2011., 13:57   #60
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
slazem se sa Jelcom,Pero je bio svjetska klasa koja igra napad i obranu...pa kad ne ide,daj njemu da probije...nebude takvog dugo.Da su golmani bili bolji jucher,moglo je i drugachije zavrshiti...

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na