|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kakvo kučište imaš ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#933 | |
Premium
|
Citiraj:
E vidiš...sad imam neoboriv dokaz da je F3 serija lutrija...imam isto kučište u kojem je moj F3 500 radio dar-mar...vibracije su bile nepodnošljive. Zaista nevjerojatno da se mogu štancati isti modeli diskova s ogromnom razlikom u buci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
SATA2 VS SATA3
Da li se isplati kupovati novu plocu koja podrzava SATA 3,naravno kupio bi i SATA3 hardove.Naime bavim se fotografijom,pa imam gomilu RAW fileova koje ucitavam u Lightroom,a sa ovim hardovima koje imam se sve vuce pre sporo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Molim vas, nemojte se ljutiti, znam da je sigurno pitano već puno puta, ali baš sam prodao eksterni disk od 320GB, i uzeo bih si jedan disk od 1TB, koji će za početak biti u kompu, a onda možda i u nekom 3,5'' kučištu. Koristit će samo za pohranu podataka i to je to, neće biti sistemski disk?? Što bi preporučili ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tako je. Promijenis tu stavku, restartas, u biosu stavis na ahci i udri.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel bi mi mogao netko preporuciti neki brzi hard disk od 500- 1000 GB ali da je jako pouzdan?jer moj F1 1 TB se polako puni i za koji tjedan vise necu imat mjesta na hardu.... Zadnje izmijenjeno od: Albert Wesker. 15.01.2011. u 07:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Tu i tamo ko naleti na problematičnu seriju, F1 je bila problematičnija koliko sa ubra... Osobno san ima 4,5 komada u zadnjih cca 5 godina, nikad problema s njima, doduše jedan je 2 mjeseca prije kraja garancije počea štucat pa sam dobio novi nakon reklamacije ![]()
![]() |
![]() |
#950 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Samsungi F1 su znali imati problema sa nepouzdanošću, no F3 ne bilježi nikakav pomor nakon 2 godine i 4 mjeseca što je na tržištu, tako da slobodno kupit Samsung F3 1TB. kao što vidiš posjedujem taj HDD već preko 2 godine i nikakavih pritužbi na pouzdanost/grijanje/buku nemam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Too much busy
|
Iam netko instaliran OS na WD Green 1TB (ili manji, min. 640GB)? Kako bi se to ponašalo u odnosu na "normalan" hard sa 7200 okr/min?
![]() |
#952 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti što pomaže, meni je instaliran na 2 TB i sve je dosta sporije nego sa 7.2k diskom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Meni se na 2TB čini sasvim normalno imat win7 64-bit, ali ipak mi je sad samo za storage. Jedino je osjetna razlika u prebacivanju podataka na drugu particiju ili hard. Ipak su bolje blue i black verzije. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 19.01.2011. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
trenutno imam Samsung F1 640 GB i razmišljam da ga zamijenim s WD Green 1000 GB, zbog glasnoće / vibracija. Vidim imao si oba diska, pa ako bi odokativno mogao reći da li je WD Green tiši i manje vibrira od Samsunga F1, i ako je, da li je razlika velika. HDD bih koristio za sistem + storage. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Green serija diskova ti je najsporija serija od WD-a, ne bi ti nikako preporućio da ga uzmeš... bolje ti je samsung ili hitachi uzeti, oni su tiši u radu. Dobro opet pojam tišine svatko drugačije definira |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Torrent freek
|
Kako je kolega napisao, nemoj Green kao sistemca. Ja bi na tvom mjestu uzeo Samsung F3, osjetno je tiši od Black i Blue serije WDa, a performanse su tu negdje. Meni su također WDovi bili prvi izbor, ali kad sam ih čuo, odustao sam ![]()
![]() |
#959 | |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |