|
![]() |
#1261 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
A što se tiče tvoje maske, čujemo se tokom dolazečeg tjedna, nadam se da ju nećeš prodat ![]() @svi koji koriste bumpere - da li ulazi prašina ili neke druge čestice koje mogu oštetit mob? Ono, da li postoje neka loša iskustva ? ![]()
![]() |
#1262 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ja imam SGP neo hybrid ex http://www.sgpstore.com/cell-phone/a...ex-series.html isto je ko i original Appleov bumper, ali iz 2 dijela. Prvi je silikonska guma koja se stavi i onda na nju ide plastika. Jako sam zadovoljan sa bumperom i dosta bolje nalijeze od originalnog, tj. originalni ima vise lufta. |
![]() |
![]() |
#1263 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1264 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT nisam bas od ovoga sellera uzo taj case, al sam uzo drugi dio i stiglo je za nekih 2 tjedna. ak nisi vidio procitaj ovaj topic http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1015402 po meni ovi kaj se zale da nista ne valjaju su u njini i njima bi smetalo sve. ja sam super zadovoljan i sa osjecajem u ruci i gripom samoga casea. Naravno da postoji razlika izmedju originalnog bumpera i ovoga jer je originalni napravljen mislim od gume i ima bolji grip, a ovaj je napravljem mislim od silikona i drugaciji je osjecaj u ruci. Za sada nisam imao osjecaj da ce mi ispast mob iz ruke kak su neki rekli. |
|
![]() |
![]() |
#1267 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Dobavljivost
od jucer posjedujem iphone4 i za sad sam jako zadovoljan, stavljena navigacija i malo muzike. Izgleda da je najbolje iphone uzet kod nekih t-mobile partnera tipa "alo alo" gdje sam ja svog dobio istog trena jer je bio na lageru. |
![]() |
![]() |
#1268 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1271 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
iTunes ne prepoznaje iPhone u recovery modu
dobio sam od frenda iPhone 3g da ga probam popravit,znaci upalim ga i zamrzne se na logou od applea,probao sam svakakve nacine ono kao drzat home tipku i to ali ne reagira..pa sam ga spojio na usb i itunes uopce ne prepoznaje iphone..molim vas pomoc jer sam novi u ovome |
![]() |
![]() |
#1273 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1275 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
A ovisi o tome koliko imas volje. Najteze je dok ne podesis sve kako ti hoces i sta hoces. Tu ide par restarta iPhone-a pa moras svaki puta opet redsn0w-om buditi iPhone. A posli je lako, pod uvjetom da ne gasis mob bas cesto. |
![]() |
![]() |
#1277 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ovaj personal hotspot radi odlicno! stavio sam 4.3 prekjucer i jucer jedno 6 sati imo taj hotspot upaljen i 4 kompa na njemu i radilo je sve odlicno. jedino kaj zdere bateriju cca 30% vise od bluetooth tetheringa.. al moze vise kompova bit spojeno. |
![]() |
![]() |
#1278 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja kad sa Mywi ukljucim tethering pocne se grijat mob i onda pocne nestajat baterije, doduse spajao sam se uvijek wlanom. Kakvo je stanje s tim personal hotspotom? Meni je baterija isla dolje i dok je bio na punjaču... |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Premium
|
Ako koristite defaultni Calendar app... Pogledajte app Calvetica!!! ![]() Preeedobar mi je, ima vise opcija od def. kalendara i jednostavnije je pregledavat unesene stvari. I koristi Helveticu. ![]() Citiraj:
Jedini caseovi koji mi odgovaraju su tipa bumpera, ne volim one sa pozadinom, pa odo tražit nekog poštenog. Ovaj Neo mi je fora. Zadnje izmijenjeno od: Router. 20.01.2011. u 06:56. |
|
![]() |
![]() |
#1282 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
pozdrav!imam pitanje..kako na iphoneu namjestiti mobilni internet..naime kupio sam onaj surf paket na vipu ali iphone se ne zeli uopce spojit na safari..pise nesto celular data..i iso sam u celular data i namjestio apn na gprs0.vipnet.hr i username i password na 38591 ali opet ne radi :S |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ima neko link za neki dobar bumper.. za malo para ![]()
#1285 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
eno ti par postova iznad.. dobar je, al neznam kolko ti je to malo para.. http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1262 |
![]() |
![]() |
#1286 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Jesi probao sa data.vip.hr? Username i password ostavi 38591 |
|
![]() |
![]() |
#1289 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Samo gledajući po ebayu cijene su od 60usd pa na gore... Ja ga planiram uzet idući mjesec. |
|
![]() |
![]() |
#1290 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 28.01.2011. u 14:22. |
|
![]() |
![]() |