Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 13.01.2011., 20:01   #1831
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
blago vama.. meni na SGS ne izdrzi ni dan.. malo interneta.. prosjek mi je 25 poruka na dan i imam minimalno pol sata razgovora dnevno..
dali je bilo potrebno prvi put punit 7-8 sati?

vidio sam u sloveniji u jednom webshopu da se moze kupit original baterija za 20€ pa razmisljam da kupim za rezervu.. nebih htio uzet ono veliko krme od 3000mAh jer ne zelim ubuckat mobitel
A.J. je offline  
Staro 13.01.2011., 22:21   #1832
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dečki, kaj si ne underclockate proc dok je ekran ugašen ? Mislim, ja sam si produžio bateriju sa 1 i pol dana na 3 dana kad ga intenzivno koristim. A kad ga koristim kao stari mob (samo pozivi i poruke), onda drži i 5 dana (preko noći upaljen jasno). I to je sa brightnessom na pola, 3G-om i čime sve ne.
Staro 13.01.2011., 22:30   #1833
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Na koliko držiš brightness ekrana?
Ja na ~20-25%
Nisam primjetio da imam settingse u postotcima pa sam stavi ona "auto" ali kad je vec SuperAMOLED nek i svjetli .

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Dečki, kaj si ne underclockate proc dok je ekran ugašen ? Mislim, ja sam si produžio bateriju sa 1 i pol dana na 3 dana kad ga intenzivno koristim. A kad ga koristim kao stari mob (samo pozivi i poruke), onda drži i 5 dana (preko noći upaljen jasno). I to je sa brightnessom na pola, 3G-om i čime sve ne.
koji program koristis za underclock (link)

hvala.

Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.01.2011. u 03:37.
Lewis je offline  
Staro 13.01.2011., 22:36   #1834
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Malo mi djeluje nemoguce da sa 1.5 dana se produlji na tri dana kad recimo u tih 1.5 dana koliko traje baterija se 75% isprazni zbog koristenja, a svega 25% u standbyu dok je ekran ugasen.
rendula je offline  
Staro 13.01.2011., 22:46   #1835
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ja sam imao HTC DESIRE mjesec dana (od 4.12.2010. do 05.01.2011.) a prodao sam ga jer mi je bio nekak' prevelik + to što sam dobio više za njega neg' što sam ga bio platio hehe, e sad.... sad mogu ukratko napisati dobre i loše stvari, pa ako će nekome pomoći...

Dobra strana:
1. dizajn
2. zaslon (800x480 pixela) [na iPhone4 je 960x640] ali i ovo je odlično
3. touch reagira odlično, možda samo zato jer je kapacitivni, a ne na otpor, uglavnom perfektno!
4. povezivost (wi-fi, bluetooth, 3G/HDSPA, sve super šljaka)
5. programi/programčići, widgeti, market, sve za 5, custom ROMovi, česti update-ovi, postoji sve što zamisliš...
6. HD snimanje videa (1280x720pixela)
-možda ima još toga, ali ne mogu se drugih stvari sada sjetiti...
7. OS je super i lako se ''skuži'', opet bi kupio mob sa tim OS-om!

Loše/mane:
1. baterija (meni je u početku trajala 4-5 sati, to znači da sam ga punio 3 ili 4 puta na dan), kasnije kad se ''formatirala'' trajala je 1 dan, ali opet uz surfanje ili igranje izdrži 8 sati, opet loše!
2. zvučnik za razgovore i onaj ozada su UŽAS, krče, a pretihi, šumi u razgovorima itd itd, srednja žalost
3. kučiše škripi (poklopac ozada)
4. microSD kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi - jadno
5. SIM kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi, ove se baš i ne koristi, ali netko koristi, pa ne može...
6. snimanje videa u bilo kojoj rezoluciji trza, a i reprodukcija također, kvaliteta loša, ovo je vjerojatno rješivo drugim/novijim softwerom ili custom ROMom, ali opet...
7. slike slikane fotoaparatom - loše, za tako skup uređaj
8. s uređajem se ne dobije ni futrola, ni autopunjač, ni nosač za auto (samo USB kabel, punjač i slušalice)
9. premalo interne memorije, već prvi dan sam morao brisati instalirane programe da dobijem malo slobodne memorije...
10. neki programi nekad jednostavno ne žele raditi, ok, to je vjerojatno rješivo novijim softwerom, ali dok ne dođe noviji softwer može proći nekoliko mjesci
11. uređaj se pregrijava u mjeri da se ne može držati u ruci, ali samo tokom razgovora, surfanja ili igranja igrica (ovaj moj bivši, ne znam za druge, navodno je to slučaj samo kod 10 kom od 1000 kom)

To su moja iskustva, planiram sada prijeći na kvaliteniji mob (kvalitetnije neškripavo kučište, da kad s nekim pričam da ne krči zvučnik itd itd) - u obzir ulazi SAMSUNG galaxy S I9000, vidjet ću...
Staro 13.01.2011., 22:51   #1836
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
hvala.
Rootan mob i Overclock widget. Ostali su mi bili prekomplicirani za to kaj meni treba. Probao sam setCPU (nije mi radio iz nekog razloga, rekao da nemam mogućnosti smanjivanja taktova) i onaj još jedan
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Malo mi djeluje nemoguce da sa 1.5 dana se produlji na tri dana kad recimo u tih 1.5 dana koliko traje baterija se 75% isprazni zbog koristenja, a svega 25% u standbyu dok je ekran ugasen.
Evo, ovo je od prije (to kad se ide pod bateriju i korištenje baterije; svako punjenje ili gašenje moba stavlja na 0, tako da to nije Up time):

Staro 13.01.2011., 23:00   #1837
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova

Loše/mane:
1. baterija (meni je u početku trajala 4-5 sati, to znači da sam ga punio 3 ili 4 puta na dan), kasnije kad se ''formatirala'' trajala je 1 dan, ali opet uz surfanje ili igranje izdrži 8 sati, opet loše!
2. zvučnik za razgovore i onaj ozada su UŽAS, krče, a pretihi, šumi u razgovorima itd itd, srednja žalost
3. kučiše škripi (poklopac ozada)
4. microSD kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi - jadno
5. SIM kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi, ove se baš i ne koristi, ali netko koristi, pa ne može...
6. snimanje videa u bilo kojoj rezoluciji trza, a i reprodukcija također, kvaliteta loša, ovo je vjerojatno rješivo drugim/novijim softwerom ili custom ROMom, ali opet...
7. slike slikane fotoaparatom - loše, za tako skup uređaj
8. s uređajem se ne dobije ni futrola, ni autopunjač, ni nosač za auto (samo USB kabel, punjač i slušalice)
9. premalo interne memorije, već prvi dan sam morao brisati instalirane programe da dobijem malo slobodne memorije...
10. neki programi nekad jednostavno ne žele raditi, ok, to je vjerojatno rješivo novijim softwerom, ali dok ne dođe noviji softwer može proći nekoliko mjesci
11. uređaj se pregrijava u mjeri da se ne može držati u ruci, ali samo tokom razgovora, surfanja ili igranja igrica (ovaj moj bivši, ne znam za druge, navodno je to slučaj samo kod 10 kom od 1000 kom)

To su moja iskustva, planiram sada prijeći na kvaliteniji mob (kvalitetnije neškripavo kučište, da kad s nekim pričam da ne krči zvučnik itd itd) - u obzir ulazi SAMSUNG galaxy S I9000, vidjet ću...
Mogu ti iz prve ruke reci da kod SGSa nemam problema/mana sa tockama:
1,2,3,6,8(nema futrole ali ima 3 punjaca (auto, usb, AC i nosac za auto/navigaciju) 11 - Znaci te tocke su sasvim OK na SGS

Tocke:
7 - nekorisitm slikanje prvise ali po danu je sasvim solidno dok po noci loshe jer nema bljeskalicu.
9 - ovo vise zavisi od toga kolko aplikacija/widgeta/RAMa koristis ali meni za sad SGS ima dovoljno.
10. programi koji su na marketu su pisani za razne verzije Andorid OSa i neki su banana i loshe napisani dok drugi nekompatibilni s anovijim verzijama tako da nemos ocekivati cuda za free software - nema tu strogog beta testiranja od proizvodjaca koji bi provjeravao kompatibilnost i slicno . Zato prije instalacije procitas par reviewa i vidis jel valja ili ne .

Tocke 4,5 su iste i na SGS kao i na Desire-u.

Citiraj:
Rootan mob i Overclock widget. Ostali su mi bili prekomplicirani za to kaj meni treba. Probao sam setCPU (nije mi radio iz nekog razloga, rekao da nemam mogućnosti smanjivanja taktova) i onaj još jedan
Ehh moj nije rootan pa trebam nesto sto radi i bez rootanja. Thx budem procackao market malo .

Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.01.2011. u 03:39.
Lewis je offline  
Staro 13.01.2011., 23:03   #1838
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Citiraj:
Mogu ti iz prve ruke reci da kod SGSa nemam problema/mana sa tockama:
1,2,3,6,8(nema futrole ali ima 3 punjaca (auto, usb, AC i nosac za auto/navigaciju) 11 - Znaci te tocke su sasvim OK na SGS

Tocke:
7 - nekorisitm slikanje prvise ali po danu je sasvim solidno dok po noci loshe jer nema bljeskalicu.
9 - ovo vise zavisi od toga kolko aplikacija/widgeta/RAMa koristis ali meni za sad SGS ima dovoljno.
10. programi koji su na marketu su pisani za razne verzije Andorid OSa i neki su banana i loshe napisani dok drugi nekompatibilni s anovijim verzijama tako da nemos ocekivati cuda za free software - nema tu strogog beta testiranja od proizvodjaca koji bi provjeravao kompatibilnost i slicno . Zato prije instalacije procitas par reviewa i vidis jel valja ili ne .

Tocke 4,5 su iste i na SGS kao i na Desire-u.
-e to me zanimalo, thx
-onda je ovo sljedeći potencijalni mob, ima ih već od 2000kn na njuškalu

-jedini problem (meni) bi mogle biti dimenzije [širi je od Desire-a, a to mi smeta] inače sve 5, ima ga jedan poznanik, zamolit ću ga da mi ga malo da pa da vidim kak leži u ruci, djeluje mi puno ''kvalitetnije'' od Desire-a.
Staro 13.01.2011., 23:26   #1839
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Citiraj:
Lewis, mozes izvadit karticu bez gasenja. Postavke - SD kartica in memorija - odspoji SD karticu i nakon toga otvoris ga i izvadis karticu bez diranja baterija.. provjereno

Dali se gubi garancija ako se roota?
A.J. je offline  
Staro 13.01.2011., 23:30   #1840
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
Lewis, mozes izvadit karticu bez gasenja. Postavke - SD kartica in memorija - odspoji SD karticu i nakon toga otvoris ga i izvadis karticu bez diranja baterija.. provjereno

Dali se gubi garancija ako se roota?
-u Desire-u se fizički nije mogla mem. kar. izvaditi dok se baterija ne ukloni.

-garancija ti se gubi rotanjem, no zato prije roota napraviš backup na PC, a kasnije ako bude potrebe vratiš to nazad u mob prije nego što ga odneseš na servis. Kako - ne znam, nisam to radio dok sam imao Desire, ali imaš onaj xda forum, naš HR forum (cafe mobil) i ovdje ekipu koja će te točnije uputit.
Staro 13.01.2011., 23:35   #1841
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Formiranje baterije mi je najdraža tema, pogotovo ako je isto već učinjeno u tvornici Ako se nekome čita neka baci oko:
http://batteryuniversity.com/learn/a...ased_batteries

Zanimljivo štivo u svakom slučaju, hvala na linku , ali je tekst večinom okrenut memory effectu baterije, a ne formiranju iste.
Uostalom, ne vidim ništa loše u tom već prihvačenom protokolu.
Zašto ne?

Citiraj:
blago vama.. meni na SGS ne izdrzi ni dan.. malo interneta.. prosjek mi je 25 poruka na dan i imam minimalno pol sata razgovora dnevno..
dali je bilo potrebno prvi put punit 7-8 sati?
Mislim da smartphone sa takvim ekranom i CPUom ni ne može više izdražti jer pola sata razgovora nije nikako malo
(mene i 5 minuta naživcira, sve iznad je mučenje )

Što se tiće backup baterije, odlična ideja i to sam radio sa HTC HD2, pogotovo u kombinaciji sa dockom. Mobitel se nikad nije ugasio od baterije što mi je bilo važno jer na poslu imam smjene od 12 sati pa nije baš lijepo kad se ugasi a tek sam doš'o na posao

Citiraj:

Večina nema rootan mobitel, pa ni ne može.

Citiraj:

hvala.
Ja sam prije koristio setCPU, kad je screen off stavim na 245 MHz, kad je baterija ispod 15% stavim na 625 MHz te u ostalim profilima stalno bio na 825 MHz u odnosu na prijašnjih 1 GHz. Na tih 825 MHza nisam osjetio nikakav lagg

Citiraj:
Ehh moj nije rootan pa trebam nesto sto radi i bez rootanja. Thx budem procackao market malo .
Over i downclockanje se ne može raditi na ne-rootanim mobitelima.
A stvarno niije problem rootat mob, čak više ne treba ni povezivanje sa kompom i šta ja znam šta.
Skinuo sam VISIOnary+, prebacio app na mob (google ga je izbrisao sa Marketa), pokrenuo, probao temproot, uspio, drugi dan "attempt PermRoot" i to uspio za minutu

Ja sam sinoć trajno rootao Desire HD sa VISIOnary+, sve prošlo u redu, i još uvijek ima opcija unroot.
Sve 5

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.01.2011. u 23:44.
hammer_of_thor je offline  
Staro 13.01.2011., 23:37   #1842
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Mislim da neces nista izčačkat, ali u suprotnome, javi plizzzzzz

I btw, što nema više RockPlayer-a za skinut sa Marketa? Ne nalazi mi ga, ma vatevr, ionako sad imam 8MB više na mobu
Staro 13.01.2011., 23:44   #1843
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Evo kak sam si složio homescreen sa Go Launcherom:

Sve ikone su zamjenjene sa setom zvanim "Manup's Simple Word Icons", sat se zove Tajm, dok je baterija, datum i weather od fenomenalnog appa Minimalistic Text
Staro 14.01.2011., 01:02   #1844
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Zanimljivo štivo u svakom slučaju, hvala na linku , ali je tekst večinom okrenut memory effectu baterije, a ne formiranju iste.
Uostalom, ne vidim ništa loše u tom već prihvačenom protokolu.
Zašto ne?
Samo kažem, baterije su tvornički formirane i nema potrebe za tim, a uzastopno pražnjenje na nulu koje većina radi prilikom "formiranja" je zapravo loše i nije preporučljivo Čak ni u manualima više ne piše ništa o tzv 'prvom punjenju' (bar ne HTC-ovom).
Staro 14.01.2011., 01:03   #1845
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Dečki, jel možda itko eksperimentirao sa appovima koji pronalaze mob u slučaju krađe/gubitka ?

Probao Track and protect. Sam program je free, no za svaku akciju (wipe mobitela, pronalaženje mobitela preko GPS-a i/ili WLAN-a) trebate 1 credit koji naravno morate kupiti. 10 kredita = 5€. Sve radite preko njihovog site-a koji ima jednostavno registraciju.

Dobar je program jer možeš lockat mob, možeš dobiti broj ako kradljivac zamijeni SIM karticu (znači on stavi novu karticu, ti dobiješ taj broj da moš preko SMS-a "upljavljati" mobom). Naravno, ako je mob ugašen ili se flasha softver, onda nema povratka.
Staro 14.01.2011., 01:17   #1846
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Lookout Mobile Security, ima dosta toga, većina besplatno.
Lociranje, alarm, backupiranje besplatno.
Zaključavanje mobitela, napredno backupiranje, itd. se plaća.
Uz to je i antivirus...
Neo-ST je offline  
Staro 14.01.2011., 01:46   #1847
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Samo kažem, baterije su tvornički formirane i nema potrebe za tim
Nisam znao da su tvornički formirane. Dobro je znati

Citiraj:
a uzastopno pražnjenje na nulu koje većina radi prilikom "formiranja" je zapravo loše i nije preporučljivo
Ma jasno, nikako nije preporučljivo stalno prazniti bateriju do nule, no svakako nije ni loše tu i tamo možda jednom u 3 mjeseca ju skroz iscjediti i napuniti jer baterija u suprotnom gubi granice, odnosno ih pomiče, pa ni prikazivanje a vjerovatno ni vijek nisu isti ako se baš konstantno baterija nadopunjava.
Staro 14.01.2011., 02:53   #1848
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Citiraj:
Mislim da smartphone sa takvim ekranom i CPUom ni ne može više izdražti jer pola sata razgovora nije nikako malo
(mene i 5 minuta naživcira, sve iznad je mučenje )
hehe i meni postane tlaka, ali jbg tako je to kod mene. mislio sam da ce se dosta baterije ustedit posto se gasi ekran
a steta da vise ne postaje normala da mobitel radi bar 2 dana bez beda

probat cu bez rootanja sredit clockanje. nisam uspio spojit mob sa kies-om pa nisam mogao napravit backup. nece mi ga prepoznat do kraja.. kao trazi ga ali nikad kraja

poceo sam citat xda forum.. stvarno ima puto toga.. samo mi se neda jos riskirat.. jos je "svjez" mobitel, a vec je svasta propatio

sutra cu se prijavit na nas forum
hvala na pomoci

EDIT: Remixer, krivo sam citirao.. htio sam ispravit lewisov navod da se kod SGS nemoze sd izvadit bez diranja baterije.. moze se
A.J. je offline  
Staro 14.01.2011., 02:58   #1849
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Ja imam 9 godina starog Ericssona T65 koji je na stotine puta ispraznjen do kraja i onda punjen do kraja i nakon svih tih godina, jos uvijek baterija drzi 7 dana kao i kada je kupljen. Zabludi da li-ion treba praznit i punit do kraja parira valjda jedino zabluda da ta radnja u biti i skodi toj bateriji. Vjerujem da na moderne baterije uopce ne treba razmisljat prilikom koristenja mobitela. Ili ce drzat ili nece. Kada "ode" vec ce vjerojatno mob debelo zastarit.
Rain Man je offline  
Staro 14.01.2011., 03:03   #1850
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:

probat cu bez rootanja sredit clockanje. nisam uspio spojit mob sa kies-om pa nisam mogao napravit backup. nece mi ga prepoznat do kraja.. kao trazi ga ali nikad kraja

Ne možeš over/down clockati bez roota.
Da bi se clockalo aplikacija mora imati pristup sistemskoj particiji i R/W po istoj što ne može imati bez roota

A rootanjem odnosno pokušavanjem istoga ne možeš ništa smrdati.
Staro 14.01.2011., 04:02   #1851
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Lookout Mobile Security, ima dosta toga, većina besplatno.
Lociranje, alarm, backupiranje besplatno.
Zaključavanje mobitela, napredno backupiranje, itd. se plaća.
Uz to je i antivirus...
Koji je totalno bespotreban a ipak malo,po mom iskustvu,uštopa mob
Lookout maknut nakon pola sata korištenja...
trouble je offline  
Staro 14.01.2011., 10:41   #1852
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Wavesecure je hvaljen, a ima i 7 dana potpuno funkcionalan demo na marketu. Htio sam iskeširati pare za jednu takvu aplikaciju ali nije mi se pokazala pouzdanom. Lociranje uređaja je bilo loše, skoro pa nikakvo. Naišao sam na razne probleme... A uz to, ovakve aplikacije i nemaju previše smisla ako je vaš mob rootan (čak ne mora ni biti) i kada vas 2 klika dijele od full wipea (bilo u custom ili default recovery konzoli). Jbga, a baš sam bio spreman kupiti app ako bi se pokazao dobrim :\
Staro 14.01.2011., 10:42   #1853
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Evo kak sam si složio homescreen sa Go Launcherom:

Sve ikone su zamjenjene sa setom zvanim "Manup's Simple Word Icons", sat se zove Tajm, dok je baterija, datum i weather od fenomenalnog appa Minimalistic Text
seetings i muzik?
to neki rumunjski?

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline  
Staro 14.01.2011., 12:30   #1854
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
seetings i muzik?
to neki rumunjski?

Vidi stvarno, sEEtings
Nisam to prije skužio

A muZik mi baš fora izgleda

Neznam čiji je, ali su meni te text ikone predobre
Staro 14.01.2011., 12:58   #1855
crn
The Geek Wants Out

crn's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
nisam baš za ikone... sve mi je u docku i widgetima

The Geek Wants OUT
by Ernest Cline

At first glance
I probably appear to be a somewhat ordinary,
somewhat average looking fellow.
Calm, harmless, at ease.

But this is by design.
You see, it is through decades of research and rigorous training that I have crafted this façade of normalcy.

And now, through intense concentration,
I am able to function in a social setting.
I can speak at length with educated people about
pertinent matters of public importance,
such as literature,
or the current political climate in Europe.

I am capable of conversing with you
without ever revealing that just underneath the surface
of this manufactured veneer
there hides an altogether different person.
A monster, some might say.
My alter-ego.
He is the opposite of the image I project.
He is the antithesis of Cool.
He is the LAST person you want to get trapped in a conversation with.

He is The Geek.
The obsessive science fiction movie watching,
comic book collecting,
Monty Python dialogue memorizing,
Dungeons and Dragons playing GEEK
that I struggle daily to keep hidden from the world.

But The Geek Wants Out.

He want to talk to you.
He wants to give you his doctoral dissertation on why
The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension
is the greatest fucking film of all time!

He wants to bitch slap you because
you’ve never seen Big Trouble in Little China.
What? Have you been living in a fucking cave?!

He wants to kick your ass in Star Wars Trivial Pursuit.
And he will.
Because he’s a fucking Geek.

And he wants his toys.
He wants the complete set
in mint condition,
still in the box.
He wants every item on the planet that is even remotely related to Ultraman.
Because Ultraman is Airwolf!

He could give a squirt of piss
about sports or politics or rhetoric.
Such things are of no consequence to him.
What matters is the release date of the next Lord of the Rings movie!

You see, The Geek can’t wait.
The Geek has no patience.
He wants what he wants when he wants it.
And all he wants is stupid shit!

He wants his own Tardis.
He wants his own light saber.
He wants to buy a DeLorean and he wants to drive it 88 miles per hour.

He wants movies.
He wants to see the Director’s Cut.
He wants the impossible to find Japanese bootleg with
6 minutes of never-before-seen footage.

He wants to watch Blade Runner. Again.
He wants to watch Brazil. Again.
He wants to watch A Clockwork Orange.
Again and Again!

But I deprive him of these things, as best I can,
until I can no longer ignore his voice
screaming in my head.

I am Jekyl. He is Hyde.
I am Bruce Banner. He is the Hulk.
Especially the Hulk from issues #272 to #378.

But no longer!
I am putting a stop to all this nerdy shit right now!
I’m an adult, for Christ’s sake!
And this body isn’t big enough for the both of us.
One of us has to go, and it’s gonna be him.
I banishing the Geek forever to the Phantom Zone,
just like in Superman II !
Because, in the end –
there can be only one.
crn je offline  
Staro 14.01.2011., 13:56   #1856
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Ne možeš over/down clockati bez roota.
Da bi se clockalo aplikacija mora imati pristup sistemskoj particiji i R/W po istoj što ne može imati bez roota
Ono što je bitno jest da Kernel podržava promjenu frekvencije, dakle root sam po sebi ne znači previše.
Staro 14.01.2011., 14:01   #1857
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Probao sam Go Launcher,odlican samo je malo bugovit kad udjem u aplikacije,ucitava ikone
nece prihvatit stisak,loada se ponovo nakon izlaska iznekih aplikacija tipa mail i to sto prouzrokuje lagani halt na 10-15 sekundi...

Druga app koja mi zivota znaci je adfree,zahtjeva root no oslobadjja vas
dosadnih reklama,preporod na livescoreu

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 14.01.2011. u 14:46.
trouble je offline  
Staro 14.01.2011., 14:47   #1858
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Koji je totalno bespotreban a ipak malo,po mom iskustvu,uštopa mob
Lookout maknut nakon pola sata korištenja...
Slažem se, ja ga ni ne koristim nego eto, čovjek je pitao, ja odgovorio

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Ono što je bitno jest da Kernel podržava promjenu frekvencije, dakle root sam po sebi ne znači previše.
Tako je, sve je do kernela.
Neo-ST je offline  
Staro 14.01.2011., 15:03   #1859
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Pa stock kernel podržava promjenu frekvencije, zar ne?

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Probao sam Go Launcher,odlican samo je malo bugovit kad udjem u aplikacije,ucitava ikone
nece prihvatit stisak,loada se ponovo nakon izlaska iznekih aplikacija tipa mail i to sto prouzrokuje lagani halt na 10-15 sekundi...
hmmm, sa nijednim se takvim problemom nisam susreo, a koristim Go već treči dan, i stalno nešto kopam.
Staro 14.01.2011., 15:08   #1860
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Pa stock kernel podržava promjenu frekvencije, zar ne?
Podržava skaliranje frekvencije ovisno o loadu/bateriji/temperaturi, tebi ne daje kontrolu nad tim, zato se treba staviti neki kernel koji to dopušta pa instaliraš aplikacije poput Setcpu ili Xan's Voltage control koji ja imam, itd.
Neo-ST je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na