|
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da li se isplati kupovina gigabyte 9600gt silent cell, pasivno hlađena, sa garancijom u linksu još godinu dana za 350kn? Pretpostavljam da se dost grije,al imam cm690 sa 3 venta i mislim stavit nekako na grafu 1 ili 2 venta da je bolje hlade. EDIT: Čovjek ju je spustio na 300kn i danas bi je uzeo. Zadnje izmijenjeno od: purger22. 11.01.2011. u 13:26. |
![]() |
![]() |
#754 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
9600GT pasivka od gigabytea, sa garancijom, za 300 kuna? uzimaj bez razmisljanja, odlicna cijena po meni. taj hladnjak je ok, lako pricvrstis kakav 80mm ventilator da pirka po njoj, plus jos uvijek tjera sve graficka (imao, znam).
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Onda je definitivno uzimam. Pošto si je imao kakve su ti temp bile u igrama? Čitao sam na netu o njoj,ali više volim čuti iskustva vlasnika. |
![]() |
![]() |
#756 |
Osobni opis - pitaj me
|
ne, ja sam imao 9600GT, to kazem (sto se tice vrtenja igara, jer ti opcenito vlada preporuka ovdje na forumu da nista ispod GTX460 i 6850 ne vrijedi, osim spider solitera. cak i sah steka........). nego, ja sam imao S2 + 80mm ventilator, ispod 70°C u full opterecenju pod kombustorom. u igrama (i to samo BFBC2) je isla do 65°C, sve ostalo ispod 60°C. uglavnom, ako graficka radi kako treba, bit ces vrlo zadovoljan sa ulozenih 300 kuna, neces popusiti nikako.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#757 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako imaš garanciju - boli te kita koliko se grije. Ako nemaš - onda bez ventilatora na pasivcu ni ne pomišljaj na neko opterećenje jer G92/G94 serija krepava kao mutava jer je nabrijana do krajnjih granica tvornički... |
![]() |
![]() |
#759 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#760 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zato što se u safe modu ne pokreću startup programi i driveri koji nisu potrebni za podizanje sustava (npr. driveri graf. kartice) tako da Windowsi ne koriste nijednu datoteku tih drivera te Driver Sweeper može sve do kraja počistiti. Ukoliko se to ne radi u safe modu opet postoji mogučnost da nešto ostane od drivera. |
![]() |
![]() |
#762 |
3.14zda ®
|
Ja to nikad ne čistim ako nemam problema, šutnem drugu karticu unutra i instaliram drivere. Stare niti ne brišem. Tak ako uočim nekakva sranja sjurim se u F8 i počnem brisati redom Driver Cleanerom Pro... |
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
...pls. preporuka pasivne grafe do cca 500kn...da podržava cudu i da zauzima jedan slot |
![]() |
![]() |
#766 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
#769 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
#771 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#772 |
3.14zda ®
|
Naravno, nisam ni mislio na one "divljake" nego baš tu sa 384MB DDR3. Imao sam dotičnu Palitovu i stvarno je value 4 money. Ponekad se pojave po 250kn na tržnjaku... |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li smisla stavljati GTX460 u moju konfu? Može li moje napajanje uopće izdržati tu karticu? |
![]() |
![]() |
#775 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svaka čast Fortronu, ali ja ipak ne bi stavljao GTX460 na to napajanje. Bez obzira na to, proc će mu biti usko grlo i samim tim se ne isplati stavljati GTX460 u tu konfu.
#780 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Koji bi GPU danas bio ekvivalent gts250 od prije 1 g.? Dakle uvjeti; - solidne OpenGL performanse (glavna namjena CAD) - dobre CUDA performanse (glavni razlog nadogradnje) - mala potrošnja el. energije - hladna - tiho hlađenje - prihvatljiva cijena Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 15.01.2011. u 11:37. |
![]() |
![]() |
|
|