|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Lenovo g550 - instalacija WLAN drivera za Windows XP
Eto, opet lenovo i opet problem. Kolega kupio lap lenovo g550 i sve mu je šljakalo osim wirelessa. Upucavali smo sve moguće verzije i ništa. Pa smo onda rekli da ćemo ponovo instalirati win xp i think wantage tool pa da sam skine drajvere al ovaj pak zahtjeva netframework 3.5.1 koji btw ima 230mb i kako sam na poslu to je nemoguća misija s ograničenim 20kb/s. Može mala pomoć, zapravo dal se može sa think wantage toolom skinut drivere pa da sam instalira ili ima neki drugi program od lenova koji to radi? EDIT: Zapravo ni taj toolbox mi neće pomoći kad mi wireless ne radi.
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.01.2011. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A cija je wlan kartica unutra? Jeste probali, sa stranica od proizvodjaca same kartice povuc drajver? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Koliko vidim da je za xp podrzana samo broadcom wlan kartica a intel za sve os-ove. Probaj skinuti sa ovog linka wlan driver za xp od braodcoma. http://consumersupport.lenovo.com/uk...egoryID=600154 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
probaj sa drivermax mozda uspijes naci odgovarajuce drivere
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napiši ovdje Device / Hardware ID wireless kartice pa ćemo znati točno. Nezaboravi da ako nema hw switch za palit / gasit WiFi onda moraš instalirat odgovarajući HotKey app preko koje to radiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|